N26 Mastercard

N26 Mastercard

De N26 Mastercard is één van de 10 MasterCard creditcards die we op CardMapr vergelijken. Deze Debit / Prepaid kaart is gratis aan te vragen.

Lees onze ervaring met de N26 Mastercard en ontdek alle voordelen van deze creditcard.

N26 Mastercard

Over N26 Mastercard

Geschikt voor Apple Pay

Netwerk

MasterCard

Type kaart

Debit / Prepaid

Jaarlijkse bijdrage

Gratis

Bestedingslimiet

Persoonlijk

Minimum inkomen

Onbekend

Aankoopverzekering

Geen
Vraag deze kaart aan

Veegestelde vragen

Wat houden de termen aankoopverzekeringen, prepaid creditcards en spaarprogramma's nou precies in? Deze veelgestelde vragen hebben we beantwoord in onze FAQ.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Creditcards met ondersteuning voor Apple Pay kunnen toegevoegd worden aan een iPhone, iPad en Apple Watch. Doormiddel van de ingebouwde NFC module is het mogelijk om te betalen met je telefoon i.p.v. je fysieke creditcard.

Je portemonnee kun je opbergen en vanaf heden veilig betalen met je iPhone.

Voor creditcards bestaan er twee type kaarten, debit cards en credit card. Bij debit cards stort je eerst geld op de kaart om er vervolgens mee te kunnen betalen. Bij een credit card kun je gelijk al betalen en ontvang je aan het einde van de maand de rekening.

Het voordeel van een credit card is dat je bewuster bent van het geld dat je hebt, zonder risico om in de schulden te komen. Aan het einde van de maand kom je niet voor verrassingen te staan.

Waar kan ik betalen met een MasterCard creditcard?

Wij helpen je bij het vinden van locaties waar je kunt betalen met een N26 Mastercard creditcard. Gebruik CardMapr bij het vinden van creditcard locaties in jouw stad!

Supermarkt 654 locaties

Supermarkten

Verse groente, brood of vlees. Vanaf vandaag doe je hier je (dagelijkse) boodschappen. Wat eten we morgen?

Opticien 596 locaties

Opticiens

Voor een nieuwe bril of contactlenzen bij hier aan het juiste adres. Vanaf vandaag zie je weer haarscherp!

Warenhuis 374 locaties

Warenhuizen

Een uitgebreid assortiment van producten uit verschillende branches in de non-foodsector en een levensmiddelenafdeling, verkrijgbaar door middel van zelfkeuze of zelfbediening, in combinatie met goede serviceverlening.

Verzorging 357 locaties

Winkels

Persoonlijke verzorging is belangrijk. Denk aan handel en nagels, mondhygiëne, haarverzorging, make-up, voeten schoeisel en kleding.

Mode 215 locaties

Modewinkels

Shop till you drop. Scoor je nieuwe outfit bij deze winkels.

Bouwmarkt 154 locaties

Bouwmarkten

Eindelijk gaan jullie beginnen aan dat tuinhuis, of jullie eerste kinderkamer schilderen. Deze locaties hebben alles voor jou/jullie projecten.

Vergelijk MasterCard creditcards

Naast de N26 Mastercard creditcard zijn er nog 10 andere MasterCard creditcards. Vergelijk MasterCard creditcards en ontdek welke kaart bij je past.