MediaMarkt Zaandam Zaandam

MediaMarkt Zaandam

Bij MediaMarkt Zaandam gelegen aan de Hermitage 14-17 in Zaandam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Zaandam is Ć©Ć©n van de 24 locaties in Zaandam op CardMapr.

MediaMarkt Zaandam

Hermitage 14-17 in Zaandam

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Zaandam in Zaandam

In Zaandam aan de Hermitage 14-17 bevindt zich MediaMarkt Zaandam. Bij MediaMarkt Zaandam kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Zaandam een 7.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Mediamarkt Logo

Categorie

Elektronicawinkel

Stad

Zaandam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

075 651 0500
Routebeschrijving
MediaMarkt Zaandam Zaandam
MediaMarkt Zaandam Zaandam
MediaMarkt Zaandam Zaandam

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Zaandam?

MediaMarkt Zaandam wordt gewaardeerd met een 3.7 gebasseerd op 1699 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Een van de medewerkers die bleek niet ouder dan 18 jaar oud liet mee niet doorgaan door kassas met doos met product die ik op garantie wilde Geven. De reden was geen bon. Ik heb wel een kopie van bank rekening gehaad. Dan zegt ze ik moest bon aanvragen op het internet. Uiteindelijk wat deden ze is kijken met security of ik kwam naar binnen met de product zelf of ik heb de ding genomen uit het winkel - 20kg groot doos met oven en geprobeerd door de kassas door. Belachelijk dat ze dit sort kinderen zonder ervaring laten bij de klanten stress veroorzaken. Later liet ze mij naar binnen en ik kon niet de product bij de garantie geven want zijn systeem was kapot. En hadden ze gevraagd om nog eens terug langs te komen. Ik kon ook niet ding achter te laten. Ik zegt ik ben niet uit zaandam, ik heb 20km en heb geen vervoer hoe kan ik nog eens zo groote doos daar brengen? En waroom moet ik zelf geen en weer omdat zijn systeem is kapot? Veerder ik wilde iets kopen. Om te bereiken een van de medewerkers moest ik wachten eerst dat 3 andere klanten werden door hem geholpen voordat ik kon hem bereiken. Straks hoorde ik aleen dat ze geen product van dit sort hebben na 20 minuut Dus ja, heel leuke bezoek... ik voelde zich heel slecht daar na het bezoek en wil niet terug.

Lees verder

1/5

Ontzettend slecht. Tablet van 3 weken oud, laadt te langzaam op. Na 4 uur laden is-ie 10% verder. Moet opgestuurd worden en ben hem 2 weken kwijt. Toen-ie terug kwam, was er niets veranderd (hebben ze ƃĀ¼berhaupt wel iets gedaan??). Moet opnieuw opgestuurd worden. Ben dat ding nou al langer kwijt dan dat ik 'm gebruikt heb.

Lees verder

1/5

Belachelijke zaak. Prijzen verkeerd aangegeven en dan krijg het product niet voor de aangegeven prijs mee. Ze maken van hun fout dat jij meer betaald. Voortaan gewoon bij CoolBlue of BCC kopen. Daar kloppen de prijzen wel + beter personeel.

Lees verder

1/5

Geen personeel op de werkvloer om je te helpen. Er stond 1 jongen die 7 wachtende moest helpen, erg sneu. Mediamarkt moet niet verhuizen zoals ze zeggen omdat ze minder omzet maken maar zorgen voor een goed personeelsbeleid. Als wil jr wat kopen, trek dan een hele middag ervoor uit.

Lees verder

1/5

Personeel geeft vaak verkeerde informatie over beschikbaarheid van producten of is simpelweg te lui om dit op te zoeken. Toch nog 2 sterren aangezien de prijzen ok zijn en dit de enige winkel in zijn soort is in de omgeving.

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Zaandam

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Zaandam in Zaandam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Zaandam

Benieuwd naar andere locaties in Zaandam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Zaandam zijn er nog 24 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Zaandam
Bastion Hotel Zaandam Zaandam Overnachting

Bastion Hotel Zaandam

Wibautstraat 278

De Pizzabakkers Zaandam Zaandam Restaurant
Pearle Opticiens Zaandam Zaandam Opticien

Pearle Opticiens Zaandam

Gedempte Gracht 45