Creditcard vergelijken in Nederland

City Guide 2024 Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Almere heeft 157 locaties waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, Mastercard of VISA. In deze City Guide lichten we de leukste restaurants, hotels en attracties uit die je in Almere kunt doen en beleven.

City Guide Almere

Almere is de jongste stad van Nederland. 

  • Goed te bereiken met OV/auto
  • Beste Binnenstad 2017/2020 award
  • Fietsvriendelijk 
  • Veel winkels om te shoppen

Leuke dingen om te doen in Almere

Met een prijs voor Beste Binnenstad, kun je uiteraard perfect shoppen in Almere. Je zult hier bekende modeketens als Primark, H&M, Zara, Pull & Bear en The Sting vinden. Kom je met de trein naar Almere Centrum? Vanaf de stationsstraat kun je direct beginnen met shoppen.

Even tot rust komen van het shoppen? Het onlangs omgetoverde Esplanade aan het Weerwater is zeker de moeite waard. In de zomer kun je hier heerlijk picknicken op één van de grasvelden met uitzicht over het Weerwater en Floriade 2022.

Wat zijn de leukste, beste en lekkerste restaurants in Almere?

De meeste restaurants in Almere Centrum liggen aan de Grote Markt of Belfortplein. Lekker makkelijk, want alle restaurant heb je voor het uitkiezen. In de zomer is de Grote Markt omgetoverd tot een gezellige walhalla van terrasjes. 

Loetje Almere
8

Loetje Almere

Denk je aan Loetje, dan denk je aan biefstuk. Ook in Almere eet je o.a. deze specialiteit. Voor ontbijt, lunch of dinner ben je bij Loetje aan het juiste adres.

Loetje Almere Noorderplassen
8

Loetje Almere Noorderplassen

Denk je aan Loetje, dan denk je aan biefstuk. Ook in Almere eet je o.a. deze specialiteit. Voor ontbijt, lunch of dinner ben je bij Loetje in Almere aan het juiste adres.

Happy Italy
8

Happy Italy

De naam doet zijn eer aan; je wordt happy van de pizza's, pasta's en salades van Happy Italy. Je kunt de gerechten ook afhalen om vervolgens elders op te eten.

WOODSTONE Pizza and Wine Almere
8

WOODSTONE Pizza and Wine Almere

Trek in een goedgevulde Italiaanse pizza met toppings waar je U tegen zegt? Hier ben je aan het juiste adres voor bijzondere steenoven pizza's.

NUL36: Food | Drinks | Friends
8

NUL36: Food | Drinks | Friends

Lekker eten en borrelen op de Grote Markt doe je bij NUL36. Perfect om even bij te komen na een dagje shoppen in Almere.

Taj Taste of India
10

Taj Taste of India

Naar Taj Taste of India ga je voor echt Indiaas eten, met een leuke Indiase ambiance. Hier maak je écht kennis met de Indiase keuken.

Overnacht in de mooiste hotels in Almere

Wist je dat Almere op 20 minuten met de trein van Amsterdam ligt? Je kunt Amsterdam en Almere perfect combineren in een weekend. Overnachten doe je dan het goedkoopste in Almere.

City Guides

City Guides in Flevoland

Wil je een dag in Almere combineren met een andere stad in Flevoland? Met onze City Guides van populaire steden in Flevoland ontdek je nog meer mooie restaurants, hotels, hotspots of dingen om te doen in de buurt van Almere.

Onze City Guides worden samengesteld door ons team, locals en tips vanuit de CardMapr community. Heb je zelf een tip voor Almere? Laat het ons weten via de contactpagina.