Revolut Standaard

7 · 6 reviews

Mastercard

Geld overmaken naar het buitenland of zelf uitgeven in het buitenland op basis van de actuele wisselkoerswaarde en zonder opslag doe je met de Revolut Standaard kaart.

  • Prepaid creditcard
  • Geen wisselkoersopslag
  • Snel betalen met Apple Pay
Revolut Standaard

Over deze kaart

Revolut is een snel-groeiende, internationale bank die in Nederland drie persoonlijke creditcards heeft uitgebracht, gericht op internationale betalingen zonder fratsen

Reisgemak

Met de Revolut Standaard kaart kun je in het buitenland gemakkelijk betalingen doen in de valuta van het land waar je bent tegen de actuele wisselkoers, zonder wisselkoersopslag. In de app vindt je overzicht van de huidige wisselkoersen waarmee je direct kunt omrekenen wat je nu echt betaalt. Ook kun je tot € 200,- per maand geld opnemen uit een geldautomaat, zonder extra kosten.

Overschrijvingen

Via de app kun je wereldwijd geldoverboekingen doen waarbij je direct het bedrag in kunt vullen in de valuta die je wilt. Revolut rekent tot een bedrag van € 6.000,- per maand geen kosten voor overschrijvingen. Boven dat bedrag wordt er, in vergelijking met de meeste banken en services, zeer lage opslagkosten gerekend. 

Veiligheid

De Revolut Standaard kaart biedt extra veiligheid dan de meest gebruikelijke creditcards. In de Revolut app zijn de veiligheids-instellingen van de kaart real-time aanpasbaar naar wens. Het in- of uitschakelen van contactloze betalingen, bevriezen van je kaart, het wijzigen van je pincode en het instellen van je bestedingslimiet kun je allemaal in de app aanpassen. Met locatiegebonden veiligheid kan Revolut bij betalingen op een andere locatie dan waar jij bent, de betaling blokkeren en jou laten weten dat er een verdachte betaling heeft plaatsgevonden. Dit voorkomt ongewenste verrassingen.

Dit moet je weten

Specificaties

Wil je een Revolut Standaard creditcard aanvragen? Bekijk alle specificaties en kom erachter of Mastercard kaart bij je past.

Kenmerken

Jaarlijkse bijdrage Gratis
Bestedingslimiet Persoonlijk
Minimum inkomen Onbekend
Wisselkoersopslag Onbekend
Type kaart Debit / Prepaid
Creditcardmaatschappij Mastercard logo Mastercard
Spaarsysteem Nee
Welkomstbonus Ja
BKR-toetsing Nee

Verzekeringen

Aankoopverzekering Geen
Fraudeverzekering Nee
Reisverzekering Nee
Annuleringsverzekering Nee
Vluchtvertragingsverzekering Nee
Bagageverzekering Nee
Autohuurverzekering Nee
FAQ

Veelgestelde vragen

Voordelen

Voordelen van een Revolut Standaard

De Revolut Standaard is één van de 16 populairste creditcards uit het Mastercard-netwerk. Dit houdt in dat je wereldwijd kunt betalen met deze creditcard.

We hebben alle voordelen van deze Revolut Standaard creditcard op rijtje gezet.

  • Prepaid creditcard
  • Geen wisselkoersopslag
  • Gratis verzending via CardMapr
  • Snel betalen met Apple Pay
  • Snel betalen met Google Pay 
Mastercard logo

Vergelijk Mastercard creditcards

Naast de Revolut Standaard creditcard zijn er nog 16 andere Mastercard kaarten. Vergelijk Mastercard creditcards en ontdek welke kaart bij je past.

Verzekeringen, spaarprogramma's en bestedingslimieten zijn vaak onderdeel van de meeste creditcards. Reis je vaak? Dan is een creditcard met een ingebouwde reisverzekering interessant. Wil je enkel online aankopen doen? Dan is een prepaid creditcard interessant.

Kortom: voor elke doelgroep is een creditcard. Met ons overzicht vergelijk je makkelijk creditcards zoals deze Mastercard.

Alle creditcards vergelijken
N26 creditcard - Standard
MasterCard Classic
bunq Metal Card
Revolut Standaard
Revolut Metal
MasterCard Gold
Mastercard Black
de Bijenkorf Card
Mastercard Black
MasterCard Gold
Revolut Metal
Revolut Premium
Revolut Standaard
bunq Metal Card
bunq Travel Card
N26 creditcard - Standard
Ontdekken

Waar kan ik betalen met een Mastercard creditcard?

Met een Mastercard creditcard wil je overal veilig kunnen betalen. Bij de meeste creditcards zit een aankoopverzekering, reisverzekering of een spaarprogramma. De enige voorwaarden die creditcardmaatschappijen stellen is dat je deze aankoop met je card doet.

Wij helpen je bij het vinden van locaties waar je kunt betalen met een Revolut Standaard creditcard. Op CardMapr staan 11.041 locaties waar je kunt betalen met een Mastercard.

Bekijk alle Mastercard locaties

We schreven over Revolut Standaard

Wekelijks schrijven we artikelen over creditcards, locaties, reviews en spaarprogramma's. We hebben 4 artikelen geschreven die relevant zijn voor de Revolut Standaard creditcard.