Revolut Standaard

Revolut
Standaard

Geld overmaken naar het buitenland of zelf uitgeven in het buitenland op basis van de actuele wisselkoerswaarde en zonder opslag doe je met de Revolut Standaard kaart.

Lees onze ervaring met de Revolut Standaard en ontdek alle voordelen van deze creditcard.

Revolut Standaard

Over Revolut Standaard

Revolut is een snel-groeiende, internationale bank die in Nederland drie persoonlijke creditcards heeft uitgebracht, gericht op internationale betalingen zonder fratsen

Reisgemak

Met de Revolut Standaard kaart kun je in het buitenland gemakkelijk betalingen doen in de valuta van het land waar je bent tegen de actuele wisselkoers, zonder wisselkoersopslag. In de app vindt je overzicht van de huidige wisselkoersen waarmee je direct kunt omrekenen wat je nu echt betaalt. Ook kun je tot € 200,- per maand geld opnemen uit een geldautomaat, zonder extra kosten.

Overschrijvingen

Via de app kun je wereldwijd geldoverboekingen doen waarbij je direct het bedrag in kunt vullen in de valuta die je wilt. Revolut rekent tot een bedrag van € 6.000,- per maand geen kosten voor overschrijvingen. Boven dat bedrag wordt er, in vergelijking met de meeste banken en services, zeer lage opslagkosten gerekend. 

Veiligheid

De Revolut Standaard kaart biedt extra veiligheid dan de meest gebruikelijke creditcards. In de Revolut app zijn de veiligheids-instellingen van de kaart real-time aanpasbaar naar wens. Het in- of uitschakelen van contactloze betalingen, bevriezen van je kaart, het wijzigen van je pincode en het instellen van je bestedingslimiet kun je allemaal in de app aanpassen. Met locatiegebonden veiligheid kan Revolut bij betalingen op een andere locatie dan waar jij bent, de betaling blokkeren en jou laten weten dat er een verdachte betaling heeft plaatsgevonden. Dit voorkomt ongewenste verrassingen.

Netwerk

MasterCard

Type kaart

Debit / Prepaid

Jaarlijkse bijdrage

Gratis

Bestedingslimiet

Persoonlijk

Minimum inkomen

Onbekend

Aankoopverzekering

Geen

Tijdelijk geen verzendkosten

Vraag deze kaart aan

Voordelen

De Revolut Standaard kent vele voordelen. De belangrijkste voordelen hebben we op een rij gezet.

  • Prepaid creditcard
  • Geen wisselkoersopslag
  • Gratis verzending via CardMapr
  • Apple Pay

Veelgestelde vragen

Wat houden de termen aankoopverzekeringen, prepaid creditcards en spaarprogramma's nou precies in? Deze veelgestelde vragen hebben we beantwoord in onze FAQ.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Creditcards met ondersteuning voor Apple Pay kunnen toegevoegd worden aan een iPhone, iPad en Apple Watch. Doormiddel van de ingebouwde NFC module is het mogelijk om te betalen met je telefoon i.p.v. je fysieke creditcard.

Je portemonnee kun je opbergen en vanaf heden veilig betalen met je iPhone.

Voor creditcards bestaan er twee type kaarten, debit cards en credit card. Bij debit cards stort je eerst geld op de kaart om er vervolgens mee te kunnen betalen. Bij een credit card kun je gelijk al betalen en ontvang je aan het einde van de maand de rekening.

Het voordeel van een credit card is dat je bewuster bent van het geld dat je hebt, zonder risico om in de schulden te komen. Aan het einde van de maand kom je niet voor verrassingen te staan.

Reviews

Bekijk reviews en ervaringen over de Revolut Standaard creditcard. Heb je deze creditcard zelf ook in gebruik? Schrijf een review voor anderen.

Hoe veel sterren geef je deze creditcard?

Werkt erg goed met Apple Pay moet ik zeggen

Daan Scholten, 10 Sep 11:38

Perfect voor vakantie in het buitenland en geen wisselkoers meer

lisa, 10 Jul 14:18

Waar kan ik betalen met een MasterCard creditcard?

Wij helpen je bij het vinden van locaties waar je kunt betalen met een Revolut Standaard creditcard. Gebruik CardMapr bij het vinden van creditcard locaties in jouw stad!

Supermarkt 1188 locaties

Supermarkten

Verse groente, brood of vlees. Vanaf vandaag doe je hier je (dagelijkse) boodschappen. Wat eten we morgen?

Opticien 596 locaties

Opticiens

Voor een nieuwe bril of contactlenzen bij hier aan het juiste adres. Vanaf vandaag zie je weer haarscherp!

Mode 428 locaties

Modewinkels

Shop till you drop. Scoor je nieuwe outfit bij deze winkels.

Woonwinkel 417 locaties

Woonwinkels

Wie aan woonwinkels denkt, denkt aan IKEA. Toe aan nieuwe meubels? Van een Klippan-bank tot aan een Pax klerenkast.

Overnachting 380 locaties

Hotels

Overnacht in een hostel, hotel, (luxe) suite of ga voor een eigen appartement. Bij ketens als Van der Valk, Hilton en NH Collection heb je genoeg opties. Welterusten!

Warenhuis 373 locaties

Warenhuizen

Een uitgebreid assortiment van producten uit verschillende branches in de non-foodsector en een levensmiddelenafdeling, verkrijgbaar door middel van zelfkeuze of zelfbediening, in combinatie met goede serviceverlening.

Vergelijk MasterCard creditcards

Naast de Revolut Standaard creditcard zijn er nog 10 andere MasterCard creditcards. Vergelijk MasterCard creditcards en ontdek welke kaart bij je past.

Artikelen over Revolut Standaard

Wekelijks schrijven we artikelen over creditcards, locaties, reviews en spaarprogramma's. We hebben 2 artikelen geschreven die relevant zijn voor de Revolut Standaard creditcard.

Gratis creditcard aanvragen? Wij vergelijken de beste gratis creditcards op dit moment Creditcards

Gratis creditcard aanvragen? Wij vergelijken de beste gratis creditcards op dit moment

Een gratis creditcard aanvragen zonder jaarlijkse kosten? Wij hebben alle (prepaid) creditcards vergeleken en dit zijn de beste gratis creditcards op dit moment.

Bunq Travel Card vs Revolut Card voor op reis Creditcards

Bunq Travel Card vs Revolut Card voor op reis

De bunq Travel Card en de Revolut Card zijn beiden geschikt om mee te nemen op reis. We vergelijken de prepaid (debit) creditcards en ontdekken welke de beste is.