Creditcard vergelijken in Nederland

City Guide 2024 Rotterdam

Rotterdam, een stad vol geschiedenis. Bekend om zijn Euromast, accent, zijn grote haven en Erasmusbrug. Rotterdam moet je zeker bezoeken om zijn moderne gebouwen en zijn havenstad.

Rotterdam heeft 380 locaties waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, Mastercard of VISA. In deze City Guide lichten we de leukste restaurants, hotels en attracties uit die je in Rotterdam kunt doen en beleven.

City Guide Rotterdam

Van een hoge Euromast tot de Erasmusbrug, in Rotterdam valt genoeg te zien. To in tegenstelling van Amsterdam, is dit voornamelijk in een modern jasje. Zo bestaat Rotterdam voornamelijk uit moderne wolkenkrabbers. 

  • Goed te bereiken met OV
  • Moderne stad
  • 2 na grootste havenstad ter wereld
  • Veel bezienswaardigheden

Leuke dingen om te doen in Rotterdam

Zin om te shoppen? In Rotterdam heb je genoeg modewinkels. Je vindt er grote warenhuizen, veel schoenen- en kledingwinkels en unieke speciaalzaken. De meeste winkels bevinden zich natuurlijk in het centrum van Rotterdam, maar voor een dagje shoppen in Rotterdam kun je ook terecht op het Zuidplein of Rotterdam Alexandrium.

Ben je van plan om over de bekende Erasmusbrug te wandelen? Neen eerst nog even een kijkje in de Markthal. Niet alleen het gebouw is een kunstwerk, maar de heerlijke gerechten die je er kan eten zijn ook fantastisch. 

Ben je met de auto naar Rotterdam? Parkeren kan dan erg lastig zijn. Je kan goedkoop parkeren in het centrum van Rotterdam bij Interparking. Zo reserveer je een parkeerplek vanaf € 10,- voor een hele dag!

Wat zijn de leukste, beste en lekkerste restaurants in Rotterdam?

Hier kan je heerlijk uiteten. Met een variatie van verschillende soorten restaurants, is er voor iedereen wel iets. Van Biefstuk tot pizza. 

O'Pazzo Blaak
8

O'Pazzo Blaak

O'Pazzo is naast zijn heerlijke gerechte, ook erg speciaal in haar inrichting. Vooral de steenoven is een eyecatcher in dit Italiaans restaurant.

Loetje Rotterdam Kop van Zuid
8

Loetje Rotterdam Kop van Zuid

Denk je aan Loetje, dan denk je aan biefstuk. Ook in Rotterdam eet je o.a. deze specialiteit. Voor ontbijt, lunch of dinner ben je bij Loetje aan het juiste adres.

Happy Italy Rotterdam Kop van Zuid
8

Happy Italy Rotterdam Kop van Zuid

Dit Italiaans restaurant kijkt precies uit op de Erasmusbrug. Zo kan je met het hele gezin van het uitzicht en de pizza genieten.

In Den Rustwat
10

In Den Rustwat

In Den Rustwat is een culinair restaurant. Die zich focust op hoge kwaliteit van hun 4,5,6 of 7 gangen menus.

Burger Club
10

Burger Club

Burger Club onderscheidt zich erg door 100% eerste klas vlees te gebruiken. Hierdoor krijgen de burgers nog meer smaak. Met een uitgebreid menu van burgers, is er altijd voor ieders wat wils.

Euromast
8

Euromast

De Euromast is op grote hoogte dineren, rondkijken en overnachten. Leuk om met de kinderen over heen Rotterdam heen te kijken. Voor de echte durfallen kan je de Euromast zelfs abseilen!

City Guides

City Guides in Zuid-Holland

Wil je een dag in Rotterdam combineren met een andere stad in Zuid-Holland? Met onze City Guides van populaire steden in Zuid-Holland ontdek je nog meer mooie restaurants, hotels, hotspots of dingen om te doen in de buurt van Rotterdam.

Onze City Guides worden samengesteld door ons team, locals en tips vanuit de CardMapr community. Heb je zelf een tip voor Rotterdam? Laat het ons weten via de contactpagina.