N26 Mastercard

N26 Mastercard

De N26 Mastercard is één van de 10 MasterCard creditcards die we op CardMapr vergelijken. Deze Debit / Prepaid kaart is gratis aan te vragen.

Lees onze ervaring met de N26 Mastercard en ontdek alle voordelen van deze creditcard.

N26 Mastercard

Over N26 Mastercard

N26, wat van oorsprong een Duitse bank is, is actief in heel Europa. Wereldwijd telt deze bank dan ook ongeveer 5 miljoen gebruikers. De N26 Mastercard is dan ook zo populair omdat deze gratis is en je bij vreemde valuta geen extra kosten of wisselkoersopslag betaald. De N26 Mastercard heeft mooi doorzichtbare look. Dit is heel anders dan andere creditcards op de markt

Bestedingslimiet prepaid

Omdat bij N26 je bestedingslimiet een prepaid service is, kan je nooit in het rood staan. Hierdoor kan je alleen het geld wat je op de pas gezet hebt uitgeven. Er zal dan ook geen BKR-toetsing zijn.

Verzekering

Helaas heeft N26 geen aankoopverzekering, zoals bij reguliere creditcard. Wel kan je deze eventueel aanschaffen. Dit zal verzekerd zijn via Allianz Direct en kost je 9,90 euro per maand

N26 mobiele app

De N26 mobiele bankieren app heeft net als veel normale bankpassen, dat je potjes en gezamenlijke potjes kan aanmaken. Dit is erg handig voor bijvoorbeeld op vakantie. Zo kan je met je reisgezelschap al je kosten delen. Ook geeft de app je inzicht in je kostenposten en uitgavenpatronen. Dit is vrij modern voor een creditcard. Al is Revolut een van de voorlopers op dit gebied.

Netwerk

MasterCard

Type kaart

Debit / Prepaid

Jaarlijkse bijdrage

Gratis

Bestedingslimiet

Persoonlijk

Minimum inkomen

€1,-

Aankoopverzekering

Geen
Vraag deze kaart aan

Voordelen

De N26 Mastercard kent vele voordelen. De belangrijkste voordelen hebben we op een rij gezet.

  • Geschikt voor Apple Pay
  • U betaald geen wisselkoersopslag
  • Geen jaarlijkse kosten
  • Betalen in vreemde valuta is gratis

Veelgestelde vragen

Wat houden de termen aankoopverzekeringen, prepaid creditcards en spaarprogramma's nou precies in? Deze veelgestelde vragen hebben we beantwoord in onze FAQ.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Creditcards met ondersteuning voor Apple Pay kunnen toegevoegd worden aan een iPhone, iPad en Apple Watch. Doormiddel van de ingebouwde NFC module is het mogelijk om te betalen met je telefoon i.p.v. je fysieke creditcard.

Je portemonnee kun je opbergen en vanaf heden veilig betalen met je iPhone.

Voor creditcards bestaan er twee type kaarten, debit cards en credit card. Bij debit cards stort je eerst geld op de kaart om er vervolgens mee te kunnen betalen. Bij een credit card kun je gelijk al betalen en ontvang je aan het einde van de maand de rekening.

Het voordeel van een credit card is dat je bewuster bent van het geld dat je hebt, zonder risico om in de schulden te komen. Aan het einde van de maand kom je niet voor verrassingen te staan.

Reviews

Bekijk reviews en ervaringen over de N26 Mastercard creditcard. Heb je deze creditcard zelf ook in gebruik? Schrijf een review voor anderen.

Hoe veel sterren geef je deze creditcard?

Mooi doorzichtige creditcard!

Roy, 10 Sep 11:40

Waar kan ik betalen met een MasterCard creditcard?

Wij helpen je bij het vinden van locaties waar je kunt betalen met een N26 Mastercard creditcard. Gebruik CardMapr bij het vinden van creditcard locaties in jouw stad!

Supermarkt 1379 locaties

Supermarkten

Verse groente, brood of vlees. Vanaf vandaag doe je hier je (dagelijkse) boodschappen. Wat eten we morgen?

Drogisterij 1003 locaties

Drogisterijen

Medicijnen en persoonlijke verzorgings- en huishoudproducten. Steeds verrassend, altijd voordelig!

Overnachting 783 locaties

Hotels

Overnacht in een hostel, hotel, (luxe) suite of ga voor een eigen appartement. Bij ketens als Van der Valk, Hilton en NH Collection heb je genoeg opties. Welterusten!

Opticien 596 locaties

Opticiens

Voor een nieuwe bril of contactlenzen bij hier aan het juiste adres. Vanaf vandaag zie je weer haarscherp!

Restaurant 570 locaties

Restaurants

Geen zin om te koken? Gaan we voor een mals biefstukje, Italiaase pizza, maaltijd salade of bepaalt de chef het? Met deze lijst aan restaurants vind jij ongetwijfeld een restaurant bij jou in de buurt. Eetsmakelijk!

Mode 546 locaties

Modewinkels

Shop till you drop. Scoor je nieuwe outfit bij deze winkels.

Vergelijk MasterCard creditcards

Naast de N26 Mastercard creditcard zijn er nog 10 andere MasterCard creditcards. Vergelijk MasterCard creditcards en ontdek welke kaart bij je past.

Artikelen over N26 Mastercard

Wekelijks schrijven we artikelen over creditcards, locaties, reviews en spaarprogramma's. We hebben 1 artikelen geschreven die relevant zijn voor de N26 Mastercard creditcard.

Gratis creditcard aanvragen? Wij vergelijken de beste gratis creditcards op dit moment Creditcards

Gratis creditcard aanvragen? Wij vergelijken de beste gratis creditcards op dit moment

Een gratis creditcard aanvragen zonder jaarlijkse kosten? Wij hebben alle (prepaid) creditcards vergeleken en dit zijn de beste gratis creditcards op dit moment.