Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan De Lutte

Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan

Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan gelegen aan de Bentheimerstraat 21 in De Lutte kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan is één van de 2 locaties in De Lutte op CardMapr.

Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan

Bentheimerstraat 21 in De Lutte

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan in De Lutte

In De Lutte aan de Bentheimerstraat 21 bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan. Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan een 6.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

De Lutte

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

6.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0541 551 215
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan De Lutte
Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan De Lutte
Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan De Lutte

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan?

Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan wordt gewaardeerd met een 3.1 gebasseerd op 438 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wij hebben hier gegeten met 5 personen via Social Deal. Laat ik positief beginnen. Het personeel (1 leidinggevende en 1 nieuwe kracht) was erg vriendelijk en behulpzaam. Ondanks dat er voor de kinderen geen speelplek was, werd er wel aan een kleurplaat gedacht zodat ze iets te doen hadden. De entourage was zeer gedateerd. Met wat aandacht is daar best iets moderners van te maken. Denk aan gordijnen, een tafelkleed en andere stoelen. Ook de vloer zag er afgeleefd uit. Tapijttegels. Dan het eten. De soep van de dag (broccolisoep) was erg waterig. De tomatensoep was prima en goed heet. De vis van de fish and chips was lauw net als de groenten. De beenham was veel te droog met een te taaie korst. Alsof het geheel al klaarstond terwijl onze jongste nog met haar soep bezig was. Helaas was de hamburger ook niet heel bijzonder, weinig smaakvol. Het nagerecht (Dame Blanche) was goed maar erg veel. 2 bolletjes was meer dan genoeg geweest. Echter mocht er aan de presentatie wel meer aandacht besteed worden. Al met al was het voor ons absoluut niet voor herhaling vatbaar. Erg jammer want de lokatie is mooi. Tip: knap de boel lekker op en besteed aandacht aan de aankleding en het eten. Dat maakt er veel meer een beleving van. Dat is wat uit eten behoort te zijn.

Lees verder

2/5

Van kamer gewisseld omdat de kabel tv daar niet werkte, er was al drie keer over geklaagd, ze denken we gokken het gewoon weer, met nieuwe gasten!👎🏻Andere kamer gekregen nog slechter! De douche ver onder het hygiëne peil, het stinkt daar, vieze beschadigde douchebak, schuivende wc bril, vies verroest cv blok, en vandaag begaf de koffiemachine het in de eetzaal1 bakkie op daarna niets meer, bedroevend, Gerrit

Lees verder

1/5

We hadden met vrienden een fietsweekend geboekt in de Lutte. Mooie omgeving dat zeker. Hotel de Grote Zwaan is hard toe aan een grondige update. Kamers zijn heel erg gedateerd, badkamer met gammele schuifdeurtjes, geen thermostaat kraan, vieze zwarte zeep- randen. En het ergste was nog er is geen airco op de kamers, er stond een ventilator, en dat terwijl het 35 graden was. Rondom het hotel groeide het onkruid heerlijk de lucht in, dat ziet er toch niet uit. Het oog wil ook wat. Anno 2020 mag je toch wel het een en ander verwachten van een keten als Fletcher. Het personeel was heel vriendelijk en deed het prima, niks op aan te merken.

Lees verder

2/5

Bij aankomst werden we door een onvriendelijke blonde jonge dame, die tijdens ons inchecken haar collega vertelde dat ze al 7 dagen achtereen werkte en er wel klaar mee was, ontvangen. Onze kamer was gedateerd maar verder prima. De badkamer mag trouwens wel eens vernieuwd worden want aan de douchecabine koekte erg veel kalk. Het (we denken) hotelschool personeel deed hun best het ons naar de zin te maken op het terras. Het diner smaakte uitstekend. Vlak voor 23.00 uur werd ons gevraagd of we nog een laatste drankje wilden omdat de bar om 23.00 uur sloot. Tijdens het ontbijt werd ons door de vriendelijke en gastvrije Nick gevraagd om ivm de corona toestand het display van de koffiemachine te ontsmetten. Prima. Na een dag te hebben gefietst wat overigens perfect kan in deze prachtige omgeving hebben we elders gedineerd. Bij terugkomst in het hotel rond 21.15 uur zijn weer op het terras gaan zitten. Wat ons verbaasde was dat er meerdere tafels onafgeruimd stonden terwijl de gasten al weg waren. Onze tafel was nog vervuild met etensresten van de vorige gasten en omdat er niemand bij ons kwam voor een bestelling is mijn man zelf naar de bar gegaan om drinken én een doekje op te halen om de tafel schoon te maken. Geen van het personeel maakte zich daar druk om. Zeker in deze corona tijd kan dit toch echt niet!! Onze ergernis werd groter doordat wij zelf steeds naar binnen moesten om om een bestelling te vragen. De eerder genoemde blonde dame, die nu dus al 8 dagen aan het werk was waarschijnlijk, zat boven op de bar gezellig te kletsen met andere collega's en was wat geïrriteerd om ons te bedienen. Bij aankomst bij onze tafel vroeg ze zeer arrogant of (wij) de dames misschien ook nog iets wilden drinken en of ze de lege glazen ook naar even mee zou nemen. Nou ja... dit hoort toch gewoon bij je werk dacht ik..... Zonder enig iets van een andere tafel mee te nemen vertrok ze weer. Om 22.30 uur! kwam een andere collega op het idee om de bevuilde tafels maar eens af te ruimen. Om 22.50 uur hebben we nog om een laatste drankje gevraagd maar dit werd kortaf afgesneerd met 'Nee, dat kan niet meer'. De bar zou tot 23.00 uur open moeten zijn! Al met al hadden wij een prima verblijf echter het (jonge) personeel laat zeer te wensen over. We hebben ook niet gezien dat er een leidinggevende aanwezig was. Als er zo elke dag bediend wordt loopt dit hotel heel veel omzet mis. Jammer.

Lees verder

2/5

De kamer was te vies voor woorden, vloerbedekking was zo smerig dat we onze sokken in bed aangehouden hadden omdat we niet over de vieze vloer wilden lopen.Kamer was boven de keuken erg gehorig.Op het terras ging om half tien het licht uit ondanks dat er nog gasten zaten verder werd er niets boodschap was duidelijk.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan

Goed nieuws! Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan in De Lutte kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in De Lutte

Benieuwd naar andere locaties in De Lutte waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In De Lutte zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in De Lutte
SPAR Schreur De Lutte Supermarkt

SPAR Schreur

Plechelmusstraat 4

Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan De Lutte Overnachting

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan in De Lutte kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties