Automatisch bomen planten met de bunq Green Card

Bjorn

27 March 2020

Bjorn Automatisch bomen planten met de bunq Green Card

Compenseer de CO-2 uitstoot en help mee aan een beter milieu. Met een bunq Green Card plant je voor iedere €100,- een gratis boom en help je mee aan een groenere wereld.


Je steentje bijdragen aan het milieu terwijl je gebruik maakt van je creditcard? Bunq wil met de Green Card een groene lifestyle creëren voor iedereen die de wereld wat duurzamer wilt maken.

Creditcard in een groen jasje 🌳

Waar je bij andere maatschappijen een plastic pasje krijgt, pakt bunq het anders aan. De bunq Green Card is een metalen creditcard die 50% langer mee gaat dan een traditionele plastic pas. 

Voor elke €100,- die je met de bunq Green Card besteedt, plant bunq een boom. Bunq is hierbij een samenwerking aan gegaan met Eden Reforestation Projects. Deze organisatie heeft inmiddels al meer dan 242 miljoen bomen geplant. Sinds de lancering van de Green Card hebben bunqers al meer dan 70.000 bomen weten te planten. 

Prepaid creditcard

Net als bij de bunq Travel Card, is de bunq Green Card een prepaid creditcard. Om de kaart te gebruiken dient men eerst saldo te storten op de kaart. Na het storten kan de kaart gebruikt worden voor online- en offlinebetalingen. 

De kaart kost €99,- per jaar. Maandelijks kun je de saldo van de kaart met €500,- opwaarderen en heb je de mogelijkheid om 10 keer contant geld op te nemen. Bunq brengt extra kosten in rekening mocht je hier niet genoeg aan hebben.

Deze prepaid creditcard werkt met alle andere banken, waardoor je niet verplicht bent om ook een bunq rekening te nemen. De kaart is prima te combineren met bijvoorbeeld een ING- of Rabobankrekening. 

Vergelijk bunq Creditcards

Naast de Green Card heeft bunq ook ook een Travel Card en een standaard Debit MasterCard. Om je te helpen, hebben we alle creditcards vergeleken en in een een handig overzicht gezet. 

Gelijk bijdragen aan een duurzame wereld? Vraag je bunq Green Card gelijk aan.

Deel je mening

Bedankt! Handig om te weten

Lianne Schmeitz, 25 Nov 12:01

Andere artikelen

De Bijenkorf Card stopt binnenkort en deze creditcard is het alternatief Creditcards

De Bijenkorf Card stopt binnenkort en deze creditcard is het alternatief

De Bijenkorf gaat stoppen met haar creditcard per 1 april 2022 en komt met een alternatief voor Bijenkorf Card creditcardhouders.

Dit is waarom klanten laten betalen met een creditcard goed is voor je onderneming Tips & Tricks

Dit is waarom klanten laten betalen met een creditcard goed is voor je onderneming

Veel ondernemers hebben het idee dat het accepteren van creditcards in hun onderneming extreem duur en overbodig is. In dit artikel leggen we uit wat de voordelen zijn om creditcards te accepteren binnen je onderneming.

Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van september 2021 Flying Blue

Goedkope Flying Blue Promo Rewards vliegtickets van september 2021

Bekijk de Flying Blue Promo Rewards voor de maand september. Goedkope vliegtickets naar Europese bestemmingen met KLM of Air France.