Café-Bistro Publiek map

Café-Bistro Publiek

9.4 · 128 recensies

Oranje-Vrijstaatkade 69, Amsterdam

Café-Bistro Publiek
Café-Bistro Publiek Café-Bistro Publiek
Café-Bistro Publiek Café-Bistro Publiek
Café-Bistro Publiek

Over deze locatie

Permanent gesloten

Café-Bistro Publiek in Amsterdam is permanent gesloten.
De gegevens op deze pagina worden daarom niet meer bijgewerkt.

Aan de Oranje-Vrijstaatkade 69 in het gebied 'Oostpoort' in Amsterdam ligt Café-Bistro Publiek. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 128 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Café-Bistro Publiek accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Oostpoort hebben we nog 11 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Rosita Voogt
Google Maps Logo

Lieve mensen van Bistro Publiek, Morgen word bekend gemaakt, dat de horeca eindelijk weer open gaat. Wij zeiden gelijk wij gaan bij Publiek eten en een reservering maken. Maar ik lees het verdrietige nieuws op jullie site. Het is allemaal heel verdrietig, de horeca heeft het zwaar gehad en het spijt mij dat jullie het niet hebben gered. Hebben jullie een soort e-mailbestand waar ik ingezet kan worden, voor de toekomst, als jullie toch weer iets moois gaan neer zetten, daar zou ik heel blij mee zijn. Voor nu zeg ik het beste en hopelijk zien wij elkaar nog eens in de toekomst. Ik hoop het echt van harte. Jullie vriendelijkheid, relaxte sfeer, sevice en fantastische eten, ben ik niet vergeten en wij hebben van jullie en het eten genoten. Met hartelijke groeten, Jurgen & Rosita Voogt-Rotscheidt

Rosita Voogt 5 maanden geleden
P Smelik
Google Maps Logo

Het is lang geleden dat ik niet lekker gegeten. Het voorgerecht met octopus was prima, wel wat karig. Hfd gerecht van Risotto met Langoustine was niet goed. 3 hele kleine stukjes vis en de rijst was heel erg el dente en de smaak was flauw. Het was een plat bord met alleen maar de risotto en verder niks erbij, voor 20euro een aanfluiting gelet op de hoeveelheid langoustine. Het dessert was een 'taartje' van iets, een onduidelijke witte substantie die ook niet echt lekker was. Mijn disgenoot kreeg als voorgerecht konijn met eea erbij, maar het was eigenlijk een terrine. Dit was niet zo omschreven. De wijnen zijn erg prijzig, naast de huiswijn, die prima was, is de eerste fles 36 euro. Het is niet heel groot en later op de avond werd het steeds warmer en benauwder. Met alle corona perikelen zou men toch moeten dat ventilatie belangrijk is om te voor komen dat iedereen besmet raakt want een QR code is niet 100% gebleken. Het slechte eten vergalde wel een beetje de avond.

P Smelik 7 maanden geleden
Marjon Melissen
Google Maps Logo

Heerlijk gegeten, mooie gerechten en lekkere wijnen. Zeker aan te raden!

Marjon Melissen 9 maanden geleden
Rolf Bakker
Google Maps Logo

Mooie plek, lekker eten (hoewel kleine kaart). Charmante bediening, lekker losjes.

Rolf Bakker 10 maanden geleden
Jozef da Costa
Google Maps Logo

Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening, de eigenaar heeft ons heel goed verzorgd, mijn complimenten

Jozef da Costa 10 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Café-Bistro Publiek

Goed nieuws! Bij Café-Bistro Publiek in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.