American Express Gold Card

American Express
Gold Card

Gratis upgrades en 2x luchthaven loungetoegang. Ontvang 1,2 Reward per uitgegeven Euro. Spaar voor vliegtickets, upgrades en cadeaus.

Lees onze ervaring met de American Express Gold Card en ontdek alle voordelen van deze creditcard.

American Express Gold Card

Over American Express Gold Card

Netwerk

American Express

Type kaart

Credit

Jaarlijkse bijdrage

€198,- per jaar

Bestedingslimiet

Persoonlijk

Minimum inkomen

Onbekend

Aankoopverzekering

180 dagen

Probeer 6 maanden gratis

Vraag deze kaart aan

Veelgestelde vragen

Wat houden de termen aankoopverzekeringen, prepaid creditcards en spaarprogramma's nou precies in? Deze veelgestelde vragen hebben we beantwoord in onze FAQ.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Bij een creditcard met een persoonlijk bestedingslimiet wordt er geen vast bestedingslimiet ingesteld. Er wordt gekeken naar uw profiel, inkomen en uitgavenpatroon. Dit betekent dat uw persoonlijke bestedingslimiet maandelijks kan veranderen aan de hand van uw uitgavenpatroon.

In Nederland hebben alleen de kaarten van American Express (waaronder de Flying Blue kaarten) een persoonlijk bestedingslimiet

Voor creditcards bestaan er twee type kaarten, debit cards en credit card. Bij debit cards stort je eerst geld op de kaart om er vervolgens mee te kunnen betalen. Bij een credit card kun je gelijk al betalen en ontvang je aan het einde van de maand de rekening.

Het voordeel van een credit card is dat je bewuster bent van het geld dat je hebt, zonder risico om in de schulden te komen. Aan het einde van de maand kom je niet voor verrassingen te staan.

In tegenstelling tot de AMEX Flying Blue creditcards, spaar je met de reguliere kaarten voor Membership Rewards Points. De punten zijn in te wisselen via American Express voor o.a. vliegtickets, hotelovernachting, giftcards en andere kortingen.

De waarde van AMEX Rewards Points zijn verschillend en hangen af van de partners waar je deze punten kunt inwisselen. 

Met een American Express (AMEX) creditcard kun je contant geld opnemen. Voor het pinnen met een American Express creditcard worden extra kosten in rekening gebracht. Deze extra kosten bedragen 3,5% over het opnamebedrag met een minimum van € 4,50.

Om contant geld op te nemen met AMEX dient Express Cash geactiveerd te zijn op uw kaart.

Reviews

Bekijk reviews en ervaringen over de American Express Gold Card creditcard. Heb je deze creditcard zelf ook in gebruik? Schrijf een review voor anderen.

Hoe veel sterren geef je deze creditcard?

Er zijn nog geen reacties. Schrijf de eerste!

Waar kan ik betalen met een American Express creditcard?

Wij helpen je bij het vinden van locaties waar je kunt betalen met een American Express Gold Card creditcard. Gebruik CardMapr bij het vinden van creditcard locaties in jouw stad!

Supermarkt 1188 locaties

Supermarkten

Verse groente, brood of vlees. Vanaf vandaag doe je hier je (dagelijkse) boodschappen. Wat eten we morgen?

Opticien 596 locaties

Opticiens

Voor een nieuwe bril of contactlenzen bij hier aan het juiste adres. Vanaf vandaag zie je weer haarscherp!

Mode 428 locaties

Modewinkels

Shop till you drop. Scoor je nieuwe outfit bij deze winkels.

Woonwinkel 417 locaties

Woonwinkels

Wie aan woonwinkels denkt, denkt aan IKEA. Toe aan nieuwe meubels? Van een Klippan-bank tot aan een Pax klerenkast.

Warenhuis 373 locaties

Warenhuizen

Een uitgebreid assortiment van producten uit verschillende branches in de non-foodsector en een levensmiddelenafdeling, verkrijgbaar door middel van zelfkeuze of zelfbediening, in combinatie met goede serviceverlening.

Verzorging 358 locaties

Winkels

Persoonlijke verzorging is belangrijk. Denk aan handel en nagels, mondhygiëne, haarverzorging, make-up, voeten schoeisel en kleding.

Vergelijk American Express creditcards

Naast de American Express Gold Card creditcard zijn er nog 8 andere American Express creditcards. Vergelijk American Express creditcards en ontdek welke kaart bij je past.

Artikelen over American Express Gold Card

Wekelijks schrijven we artikelen over creditcards, locaties, reviews en spaarprogramma's. We hebben 3 artikelen geschreven die relevant zijn voor de American Express Gold Card creditcard.

American Express creditcards in Nederland nu ook geschikt voor Apple Pay American Express Creditcards

American Express creditcards in Nederland nu ook geschikt voor Apple Pay

Goed nieuws voor American Express creditcardhouders in Nederland. Vanaf vandaag kunnen reguliere én Flying Blue AMEX creditcards toegevoegd worden aan je Wallet in Apple Pay.

Supermarktketen Dirk van de Broek accepteert nu ook American Express creditcards Creditcards

Supermarktketen Dirk van de Broek accepteert nu ook American Express creditcards

Goed nieuws voor klanten van supermarktketen Dirk. Je kunt nu je boodschappen betalen met een American Express creditcard.

American Express app gemakkelijk je saldo checken American Express

American Express app gemakkelijk je saldo checken

American Express app is erg handig om je saldo, uitgaves en facturen te bekijken. Hun design is mooi en overzichtelijk. Maar deze is nog lang niet perfect.