Creditcard vergelijken in Nederland

City Guide 2024 Utrecht

Het mooie Utrecht, met haar grachtjes en zweer volle straatjes.

Utrecht heeft 313 locaties waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, Mastercard of VISA. In deze City Guide lichten we de leukste restaurants, hotels en attracties uit die je in Utrecht kunt doen en beleven.

City Guide Utrecht

Utrecht is een van de leukste grote steden van Nederland. Het centrum is minstens zo mooi als Amsterdam, met mooie grachten. Ook zijn er veel leuke winkeltjes en terrasjes waar je een hapje kunt eten of een kopje koffie kunt drinken. In Utrecht is een hoop te doen voor jong en oud.

  • Goed te bereiken met OV
  • Hoogste kerktoren; de Domtoren
  • Mooie grachten
  • Unieke werfkelders

Leuke dingen om te doen in Utrecht

Wat te doen in Utrecht? De must-see attractie tijdens je dagje Utrecht is natuurlijk de Domtoren. Maar er is meer! We hebben de meest interessante bezienswaardigheden, musea, hotspots en uitjes van Utrecht voor je verzameld.

Of je nu op zoek bent naar een zonnig terras of een gezellig café, in Utrecht vind je er genoeg. In de zomer staan de terrasjes aan de grachten van Utrecht uit en kun je hier heerlijk aan het water borrelen en eten. 

Wat zijn de leukste, beste en lekkerste restaurants in Utrecht?

The Seafood Bar
10

The Seafood Bar

Voor de vis en zeevruchten liefhebbers is The Seafood Bar perfect. Met hun grote aanbod aan vis en zeevruchten is er voor iedereen wel iets.

Restaurant La Cantina di David
8

Restaurant La Cantina di David

La Cantina di David heeft een super sfeer. Binnen in zit je in een soort grot/kelder waar het lekker sfeervol en een chique uitstraling heeft. Je kan ook heerlijk genieten van de culinaire gerechten aan de grachten van Utrecht

Poké Perfect
8

Poké Perfect

De heerlijkste Pokebowls kan je hier halen. Poké Perfect gebruikt duurzame, eerlijke, verse en lokale producten om hun heerlijke gerechten te koken.

TGI Fridays
8

TGI Fridays

Een hamburger haal je natuurlijk bij de Amerikaanse keten TGI Fridays. Voor cocktails en steaks is TGIF ook een aanrader. Thank Goodness It's Friday!

STAN Utrecht
8

STAN Utrecht

Een menu vol met heerlijke huisgemaakte gerechten met ingrediënten uit de buurt. Van heerlijke sandwiches tot aan steaks, de hele dag door.

't Taphuys Utrecht
8

't Taphuys Utrecht

Wat is nou leuker dan je eigen biertje of wijn tappen? Juist, bij Taphuys heb je keuze uit 40 tot 100 bieren en 32 tot 80 wijnen die je kunt tappen.

City Guides

City Guides in Utrecht

Wil je een dag in Utrecht combineren met een andere stad in Utrecht? Met onze City Guides van populaire steden in Utrecht ontdek je nog meer mooie restaurants, hotels, hotspots of dingen om te doen in de buurt van Utrecht.

Onze City Guides worden samengesteld door ons team, locals en tips vanuit de CardMapr community. Heb je zelf een tip voor Utrecht? Laat het ons weten via de contactpagina.