GAMMA

165 locaties

8 · 113.108 recensies

Bouwmarkt

GAMMA helpt je om de klus op de juiste manier aan te pakken. De bouwmarkt bij jou in de buurt die alle doe-het-zelfmaterialen heeft voor huis en tuin. Dat zeg ik, Gamma!

Betaal bij de bouwmarkten van GAMMA met een Mastercard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij GAMMA

Steeds meer merken als GAMMA gaan creditcards accepteren. Nederland telt 165 GAMMA locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Zoeken

Alle GAMMA locaties

Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over GAMMA in Nederland?

Gemiddeld geven klanten GAMMA een 8. Ruim 113.108 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire GAMMA reviews lees je hieronder.

Ik ben vandaag geholpen door Stijn van de receptie. Hij was uiterst geduldig en vriendelijk. Omdat ik een showroommodel kocht, ontbrak er een klein onderdeel waar Gamma geen reserveonderdelen meer voo(...)

Q W. 1 maand geleden

Bij de retourbalie zo geweldig goed geholpen door Mika, die is goud waard.

Ingrid B. 1 week geleden

💯👌🏽

robba j. 3 weken geleden

gamma geweldige dingen en op een gunstige locatie als je uit de Intratuin loopt kan je het best ook nog even de gamma in ok ik zeg het niet alleen omdat ik er werk maar ook omdat ik het bedoel ok mi(...)

Yarno A. 1 week geleden

Prima groothandel met vriendelijke mensen met verstand van zaken.

Ronald B. 2 weken geleden

Uitstekende service.. laat de praktijk in het stof liggen

Ravindran N. 4 weken geleden

Altijd vriendelijk geholpen. Mijn favoriet is Elly van kassa 2. Ik kijk er bij voorbaat al naar uit te gaan in de hoop dat zij dienst heeft. Gezellige Amsterdamse die helaas over 18 mnd al met pensioe(...)

Fa v. 1 maand geleden

Top service, zeer tevreden er over! Merci 🫶

A. Y. V. 1 maand geleden

Fijne winkel

Familie W. 1 maand geleden
.block-infinite { background: #013977 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #013977 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #013977 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #013977 !important; } .hero, .reviews { background: #01397710; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de bouwmarkten van GAMMA

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over GAMMA al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Opzoek naar andere bouwmarkten in Nederland?

Ontdek naast GAMMA nog andere bouwmarkten in Nederland waar je kunt betalen met een creditcard.