Happy Italy Almere map

Happy Italy Almere

7.4 · 530 recensies

Grote Markt 20, Almere

Happy Italy Almere
Happy Italy Almere Happy Italy Almere
Happy Italy Almere Happy Italy Almere
Happy Italy Almere

Over Happy Italy

De naam doet zijn eer aan; je wordt happy van de pizza's, pasta's en salades van Happy Italy. Je kunt de gerechten ook afhalen om vervolgens elders op te eten.

Aan de Grote Markt 20 in het gebied 'Centrum Almere Stad' in Almere ligt Happy Italy Almere. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 530 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Happy Italy Almere accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 142 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Almere Stad hebben we nog 72 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Barbara Ferreira
Google Maps Logo

Altijd zeer tevreden geweest over Happy Italy. Meerdere keren hier gegeten omdat het een erg kindvriendelijk restaurant is. Ook een fijne plek voor ouders. Fijn voor kids dat er een speeltuin aanwezig is. De service is normaal altijd perfect en ontzettend snel. Alleen sinds de laatste bezoeken kregen wij te horen dat er te weinig personeel is om de bovenste verdieping te bemannen waar de speeltuin zit. Jammer als je met kleine kindjes graag wilt eten. Vandaag hadden wij echt gebeld om een reservering te maken en duidelijk gevraagd of de bovenste verdieping kon worden bemand. Dit zou allemaal in orde zijn. Aangekomen om 18.00 uur met kleine kinderen die trek hebben is het niet leuk om te horen dat er kennelijk een fout is gemaakt en er te weinig personeel is. Niet erg aardig te woord gestaan. Erg jammer. Normaal zeer vriendelijk personeel. Ik denk niet dat wij met de kids nog deze kant op gaan. Mogelijk een andere vestiging die wel de service kunnen bieden waar zij voor staan.

Barbara Ferreira 1 maand geleden
Jasmin H
Google Maps Logo

We liepen met 2 personen binnen zonder reservering en vroegen of er nog een tafeltje vrij was. Dame van de bediening snauwde ons af omdat we niet gereserveerd hadden en stuurde ons de deur uit. Ik snap dat het druk is op zaterdagavond en dat we niet gereserveerd hadden, maar dit had ze ook op een normale toon kunnen communiceren. Dit maakt het toch wel dat wij hier -ook met reservering- niet meer zullen komen.

Jasmin H 1 maand geleden
Marieke Green
Google Maps Logo

Belachelijke tent en service, heb je een reservering sta je voor de deur met 2 kinderen krijg je te horen dat er geen personeel is en word de deur (niet vriendelijk) gewezen. Bel je het nummer op het bevestigings e-mail dan krijg je te horen dat het mogelijk is om te reserveren. En na het verhaal uit te leggen een slap verhaal dat ze vergeten zijn het bevestiging systeem uit te zetten. Nooit meer Sad italy

Marieke Green 1 maand geleden
Richard Hupkens
Google Maps Logo

Niet de kwaliteit die ik van happy Italy gewend ben. De pizza van mijn zoontje was er niet meer. Nu was er een ander, maar die had rode pepertjes erop. Bediening had dat even kunnen melden, maar ze konden er ook nog makkelijk afgehaald worden. Erger was dat een Italiaans restaurant geen spaghetti en tagliatelle heeft. Mijn vrouw en ik hebben dus gekozen voor fusilli. Deze was echter totaal kapot gekookt. We zijn veel beter gewend van happy italy.

Richard Hupkens 2 maanden geleden
Kim Riemersma
Google Maps Logo

Schandalige service! Zojuist voor €19,- 1 portie pasta laten bezorgen + extra garnalen en parmezaanse kaas. Echter ontbrak bij levering de kaas en de extra garnalen! Gebeld naar Happy Italy Almere waar ik door word verbonden naar Larissa die op het hoofdkantoor klantenservice zit. Die mij verteld dat ze niet na kunnen leveren, maar dat ik even kan mailen voor een oplossing. Nou sorry maar als ik 1 order pasta bestel verwacht ik dat ik het krijg zoals besteld. Ik vertelde dat ik om de hoek woonde dus dat ht makkelijk even tussendoor gebracht kon worden. (Letterlijk 1 min lopen). Maar nee dat moest ik zelf maar even doen dan. Hoebedoel je zelf even doen? Ik heb zelfs BEZORGKOSTEN BETAALD! Eerder ook hier al een carpaccio uit de vriezer gekregen, deze was ontdooid maar de carpaccio was doorweekt zo nat was het. Nooit meer hier eten.

Kim Riemersma 3 maanden geleden
.block-infinite { background: #c70000 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c70000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c70000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #a00000 !important; }
Happy Italy

Alle Happy Italy restaurants

Bij Happy Italy kan je met het hele gezin genieten van heerlijke pizza's, pasta's en desserts. Hier kan je het overheerlijke Italy proeven!

Benieuwd naar andere Happy Italy restaurants in Nederland? Happy Italy heeft in totaal 20 vestigingen waaronder deze in Almere (Centrum Almere Stad) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Happy Italy lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Happy Italy restaurants
Happy Italy Eindhoven
Happy Italy Enschede
Happy Italy Groningen
Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht
Happy Italy Rotterdam Bergweg
Happy Italy Tilburg
Happy Italy Alkmaar
Happy Italy Almere
Happy Italy Arnhem
Happy Italy Eindhoven
Happy Italy Enschede
Happy Italy Kerkrade
Happy Italy Breda
Happy Italy Enschede
Happy Italy Kerkrade
Happy Italy Rotterdam Zuid
Happy Italy Rotterdam Kop van Zuid
Happy Italy Tilburg
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.