Creditcards vergelijken en aanvragen

Met onze vergelijk tool vind je de beste creditcards van American Express (AMEX), Mastercard en Visa. Lees uitgebreide reviews en vergelijk spaarprogramma's, verzekeringen, kosten en meer.

Of je nu opzoek bent naar een creditcard voor vakantie of voor je online aankopen, er is altijd wel een kaart die past bij je doel. Een creditcard aanvragen kan gemakkelijk via onze website.

American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Creditcards vergelijken

Voordelen

Waarom betalen met een creditcard?

Een creditcard is écht niet enkel en alleen handig voor vakanties Ook voor online aankopen en dagelijkse uitgaven heeft een kaart meerdere voordelen.

De voordelen van betalen met een creditcard tegenover een bankpas zijn o.a. aankoopverzekeringen, reisverzekeringen en spaarprogramma's. Zo ben je met een aankoopverzekering tot 180 dagen verzekerd bij verlies, diefstal en beschadiging.

Met de spaarprogramma's van Mastercard en American Express spaar je Airmiles, Flying Blue Miles of Reward Points voor elke uitgegeven euro. Ook als je boodschappen doet!

Reisverzekering

Aanvullende of doorlopende reisverzekeringen met volledige dekking.

Spaarprogramma's

Uitgaven worden beloond met vliegtickets, hotelovernachtingen of kortingen.

Aankoopverzekering

Aankopen zijn vaak tot 180 dagen verzekerd bij verlies, diefstal en beschadiging.

Vreemde valuta's

Zonder moeite betalen in vreemde muntsoorten zoals Dollars en Ponden.

Sparen

Gratis KLM vliegtickets met een American Express creditcard

Sparen voor vliegtickets en hotelovernachtingen terwijl je aan het shoppen bent met je creditcard. Dat klinkt goed, toch?

Met de Flying Blue creditcards van American Express (AMEX) is dit realiteit. Je ontvangt namelijk voor elke uitgegeven euro enkele Flying Blue Miles. Je kunt deze punten op elk gewenst moment omzetten om naar gratis KLM vliegtickets en hotelovernachtingen.

Én zoals je kunt zien op onze map met locaties kun je met een American Express creditcard je dagelijkse uitgaven zoals boodschappen gewoon met deze kaart betalen.

  • Sparen voor gratis vliegtickets met KLM & Transavia
  • Sparen voor hotelovernachtingen
  • Auto's huren met korting
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
American Express: Flying Blue Gold vergelijken
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
FAQ

Veelgestelde vragen