De Karpendonkse Hoeve B.V. Eindhoven

De Karpendonkse Hoeve B.V.

Bij De Karpendonkse Hoeve B.V. gelegen aan de Sumatralaan 3 in Eindhoven kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

De Karpendonkse Hoeve B.V. is één van de 6 locaties in Eindhoven op CardMapr.

De Karpendonkse Hoeve B.V.

Sumatralaan 3 in Eindhoven

Betalen met creditcards bij De Karpendonkse Hoeve B.V. in Eindhoven

In Eindhoven aan de Sumatralaan 3 bevindt zich De Karpendonkse Hoeve B.V.. Bij De Karpendonkse Hoeve B.V. kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort De Karpendonkse Hoeve B.V. een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij De Karpendonkse Hoeve B.V.

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij De Karpendonkse Hoeve B.V.. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Eindhoven

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

040 281 3663
Routebeschrijving
De Karpendonkse Hoeve B.V. Eindhoven
De Karpendonkse Hoeve B.V. Eindhoven
De Karpendonkse Hoeve B.V. Eindhoven

Recensies

Wat zeggen anderen over De Karpendonkse Hoeve B.V.?

De Karpendonkse Hoeve B.V. wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 483 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Vorige week ging onze bestelling niet geheel naar wens. Vandaag kwam de Karpendonkse Hoeve dit goed maken met een mooie fles wijn en een aantal mooie hapjes. Top gedaan en vooral fijn gehoord te zijn. Kom graag weer langs als Covid 19 dit weer toelaat

Lees verder

5/5

Mooie, open eetgelegenheid in een prachtig stukje natuur. Enkele gerechten werden begeleid van een achtergrondverhaal, hoewel de meeste vrij standaard waren en weinig spannend. Er had in de klassieke bisque en het zoete nagerecht wat meer lef mogen zitten; het was nu te braaf, hoewel goed op smaak. Porties waren aan de kleine kant; meer groenten waren welkom geweest. Bediening was vriendelijk, gastvrij en duidelijk, hoewel de eigenaren het meest op hun gemak leken onder de gasten. Even een leuk praatje maken of meer vertellen over de gerechten en de wijn bleek voor sommige medewerkers wat lastig. De amuse, het verse brood en de bonbons waren erg lekker en getuigen van gastvrijheid en warmte. We hebben een duidelijke impressie gekregen van dit Sterrenrestaurant door middel van een Social Deal. Een, waarschijnlijk aangepast, vijf gangen diner met een diversiteit aan gerechten. Het was vers en goed op smaak, maar slechts een enkel gerecht was echt uitdagend en spannend: bij de baars had elk ingrediënt net wat meer aandacht gekregen. Dit vonden wij dan ook als enige gerecht "Michelin-waardig". De bisque is blijkbaar al jaren hetzelfde en duidelijk bestemd voor de vaste gasten: rijk van smaak, maar oersaai. Zelfs de goudkleurige kom doet wat oubollig en decadent aan. Ook het interieur is opgebouwd uit veilige keuzes en mist warmte en gezelligheid. Het sluit niet goed aan bij de prachtige natuur van de Karpendonkse Plas. Al met al blijkt dat De Karpendonkse Hoeve vooral gaat voor veilig en vertrouwd, maar daarmee eerder de bekende vaste gasten dient, dan nieuwe jongere gasten (de Chef's Table kijkers) die meer lef en spanning verwachten.

Lees verder

3/5

Supermooie locatie. Helaas wel gesloten nu i.v.m. Corona .....

Lees verder

5/5

Gisteravond erg lekker gegeten bij de Karpendonkse Hoeve, goede combinaties met heerlijke wijnen en uitstekende bediening. Prijzen erg schappelijk. Mocht je in de buurt zijn, dan zeker een aanrader!

Lees verder

5/5

Niet voor niets een Michelin ster, valt weinig aan toe te voegen.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij De Karpendonkse Hoeve B.V.

Goed nieuws! Bij De Karpendonkse Hoeve B.V. in Eindhoven kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Eindhoven

Benieuwd naar andere locaties in Eindhoven waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Eindhoven zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Eindhoven
Sopranos Eindhoven Restaurant

Sopranos

Stationsplein 9

Jumbo Eindhoven Supermarkt

Jumbo

Stationsplein 24-01

Burger King Eindhoven Fastfood

Burger King

Neckerspoel 10

de Bijenkorf Eindhoven Eindhoven Mode
Aktiesport Eindhoven Eindhoven Sportwinkel
ZARA Eindhoven Mode

ZARA

Piazza 33