N26 Standard

N26 Standard

De N26 Standard is één van de 14 MasterCard creditcards die we op CardMapr vergelijken. Deze Debit / Prepaid kaart is gratis aan te vragen.

Lees onze review en ervaring met de N26 Standard en ontdek alle voordelen van deze creditcard.

N26 Standard

Over N26 Standard

N26, wat van oorsprong een Duitse bank is, is actief in heel Europa. Wereldwijd telt deze bank dan ook ongeveer 5 miljoen gebruikers. De N26 Mastercard is dan ook zo populair omdat deze gratis is en je bij vreemde valuta geen extra kosten of wisselkoersopslag betaald. De N26 Mastercard heeft mooi doorzichtbare look. Dit is heel anders dan andere creditcards op de markt

Bestedingslimiet prepaid

Omdat bij N26 je bestedingslimiet een prepaid service is, kan je nooit in het rood staan. Hierdoor kan je alleen het geld wat je op de pas gezet hebt uitgeven. Er zal dan ook geen BKR-toetsing zijn.

Verzekering

Helaas heeft N26 geen aankoopverzekering, zoals bij reguliere creditcard. Wel kan je deze eventueel aanschaffen. Dit zal verzekerd zijn via Allianz Direct en kost je 9,90 euro per maand

N26 mobiele app

De N26 mobiele bankieren app heeft net als veel normale bankpassen, dat je potjes en gezamenlijke potjes kan aanmaken. Dit is erg handig voor bijvoorbeeld op vakantie. Zo kan je met je reisgezelschap al je kosten delen. Ook geeft de app je inzicht in je kostenposten en uitgavenpatronen. Dit is vrij modern voor een creditcard. Al is Revolut een van de voorlopers op dit gebied.

Netwerk

MasterCard

Type creditcard

Debit / Prepaid

Jaarlijkse kosten

Gratis

Bestedingslimiet

Persoonlijk

Minimum inkomen

Onbekend

Aankoopverzekering

Geen
Deze creditcard aanvragen

Voordelen van deze N26 Standard creditcard

De N26 Standard is één van de 14 populairste creditcards uit het MasterCard-netwerk. Dit houdt in dat je wereldwijd kunt betalen met deze creditcard.

We hebben alle voordelen van deze MasterCard creditcard hieronder op een rijtje gezet.

  • Geschikt voor Apple Pay
  • Geen wisselkoersopslag
  • Geen jaarlijkse kosten
  • Betalen in vreemde valuta is gratis

Veelgestelde vragen

Wat houden de termen aankoopverzekeringen, prepaid creditcards en spaarprogramma's nou precies in? Deze veelgestelde vragen hebben we beantwoord in onze FAQ.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Creditcards met ondersteuning voor Apple Pay kunnen toegevoegd worden aan een iPhone, iPad en Apple Watch. Doormiddel van de ingebouwde NFC module is het mogelijk om te betalen met je telefoon i.p.v. je fysieke creditcard.

Je portemonnee kun je opbergen en vanaf heden veilig betalen met je iPhone.

Voor creditcards bestaan er twee type kaarten, debit cards en credit card. Bij debit cards stort je eerst geld op de kaart om er vervolgens mee te kunnen betalen. Bij een credit card kun je gelijk al betalen en ontvang je aan het einde van de maand de rekening.

Het voordeel van een credit card is dat je bewuster bent van het geld dat je hebt, zonder risico om in de schulden te komen. Aan het einde van de maand kom je niet voor verrassingen te staan.

Reviews

Bekijk reviews en ervaringen over de N26 Standard creditcard. Heb je deze MasterCard zelf ook in gebruik? Schrijf een review voor anderen.

Hoe veel sterren geef je deze creditcard?

Mooi doorzichtige creditcard!

Lees verder

5/5

Overnachting 805 locaties
Restaurant 639 locaties
Mode 611 locaties
Woonwinkel 539 locaties

Waar kan ik betalen met een MasterCard creditcard?

Met een MasterCard creditcard wil je overal veilig kunnen betalen. Bij de meeste creditcards zit een aankoopverzekering, reisverzekering of een spaarprogramma. De enige voorwaarden die creditcardmaatschappijen stellen is dat je deze aankoop met je card doet.

Wij helpen je bij het vinden van locaties waar je kunt betalen met een N26 Standard creditcard. Met CardMapr vind je locaties waar je kunt betalen met jouw MasterCard.

Je kunt natuurlijk altijd creditcard vergelijken voor de beste voordelen op basis van je wensen en uitgaven.

Vergelijk MasterCard creditcards

Naast de N26 Standard creditcard zijn er nog 14 andere MasterCard creditcards. Vergelijk MasterCard creditcards en ontdek welke kaart bij je past.

Verzekeringen, spaarprogramma's en bestedingslimieten zijn vaak onderdeel van de meeste creditcards. Reis je vaak? Dan is een creditcard met een ingebouwde reisverzekering interessant. Wil je enkel online aankopen doen? Dan is een prepaid creditcard interessant.

Kortom: voor elke doelgroep is een creditcard. Met ons overzicht vergelijk je makkelijk creditcards zoals deze MasterCard.

Alle creditcards vergelijken

Artikelen over N26 Standard

Wekelijks schrijven we artikelen over creditcards, locaties, reviews en spaarprogramma's. We hebben 3 artikelen geschreven die relevant zijn voor de N26 Standard creditcard.

Auto huren met een creditcard in het buitenland? Hier zijn handige tips voor je reis Creditcards

Auto huren met een creditcard in het buitenland? Hier zijn handige tips voor je reis

Plannen voor een mooie roadtrip door Europa of Amerika met een gehuurde auto? Hier zijn tips als je een auto of camper gaat huren met een creditcard in het buitenland.

Gratis creditcard aanvragen? Wij vergelijken de beste gratis creditcards op dit moment Creditcards

Gratis creditcard aanvragen? Wij vergelijken de beste gratis creditcards op dit moment

Een gratis creditcard aanvragen zonder jaarlijkse kosten? Wij hebben alle (prepaid) creditcards vergeleken en dit zijn de beste gratis creditcards op dit moment.

Betalen met Apple Pay in Nederland met een creditcard Creditcards

Betalen met Apple Pay in Nederland met een creditcard

In Nederland is het gebruik van Apple Pay met een Meastro-pas nog relatief nieuw. Steeds meer banken lijken Apple Pay voor Maestro te accepteren, maar laten de creditcards nog in de steek. We laten je de mogelijkheden van Apple Pay en creditcards in Nederland zien.

N26 Standard creditcard aanvragen

Via de onderstaande knop kun je direct een N26 Standard aanvragen. Vaak ontvang je via CardMapr extra kortingen of bonussen.

N26 Standard

N26 Standard

Gratis

Bij deze merken betaal je met een creditcard