Creditcard vergelijken in Nederland

City Guide 2024 Deventer

De stad langs de IJssel. Met het plein de Brink vol terrasjes en kroegjes.

Deventer heeft 66 locaties waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, Mastercard of VISA. In deze City Guide lichten we de leukste restaurants, hotels en attracties uit die je in Deventer kunt doen en beleven.

City Guide Deventer

Deventer, bekend om haar knusse binnenstad en gezellige Brink. De bekende artiest Snelle komt hier vandaan. Voetbal leeft heel erg in Deventer, waardoor het altijd gezellig is wanneer Go Ahead Eagles speelt. 

 

  • Hanzestad
  • Makkelijk te bereiken met OV
  • Leuke omgeving om te fietsen
  • Gezellige binnenstad

Wat zijn de leukste, beste en lekkerste restaurants in Deventer?

Pizza, sushi of all you can eat? Deventer heeft het allemaal. 

Restaurant Vrijdag
8

Restaurant Vrijdag

Niet kunnen kiezen tussen tapas, steak, sushi of japans? Dat hoeft niet bij Restaurant Vrijdag! Dit all you can eat restaurant heeft een variatie van gerechten.

La Sardegna
8

La Sardegna

La Sardegna is een gezellige pizzeria, met een uitgebreide kaart. Voor iedereen wat wils.

Trinibra Sushibar
10

Trinibra Sushibar

Sushi met een exotische twist. Dit komt omdat de eigenaresse Braziliaanse roots heeft. Bij Trinibra Sushibar zit je lekker knus.

Overnacht in de mooiste hotels in Deventer

Heerlijk aan de IJssel slapen bij Fletcher Hotel Gilde of in de knusse binnenstad bij FINCH. Deventer heeft een variatie van leuke hotels. Hier kan je op jouw manier genieten van je overnachting.

Hotel in het huis van is zoals de naam het zegt, een hotel waar je het gevoel hebt dat je logeert bij iemand anders thuis. Dit is erg knus en gezellig. 

City Guides

City Guides in Overijssel

Wil je een dag in Deventer combineren met een andere stad in Overijssel? Met onze City Guides van populaire steden in Overijssel ontdek je nog meer mooie restaurants, hotels, hotspots of dingen om te doen in de buurt van Deventer.

Onze City Guides worden samengesteld door ons team, locals en tips vanuit de CardMapr community. Heb je zelf een tip voor Deventer? Laat het ons weten via de contactpagina.