N26 creditcard - Standard

5 · 3 reviews

Mastercard

Binnen 8 minyen een N26 Mastercard aangevraagd en geniet daarna van alle voordelen die een N26 Mastercard heeft. 

  • Geen wisselkoersopslag
  • Geen jaarlijkse kosten
  • Betalen in vreemde valuta is gratis
N26 creditcard - Standard

Over deze kaart

De N26 creditcard, wat van oorsprong een Duitse bank is, is actief in heel Europa. Wereldwijd telt deze bank dan ook ongeveer 5 miljoen gebruikers. De N26 Mastercard is dan ook zo populair omdat deze gratis is en je bij vreemde valuta geen extra kosten of wisselkoersopslag betaald. De N26 Mastercard heeft mooi doorzichtbare look. Dit is heel anders dan andere creditcards op de markt

Bestedingslimiet prepaid

Omdat bij N26 je bestedingslimiet een prepaid service is, kan je nooit in het rood staan. Hierdoor kan je alleen het geld wat je op de pas gezet hebt uitgeven. Er zal dan ook geen BKR-toetsing zijn.

Verzekering

Helaas heeft N26 geen aankoopverzekering, zoals bij reguliere creditcard. Wel kan je deze eventueel aanschaffen. Dit zal verzekerd zijn via Allianz Direct en kost je 9,90 euro per maand

N26 mobiele app

De N26 mobiele bankieren app heeft net als veel normale bankpassen, dat je potjes en gezamenlijke potjes kan aanmaken. Dit is erg handig voor bijvoorbeeld op vakantie. Zo kan je met je reisgezelschap al je kosten delen. Ook geeft de app je inzicht in je kostenposten en uitgavenpatronen. Dit is vrij modern voor een creditcard. Al is Revolut een van de voorlopers op dit gebied.

Dit moet je weten

Specificaties

Wil je een N26 creditcard - Standard creditcard aanvragen? Bekijk alle specificaties en kom erachter of Mastercard kaart bij je past.

Kenmerken

Jaarlijkse bijdrage Gratis
Bestedingslimiet Persoonlijk
Minimum inkomen Onbekend
Wisselkoersopslag Onbekend
Type kaart Debit / Prepaid
Creditcardmaatschappij Mastercard logo Mastercard
Spaarsysteem Nee
Welkomstbonus Nee
BKR-toetsing Nee

Verzekeringen

Aankoopverzekering Geen
Fraudeverzekering Nee
Reisverzekering Nee
Annuleringsverzekering Nee
Vluchtvertragingsverzekering Nee
Bagageverzekering Nee
Autohuurverzekering Nee
FAQ

Veelgestelde vragen

Voordelen

Voordelen van een N26 creditcard - Standard

De N26 creditcard - Standard is één van de 16 populairste creditcards uit het Mastercard-netwerk. Dit houdt in dat je wereldwijd kunt betalen met deze creditcard.

We hebben alle voordelen van deze N26 creditcard - Standard creditcard op rijtje gezet.

  • Geschikt voor Apple Pay
  • Geen wisselkoersopslag
  • Geen jaarlijkse kosten
  • Betalen in vreemde valuta is gratis
Mastercard logo

Vergelijk Mastercard creditcards

Naast de N26 creditcard - Standard creditcard zijn er nog 16 andere Mastercard kaarten. Vergelijk Mastercard creditcards en ontdek welke kaart bij je past.

Verzekeringen, spaarprogramma's en bestedingslimieten zijn vaak onderdeel van de meeste creditcards. Reis je vaak? Dan is een creditcard met een ingebouwde reisverzekering interessant. Wil je enkel online aankopen doen? Dan is een prepaid creditcard interessant.

Kortom: voor elke doelgroep is een creditcard. Met ons overzicht vergelijk je makkelijk creditcards zoals deze Mastercard.

Alle creditcards vergelijken
N26 creditcard - Standard
MasterCard Classic
bunq Travel Card
bunq Metal Card
Revolut Standaard
MasterCard Gold
Mastercard Black
de Bijenkorf Card
de Bijenkorf Card
Mastercard Black
MasterCard Gold
Revolut Metal
Revolut Standaard
bunq Metal Card
bunq Travel Card
N26 creditcard - Standard
Ontdekken

Waar kan ik betalen met een Mastercard creditcard?

Met een Mastercard creditcard wil je overal veilig kunnen betalen. Bij de meeste creditcards zit een aankoopverzekering, reisverzekering of een spaarprogramma. De enige voorwaarden die creditcardmaatschappijen stellen is dat je deze aankoop met je card doet.

Wij helpen je bij het vinden van locaties waar je kunt betalen met een N26 creditcard - Standard creditcard. Op CardMapr staan 10.953 locaties waar je kunt betalen met een Mastercard.

Bekijk alle Mastercard locaties

We schreven over N26 creditcard - Standard

Wekelijks schrijven we artikelen over creditcards, locaties, reviews en spaarprogramma's. We hebben 4 artikelen geschreven die relevant zijn voor de N26 creditcard - Standard creditcard.