Automatisch bomen planten met de bunq Green Card

Bjorn

27 March 2020

Bjorn Automatisch bomen planten met de bunq Green Card

Compenseer de CO-2 uitstoot en help mee aan een beter milieu. Met een bunq Green Card plant je voor iedere €100,- een gratis boom en help je mee aan een groenere wereld.


Je steentje bijdragen aan het milieu terwijl je gebruik maakt van je creditcard? Bunq wil met de Green Card een groene lifestyle creëren voor iedereen die de wereld wat duurzamer wilt maken.

Creditcard in een groen jasje šŸŒ³

Waar je bij andere maatschappijen een plastic pasje krijgt, pakt bunq het anders aan. De bunq Green Card is een metalen creditcard die 50% langer mee gaat dan een traditionele plastic pas. 

Voor elke €100,- die je met de bunq Green Card besteedt, plant bunq een boom. Bunq is hierbij een samenwerking aan gegaan met Eden Reforestation Projects. Deze organisatie heeft inmiddels al meer dan 242 miljoen bomen geplant. Sinds de lancering van de Green Card hebben bunqers al meer dan 70.000 bomen weten te planten. 

Prepaid creditcard

Net als bij de bunq Travel Card, is de bunq Green Card een prepaid creditcard. Om de kaart te gebruiken dient men eerst saldo te storten op de kaart. Na het storten kan de kaart gebruikt worden voor online- en offlinebetalingen. 

De kaart kost €99,- per jaar. Maandelijks kun je de saldo van de kaart met €500,- opwaarderen en heb je de mogelijkheid om 10 keer contant geld op te nemen. Bunq brengt extra kosten in rekening mocht je hier niet genoeg aan hebben.

Deze prepaid creditcard werkt met alle andere banken, waardoor je niet verplicht bent om ook een bunq rekening te nemen. De kaart is prima te combineren met bijvoorbeeld een ING- of Rabobankrekening. 

Vergelijk bunq Creditcards

Naast de Green Card heeft bunq ook ook een Travel Card en een standaard Debit MasterCard. Om je te helpen, hebben we alle creditcards vergeleken en in een een handig overzicht gezet. 

Gelijk bijdragen aan een duurzame wereld? Vraag je bunq Green Card gelijk aan.

Deel je mening

Andere artikelen

Revolut heeft nu een bankvergunning en depositogarantiestelsel in Nederland Creditcards

Revolut heeft nu een bankvergunning en depositogarantiestelsel in Nederland

Revolut is nu officieel een bank in Nederland met een vergunning en een depositogarantiestelsel. Spaargeld van klanten is tot €100.000,- gedekt.

Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van januari 2022 Flying Blue

Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van januari 2022

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards voor de maand januari. Goedkope vliegtickets met kortingen tot 50% bij KLM en Air France.

Inchecken met een betaalpas of creditcard in het openbaar vervoer mogelijk in 2022 Creditcards

Inchecken met een betaalpas of creditcard in het openbaar vervoer mogelijk in 2022

In de zomer van 2022 kunnen reizigers met een betaalpas of creditcard in- en uitchecken in het openbaar vervoer. Het is dan ook mogelijk om met een telefoon met Apple Pay of Android Pay te reizen.