N26 creditcard - Standard

5 · 3 reviews

Mastercard

Binnen 8 minuten een N26 Mastercard aangevraagd en geniet daarna van alle voordelen die een N26 Mastercard heeft. 

  • Geen wisselkoersopslag
  • Geen jaarlijkse kosten
  • Betalen in vreemde valuta is gratis
N26 creditcard - Standard

Over deze kaart

N26, een bank van Duitse origine, heeft een stevige voet aan de grond gekregen in heel Europa en heeft wereldwijd ongeveer 5 miljoen gebruikers. Deze groei is mede te danken aan de N26 Mastercard, een Debit Mastercard die populair is vanwege de afwezigheid van extra kosten bij transacties in vreemde valuta. Bovendien valt de kaart op door zijn unieke doorzichtige ontwerp, wat een frisse afwijking is van de traditionele creditcards.

N26 biedt een gratis betaalrekening aan waarbij de bestedingslimiet gebaseerd is op een prepaid service. Dit betekent dat klanten niet meer kunnen uitgeven dan het bedrag dat ze op hun kaart hebben gezet, waardoor het onmogelijk is om in het rood te staan en er geen BKR-toetsing plaatsvindt. Met deze rekening is het mogelijk om per maand gratis tot 100 euro contant geld op te nemen in euro's. Voorbij deze limiet kunnen gebruikers nog steeds geld opnemen, maar na de eerste twee keer per maand worden er vaste kosten van 2 euro per transactie gerekend.

Hoewel N26 geen standaard aankoopverzekering biedt zoals veel reguliere creditcards, hebben klanten de optie om een verzekering af te sluiten bij Allianz Direct voor 9,90 euro per maand.

De N26 mobiele app, die binnen enkele dagen na aanmelding via de app beschikbaar is, biedt de mogelijkheid om potjes en gezamenlijke potjes aan te maken, wat ideaal is voor het delen van kosten tijdens vakanties met reisgenoten. De app biedt ook inzicht in uitgavenpatronen en kostenposten, waardoor gebruikers hun financiën efficiënt kunnen beheren. Dit is een moderne eigenschap voor een bankdienst, waarbij Revolut ook bekend staat als een pionier.

Naast de Mastercard biedt N26 ook een Maestro betaalpas aan, waarmee klanten gratis betalingen kunnen verrichten. Met de combinatie van gebruiksgemak, transparantie in kosten en moderne bankdiensten, onderscheidt N26 zich als een bank die inspeelt op de behoeften van de hedendaagse consument.

Dit moet je weten

Specificaties

Wil je een N26 creditcard - Standard creditcard aanvragen? Bekijk alle specificaties en kom erachter of Mastercard kaart bij je past.

Kenmerken

Jaarlijkse bijdrage Gratis
Bestedingslimiet Persoonlijk
Minimum inkomen Onbekend
Wisselkoersopslag Onbekend
Type kaart Debit / Prepaid
Creditcardmaatschappij Mastercard logo Mastercard
Spaarsysteem Nee
Welkomstbonus Nee
BKR-toetsing Nee

Verzekeringen

Aankoopverzekering Geen
Fraudeverzekering Nee
Reisverzekering Nee
Annuleringsverzekering Nee
Vluchtvertragingsverzekering Nee
Bagageverzekering Nee
Autohuurverzekering Nee
FAQ

Veelgestelde vragen

Voordelen

Voordelen van een N26 creditcard - Standard

De N26 creditcard - Standard is één van de 16 populairste creditcards uit het Mastercard-netwerk. Dit houdt in dat je wereldwijd kunt betalen met deze creditcard.

We hebben alle voordelen van deze N26 creditcard - Standard creditcard op rijtje gezet.

  • Geschikt voor Apple Pay
  • Geen wisselkoersopslag
  • Geen jaarlijkse kosten
  • Betalen in vreemde valuta is gratis
Mastercard logo

Vergelijk Mastercard creditcards

Naast de N26 creditcard - Standard creditcard zijn er nog 16 andere Mastercard kaarten. Vergelijk Mastercard creditcards en ontdek welke kaart bij je past.

Verzekeringen, spaarprogramma's en bestedingslimieten zijn vaak onderdeel van de meeste creditcards. Reis je vaak? Dan is een creditcard met een ingebouwde reisverzekering interessant. Wil je enkel online aankopen doen? Dan is een prepaid creditcard interessant.

Kortom: voor elke doelgroep is een creditcard. Met ons overzicht vergelijk je makkelijk creditcards zoals deze Mastercard.

Alle creditcards vergelijken
N26 creditcard - Standard
MasterCard Classic
bunq Travel Card
bunq Metal Card
Revolut Standaard
Revolut Premium
Mastercard Black
de Bijenkorf Card
de Bijenkorf Card
Mastercard Black
MasterCard Gold
Revolut Metal
Revolut Premium
Revolut Standaard
bunq Travel Card
N26 creditcard - Standard
Ontdekken

Waar kan ik betalen met een Mastercard creditcard?

Met een Mastercard creditcard wil je overal veilig kunnen betalen. Bij de meeste creditcards zit een aankoopverzekering, reisverzekering of een spaarprogramma. De enige voorwaarden die creditcardmaatschappijen stellen is dat je deze aankoop met je card doet.

Wij helpen je bij het vinden van locaties waar je kunt betalen met een N26 creditcard - Standard creditcard. Op CardMapr staan 11.055 locaties waar je kunt betalen met een Mastercard.

Bekijk alle Mastercard locaties

We schreven over N26 creditcard - Standard

Wekelijks schrijven we artikelen over creditcards, locaties, reviews en spaarprogramma's. We hebben 4 artikelen geschreven die relevant zijn voor de N26 creditcard - Standard creditcard.