Le Baron map

Le Baron

8.4 ยท 1164 recensies

Grote Markt 125, Almere

Le Baron
Le Baron Le Baron
Le Baron Le Baron
Le Baron

Over deze locatie

Aan de Grote Markt 125 in het gebied 'Centrum Almere Stad' in Almere ligt Le Baron. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.164 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Le Baron accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 142 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Almere Stad hebben we nog 72 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Eveline Pratasik
Google Maps Logo

Eerste keer bij Le Baron gegeten en het beviel heel goed! Lekker eten, gezellige sfeer, goede prijs, snelle service en aardig personeel. Wij komen zeker weer!

Eveline Pratasik 2 weken geleden
Nick De roos
Google Maps Logo

Altijd druk en alsnog wordt je redelijk snel gelopen beste plek om in almere eff terasje te pakken op grote markt.

Nick De roos 3 weken geleden
Sandra Stoelhorst
Google Maps Logo

Nooit meer. Gevraagd om de menukaart omdat we een hapje wilden eten maar ondanks diverse keren proberen om in contact te komen met het personeel is het niet gelukt de bestelling door te geven. Bijna alleen maar jongeren op het terras, de oudere wordt gewoon genegeerd. Drankje staand afgerekend omdat dat ook al niet wilde lukken en glazig nagestaard door het personeel. Wat een aanfluiting en minachting van de klant.

Sandra Stoelhorst 1 maand geleden
Gre Roos
Google Maps Logo

Het is er heel rumoerig eten vond ik onder de maat carpaccio was nat en vol spieren in de ossenhaas zat zeen patat was bijna koud champignons bruin en geen champignons de groenten leek wel uit een bonduellblik te komen en was koud Ik kom hier echt nooit meer eten Het is meer een verzameling van jongeren maar niet voor ouderen om daar te gaan eten ! Bediening was heel vriendelijk ! Toch nog een pluspunt

Gre Roos 1 maand geleden
indy mes
Google Maps Logo

Eten was erg goed, helaas niet geschikt voor als je in een rolstoel zit of oud bent, voor de toiletten moet je 2 trappen op!

indy mes 3 maanden geleden
Richard ruijs
Google Maps Logo

Fijne en snelle bediening. Dus geen lange wachttijden. Vooral als je dorst hebt. Super.

Richard ruijs 7 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Le Baron

Goed nieuws! Bij Le Baron in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.