Revolut Standaard

Revolut Standaard

Geld overmaken naar het buitenland of zelf uitgeven in het buitenland op basis van de actuele wisselkoerswaarde en zonder opslag doe je met de Revolut Standaard kaart.

Lees onze ervaring met de Revolut Standaard en ontdek alle voordelen van deze creditcard.

Revolut Standaard

Over Revolut Standaard

Revolut is een snel-groeiende, internationale bank die in Nederland drie persoonlijke creditcards heeft uitgebracht, gericht op internationale betalingen zonder fratsen

Reisgemak

Met de Revolut Standaard kaart kun je in het buitenland gemakkelijk betalingen doen in de valuta van het land waar je bent tegen de actuele wisselkoers, zonder wisselkoersopslag. In de app vindt je overzicht van de huidige wisselkoersen waarmee je direct kunt omrekenen wat je nu echt betaalt. Ook kun je tot € 200,- per maand geld opnemen uit een geldautomaat, zonder extra kosten.

Overschrijvingen

Via de app kun je wereldwijd geldoverboekingen doen waarbij je direct het bedrag in kunt vullen in de valuta die je wilt. Revolut rekent tot een bedrag van € 6.000,- per maand geen kosten voor overschrijvingen. Boven dat bedrag wordt er, in vergelijking met de meeste banken en services, zeer lage opslagkosten gerekend. 

Veiligheid

De Revolut Standaard kaart biedt extra veiligheid dan de meest gebruikelijke creditcards. In de Revolut app zijn de veiligheids-instellingen van de kaart real-time aanpasbaar naar wens. Het in- of uitschakelen van contactloze betalingen, bevriezen van je kaart, het wijzigen van je pincode en het instellen van je bestedingslimiet kun je allemaal in de app aanpassen. Met locatiegebonden veiligheid kan Revolut bij betalingen op een andere locatie dan waar jij bent, de betaling blokkeren en jou laten weten dat er een verdachte betaling heeft plaatsgevonden. Dit voorkomt ongewenste verrassingen.

Netwerk

MasterCard

Type creditcard

Debit / Prepaid

Jaarlijkse bijdrage

Gratis

Bestedingslimiet

Persoonlijk

Minimum inkomen

Onbekend

Aankoopverzekering

Geen

Tijdelijk geen verzendkosten

Deze creditcard aanvragen

Voordelen van deze MasterCard creditcard

De Revolut Standaard is één van de 13 populairste creditcards uit het MasterCard-netwerk. Dit houdt in dat je wereldwijd kunt betalen met deze creditcard.

We hebben alle voordelen van deze MasterCard creditcard hieronder op een rijtje gezet.

  • Prepaid creditcard
  • Geen wisselkoersopslag
  • Gratis verzending via CardMapr
  • Apple Pay

Veelgestelde vragen

Wat houden de termen aankoopverzekeringen, prepaid creditcards en spaarprogramma's nou precies in? Deze veelgestelde vragen hebben we beantwoord in onze FAQ.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Creditcards met ondersteuning voor Apple Pay kunnen toegevoegd worden aan een iPhone, iPad en Apple Watch. Doormiddel van de ingebouwde NFC module is het mogelijk om te betalen met je telefoon i.p.v. je fysieke creditcard.

Je portemonnee kun je opbergen en vanaf heden veilig betalen met je iPhone.

Voor creditcards bestaan er twee type kaarten, debit cards en credit card. Bij debit cards stort je eerst geld op de kaart om er vervolgens mee te kunnen betalen. Bij een credit card kun je gelijk al betalen en ontvang je aan het einde van de maand de rekening.

Het voordeel van een credit card is dat je bewuster bent van het geld dat je hebt, zonder risico om in de schulden te komen. Aan het einde van de maand kom je niet voor verrassingen te staan.

Reviews

Bekijk reviews en ervaringen over de Revolut Standaard creditcard. Heb je deze creditcard zelf ook in gebruik? Schrijf een review voor anderen.

Hoe veel sterren geef je deze creditcard?

Werkt erg goed met Apple Pay moet ik zeggen

Daan Scholten, 10 Sep 11:38

Perfect voor vakantie in het buitenland en geen wisselkoers meer

lisa, 10 Jul 14:18

Waar kan ik betalen met een MasterCard creditcard?

Wij helpen je bij het vinden van locaties waar je kunt betalen met een Revolut Standaard creditcard. Gebruik CardMapr bij het vinden van creditcard locaties in jouw stad!

Supermarkt 1367 locaties

Supermarkten

Verse groente, brood of vlees. Vanaf vandaag doe je hier je (dagelijkse) boodschappen. Wat eten we morgen?

Drogisterij 1003 locaties

Drogisterijen

Medicijnen en persoonlijke verzorgings- en huishoudproducten. Steeds verrassend, altijd voordelig!

Overnachting 780 locaties

Hotels

Overnacht in een hostel, hotel, (luxe) suite of ga voor een eigen appartement. Bij ketens als Van der Valk, Hilton en NH Collection heb je genoeg opties. Welterusten!

Mode 604 locaties

Modewinkels

Shop till you drop. Scoor je nieuwe outfit bij deze winkels.

Opticien 595 locaties

Opticiens

Voor een nieuwe bril of contactlenzen bij hier aan het juiste adres. Vanaf vandaag zie je weer haarscherp!

Restaurant 571 locaties

Restaurants

Geen zin om te koken? Gaan we voor een mals biefstukje, Italiaase pizza, maaltijd salade of bepaalt de chef het? Met deze lijst aan restaurants vind jij ongetwijfeld een restaurant bij jou in de buurt. Eetsmakelijk!

Vergelijk MasterCard creditcards

Naast de Revolut Standaard creditcard zijn er nog 13 andere MasterCard creditcards. Vergelijk MasterCard creditcards en ontdek welke kaart bij je past.

Artikelen over Revolut Standaard

Wekelijks schrijven we artikelen over creditcards, locaties, reviews en spaarprogramma's. We hebben 5 artikelen geschreven die relevant zijn voor de Revolut Standaard creditcard.

Bitcoins uitgeven met een creditcard, hoe en waar kan dat? Tips & Tricks

Bitcoins uitgeven met een creditcard, hoe en waar kan dat?

Met de huidige Bitcoin-koers wil je misschien je Bitcoins uitgeven. Met deze creditcard kun je betalen met Bitcoins in bijna iedere winkel.

Revolut nu ook te gebruiken voor iDEAL-betalingen Creditcards

Revolut nu ook te gebruiken voor iDEAL-betalingen

Online aankopen afrekenen via iDEAL met Revolut nu mogelijk. Revolut is hiermee de eerste buitenlandse bank waarbij iDEAL werkt.

Gratis creditcard aanvragen? Wij vergelijken de beste gratis creditcards op dit moment Creditcards

Gratis creditcard aanvragen? Wij vergelijken de beste gratis creditcards op dit moment

Een gratis creditcard aanvragen zonder jaarlijkse kosten? Wij hebben alle (prepaid) creditcards vergeleken en dit zijn de beste gratis creditcards op dit moment.

Betalen met Apple Pay in Nederland met een creditcard Creditcards

Betalen met Apple Pay in Nederland met een creditcard

In Nederland is het gebruik van Apple Pay met een Meastro-pas nog relatief nieuw. Steeds meer banken lijken Apple Pay voor Maestro te accepteren, maar laten de creditcards nog in de steek. We laten je de mogelijkheden van Apple Pay en creditcards in Nederland zien.

Bunq Travel Card vs Revolut Card voor op reis (review) Creditcards

Bunq Travel Card vs Revolut Card voor op reis (review)

De bunq Travel Card en de Revolut Card zijn beiden geschikt om mee te nemen op reis. We vergelijken en reviewen de prepaid (debit) creditcards en ontdekken welke de beste is.