Revolut Standaard

Revolut Standaard

Geld overmaken naar het buitenland of zelf uitgeven in het buitenland op basis van de actuele wisselkoerswaarde en zonder opslag doe je met de Revolut Standaard kaart.

Lees onze review en ervaring met de Revolut Standaard en ontdek alle voordelen van deze creditcard.

Revolut Standaard

Over Revolut Standaard

Revolut is een snel-groeiende, internationale bank die in Nederland drie persoonlijke creditcards heeft uitgebracht, gericht op internationale betalingen zonder fratsen

Reisgemak

Met de Revolut Standaard kaart kun je in het buitenland gemakkelijk betalingen doen in de valuta van het land waar je bent tegen de actuele wisselkoers, zonder wisselkoersopslag. In de app vindt je overzicht van de huidige wisselkoersen waarmee je direct kunt omrekenen wat je nu echt betaalt. Ook kun je tot € 200,- per maand geld opnemen uit een geldautomaat, zonder extra kosten.

Overschrijvingen

Via de app kun je wereldwijd geldoverboekingen doen waarbij je direct het bedrag in kunt vullen in de valuta die je wilt. Revolut rekent tot een bedrag van € 6.000,- per maand geen kosten voor overschrijvingen. Boven dat bedrag wordt er, in vergelijking met de meeste banken en services, zeer lage opslagkosten gerekend. 

Veiligheid

De Revolut Standaard kaart biedt extra veiligheid dan de meest gebruikelijke creditcards. In de Revolut app zijn de veiligheids-instellingen van de kaart real-time aanpasbaar naar wens. Het in- of uitschakelen van contactloze betalingen, bevriezen van je kaart, het wijzigen van je pincode en het instellen van je bestedingslimiet kun je allemaal in de app aanpassen. Met locatiegebonden veiligheid kan Revolut bij betalingen op een andere locatie dan waar jij bent, de betaling blokkeren en jou laten weten dat er een verdachte betaling heeft plaatsgevonden. Dit voorkomt ongewenste verrassingen.

Netwerk

MasterCard

Type creditcard

Debit / Prepaid

Jaarlijkse kosten

Gratis

Bestedingslimiet

Persoonlijk

Minimum inkomen

Onbekend

Aankoopverzekering

Geen

Tijdelijk gratis

Deze creditcard aanvragen

Voordelen van deze Revolut Standaard creditcard

De Revolut Standaard is één van de 14 populairste creditcards uit het MasterCard-netwerk. Dit houdt in dat je wereldwijd kunt betalen met deze creditcard.

We hebben alle voordelen van deze MasterCard creditcard hieronder op een rijtje gezet.

  • Prepaid creditcard
  • Geen wisselkoersopslag
  • Gratis verzending via CardMapr
  • Snel betalen met Apple Pay
  • Snel betalen met Google Pay 

Veelgestelde vragen

Wat houden de termen aankoopverzekeringen, prepaid creditcards en spaarprogramma's nou precies in? Deze veelgestelde vragen hebben we beantwoord in onze FAQ.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Creditcards met ondersteuning voor Apple Pay kunnen toegevoegd worden aan een iPhone, iPad en Apple Watch. Doormiddel van de ingebouwde NFC module is het mogelijk om te betalen met je telefoon i.p.v. je fysieke creditcard.

Je portemonnee kun je opbergen en vanaf heden veilig betalen met je iPhone.

Voor creditcards bestaan er twee type kaarten, debit cards en credit card. Bij debit cards stort je eerst geld op de kaart om er vervolgens mee te kunnen betalen. Bij een credit card kun je gelijk al betalen en ontvang je aan het einde van de maand de rekening.

Het voordeel van een credit card is dat je bewuster bent van het geld dat je hebt, zonder risico om in de schulden te komen. Aan het einde van de maand kom je niet voor verrassingen te staan.

Reviews

Bekijk reviews en ervaringen over de Revolut Standaard creditcard. Heb je deze MasterCard zelf ook in gebruik? Schrijf een review voor anderen.

Hoe veel sterren geef je deze creditcard?

Ik heb deze kaart gisteren aangemaakt.

Lees verder

5/5

Top kaart, die echt gratis is.

Lees verder

5/5

Werkt erg goed met Apple Pay moet ik zeggen

Lees verder

4/5

Perfect voor vakantie in het buitenland en geen wisselkoers meer

Lees verder

5/5

Overnachting 805 locaties
Restaurant 639 locaties
Mode 611 locaties
Woonwinkel 539 locaties

Waar kan ik betalen met een MasterCard creditcard?

Met een MasterCard creditcard wil je overal veilig kunnen betalen. Bij de meeste creditcards zit een aankoopverzekering, reisverzekering of een spaarprogramma. De enige voorwaarden die creditcardmaatschappijen stellen is dat je deze aankoop met je card doet.

Wij helpen je bij het vinden van locaties waar je kunt betalen met een Revolut Standaard creditcard. Met CardMapr vind je locaties waar je kunt betalen met jouw MasterCard.

Je kunt natuurlijk altijd creditcard vergelijken voor de beste voordelen op basis van je wensen en uitgaven.

Vergelijk MasterCard creditcards

Naast de Revolut Standaard creditcard zijn er nog 14 andere MasterCard creditcards. Vergelijk MasterCard creditcards en ontdek welke kaart bij je past.

Verzekeringen, spaarprogramma's en bestedingslimieten zijn vaak onderdeel van de meeste creditcards. Reis je vaak? Dan is een creditcard met een ingebouwde reisverzekering interessant. Wil je enkel online aankopen doen? Dan is een prepaid creditcard interessant.

Kortom: voor elke doelgroep is een creditcard. Met ons overzicht vergelijk je makkelijk creditcards zoals deze MasterCard.

Alle creditcards vergelijken

Artikelen over Revolut Standaard

Wekelijks schrijven we artikelen over creditcards, locaties, reviews en spaarprogramma's. We hebben 6 artikelen geschreven die relevant zijn voor de Revolut Standaard creditcard.

Auto huren met een creditcard in het buitenland? Hier zijn handige tips voor je reis Creditcards

Auto huren met een creditcard in het buitenland? Hier zijn handige tips voor je reis

Plannen voor een mooie roadtrip door Europa of Amerika met een gehuurde auto? Hier zijn tips als je een auto of camper gaat huren met een creditcard in het buitenland.

Bunq stopt met de Travel Card creditcard. Dit is het alternatief voor op vakantie Creditcards

Bunq stopt met de Travel Card creditcard. Dit is het alternatief voor op vakantie

Bunq is gestopt met de Travel Card en Easy Travel abonnement. Lees hier welke creditcard het beste alternatief is voor op vakantie.

Bitcoins uitgeven met een creditcard, hoe en waar kan dat? Tips & Tricks

Bitcoins uitgeven met een creditcard, hoe en waar kan dat?

Met de huidige Bitcoin-koers wil je misschien je Bitcoins uitgeven. Met deze creditcard kun je betalen met Bitcoins in bijna iedere winkel.

Revolut nu ook te gebruiken voor iDEAL-betalingen Creditcards

Revolut nu ook te gebruiken voor iDEAL-betalingen

Online aankopen afrekenen via iDEAL met Revolut nu mogelijk. Revolut is hiermee de eerste buitenlandse bank waarbij iDEAL werkt.

Gratis creditcard aanvragen? Wij vergelijken de beste gratis creditcards op dit moment Creditcards

Gratis creditcard aanvragen? Wij vergelijken de beste gratis creditcards op dit moment

Een gratis creditcard aanvragen zonder jaarlijkse kosten? Wij hebben alle (prepaid) creditcards vergeleken en dit zijn de beste gratis creditcards op dit moment.

Betalen met Apple Pay in Nederland met een creditcard Creditcards

Betalen met Apple Pay in Nederland met een creditcard

In Nederland is het gebruik van Apple Pay met een Meastro-pas nog relatief nieuw. Steeds meer banken lijken Apple Pay voor Maestro te accepteren, maar laten de creditcards nog in de steek. We laten je de mogelijkheden van Apple Pay en creditcards in Nederland zien.

Revolut Standaard creditcard aanvragen

Via de onderstaande knop kun je direct een Revolut Standaard aanvragen. Vaak ontvang je via CardMapr extra kortingen of bonussen.

Revolut Standaard

Revolut Standaard

Gratis

Tijdelijk gratis

Bij deze merken betaal je met een creditcard