Belfort Hotel Amsterdam map

Belfort Hotel Amsterdam

6.6 · 3 recensies

Begijnhof 42, Amsterdam

Belfort Hotel Amsterdam
Belfort Hotel Amsterdam

Over deze locatie

Aan de Begijnhof 42 in het gebied 'Begijnhofbuurt' in Amsterdam ligt Belfort Hotel Amsterdam. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 3 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Belfort Hotel Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Begijnhofbuurt hebben we nog 14 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Belfort Hotel Amsterdam

Overnacht en boek je hotelkamer bij Belfort Hotel Amsterdam. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Milan Mraz
Google Maps Logo

Milan Mraz 9 maanden geleden
Marina Nixon
Google Maps Logo

Een zeer interessante plaats.

Marina Nixon 1 jaar geleden
Lars Schröder
Google Maps Logo

Wel, wat kun je zeggen? :( Behalve dat er niet op de foto's wordt gelet .... Foto's zeggen in dit geval niets. In de kamers is tapijt, dit heeft vlekken en geuren .. In de badkamer als je gaat douchen is de hele badkamer onder water en als je naar Loo je hebt natte voeten .. Normaal zou je om compensatie moeten vragen! Dat was een onbeschaamdheid, niets meer te zeggen.

Lars Schröder 2 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Belfort Hotel Amsterdam

Goed nieuws! Bij Belfort Hotel Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.