Pinokkio Speelgoed map

Pinokkio Speelgoed

10 · 93 recensies

Vinkenburgstraat 14, Utrecht

Open

Pinokkio Speelgoed
Pinokkio Speelgoed Pinokkio Speelgoed
Pinokkio Speelgoed Pinokkio Speelgoed Pinokkio Speelgoed Pinokkio Speelgoed Pinokkio Speelgoed Pinokkio Speelgoed Pinokkio Speelgoed Pinokkio Speelgoed Pinokkio Speelgoed Pinokkio Speelgoed Pinokkio Speelgoed Pinokkio Speelgoed Pinokkio Speelgoed Pinokkio Speelgoed Pinokkio Speelgoed Pinokkio Speelgoed
Bekijk meer
Pinokkio Speelgoed

Over deze locatie

Aan de Vinkenburgstraat 14 in het gebied 'Domplein, Neude, Janskerkhof' in Utrecht ligt Pinokkio Speelgoed. Zoek je in de categorie speelgoedwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 93 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Pinokkio Speelgoed accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 285 locaties in Utrecht waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Domplein, Neude, Janskerkhof hebben we nog 32 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

City Guide

Wat te doen in Utrecht

Het mooie Utrecht, met haar grachtjes en zweer volle straatjes.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Utrecht. Meer van dit lees je in onze Utrecht City Guide.