Creditcards

Automatisch bomen planten met de bunq Green Card

Bjorn

27 March 2020

Bjorn

Hoi! Mijn naam is Bjorn

Automatisch bomen planten met de bunq Green Card

Compenseer de CO-2 uitstoot en help mee aan een beter milieu. Met een bunq Green Card plant je voor iedere €100,- een gratis boom en help je mee aan een groenere wereld.


Je steentje bijdragen aan het milieu terwijl je gebruik maakt van je creditcard? Bunq wil met de Green Card een groene lifestyle creëren voor iedereen die de wereld wat duurzamer wilt maken.

Creditcard in een groen jasje 🌳

Waar je bij andere maatschappijen een plastic pasje krijgt, pakt bunq het anders aan. De bunq Green Card is een metalen creditcard die 50% langer mee gaat dan een traditionele plastic pas. 

Voor elke €100,- die je met de bunq Green Card besteedt, plant bunq een boom. Bunq is hierbij een samenwerking aan gegaan met Eden Reforestation Projects. Deze organisatie heeft inmiddels al meer dan 242 miljoen bomen geplant. Sinds de lancering van de Green Card hebben bunqers al meer dan 70.000 bomen weten te planten. 

Prepaid creditcard

Net als bij de bunq Travel Card, is de bunq Green Card een prepaid creditcard. Om de kaart te gebruiken dient men eerst saldo te storten op de kaart. Na het storten kan de kaart gebruikt worden voor online- en offlinebetalingen. 

De kaart kost €99,- per jaar. Maandelijks kun je de saldo van de kaart met €500,- opwaarderen en heb je de mogelijkheid om 10 keer contant geld op te nemen. Bunq brengt extra kosten in rekening mocht je hier niet genoeg aan hebben.

Deze prepaid creditcard werkt met alle andere banken, waardoor je niet verplicht bent om ook een bunq rekening te nemen. De kaart is prima te combineren met bijvoorbeeld een ING- of Rabobankrekening. 

Vergelijk bunq Creditcards

Naast de Green Card heeft bunq ook ook een Travel Card en een standaard Debit MasterCard. Om je te helpen, hebben we alle creditcards vergeleken en in een een handig overzicht gezet. 

Gelijk bijdragen aan een duurzame wereld? Vraag je bunq Green Card gelijk aan.

Deel je mening

Bedankt! Handig om te weten

Lianne Schmeitz, 25 Nov 12:01

Andere artikelen

Revolut nu ook te gebruiken voor iDEAL-betalingen Creditcards

Revolut nu ook te gebruiken voor iDEAL-betalingen

Online aankopen afrekenen via iDEAL met Revolut nu mogelijk. Revolut is hiermee de eerste buitenlandse bank waarbij iDEAL werkt.

Betalen met een American Express creditcard nu ook bij Kruidvat en Trekpleister American Express Creditcards

Betalen met een American Express creditcard nu ook bij Kruidvat en Trekpleister

Betaal nu ook met een American Express creditcard bij drogisterijketens Kruidvat en Trekpleister.

ING creditcards in Nederland nu ook geschikt voor Apple Pay Creditcards

ING creditcards in Nederland nu ook geschikt voor Apple Pay

Apple Pay nu ook voor ING creditcards. Vanaf nu kun je jouw ING creditcard toevoegen aan Apple Pay in Nederland. Naast de normale betaalpas is nu ook de creditcard aan de beurt.