Mainport Hotel Rotterdam

Mainport Hotel

Bij Mainport Hotel gelegen aan de Leuvehaven 77 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Mainport Hotel is één van de 6 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Mainport Hotel

Leuvehaven 77 in Rotterdam

Inntel Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Mainport Hotel in Rotterdam

In Rotterdam aan de Leuvehaven 77 bevindt zich Mainport Hotel. Bij Mainport Hotel kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Mainport Hotel een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Mainport Hotel

Overnacht en boek je hotelkamer bij Mainport Hotel. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 217 5757
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Mainport Hotel Rotterdam
Mainport Hotel Rotterdam
Mainport Hotel Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Mainport Hotel?

Mainport Hotel wordt gewaardeerd met een 4.5 gebasseerd op 1485 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Valse belofte en ontzettend vies... Na een boeking van hotel Intell van de Panorama Junior Suite Prive Sauna - Heerlijk Ontspannen Arrangement, werd ik gebeld voor een gratis upgrade. Van 4 naar 5 sterren hotel. Het aantal sterren zegt echter alleen iets over het aantal faciliteiten in het hotel. De dame in kwestie wilde me een kamer aanbieden van 34m2, terwijl mijn suite 39m2 was. Van upgrade naar downsize. Bijzonder. Na een ferm gesprek bleek dat het Intell al sinds corona door de week gesloten was en was het geen upgrade, maar een manier om iets te verkopen, zodat je maar één hotel vol hoeft te maken, het Mainport. Ik heb dus iets gekocht wat niet bestond. Heel vreemd. Omdat het mijn enige drie vakantie dagen waren, deed ik een concessie en kreeg ik een kamer die bijna aan dezelfde eisen voldeed, wel dit keer van 44m2. Dat vond ik netjes opgelost. Super fijn. De kamer zag er goed uit, ik schopte mijn slippers uit op weg naar de jacuzzi, stond ik in glas. Scherven op de grond, en een lachgas patroon half onder de jacuzzi geschoven, snoep papier naast de jacuzzi, kaarsvet op de grond en op de jacuzzi en gele aanslag in de jacuzzi, vlekken op de vloer, zwarte schimmel in de badkamer, groene vochtvlekken naast de sauna, spinrag, stof. En dan heb ik het nog niet eens over de kapotte badjassen en maar één rol toiletpapier. Aangegeven bij de receptie. Kregen een cocktail op kosten van het hotel, super aardig en snelle actie van de receptie. Toen we laat in de avond weer naar boven gingen, was er alleen met de Franse slag gestofzuigd. Bizar gewoon. Ik heb mijn handdoek gepakt en heb de tegels zelf schoon gemaakt net als de jacuzzi. Deze schimmel en vlekken heeft niets te maken met één keer slecht schoon maken. Is achterstallig onderhoud. De volgende dag heb ik iemand van de receptie mee gevraagd. Zij heeft heel professioneel gehandeld. Super fijn. Heeft ons een compensatie aangeboden. Conclusie: Mainport en Intell, deze manier van verkoop technieken kan echt niet. Dit ligt op management en directie niveau en house keeping moet flink aan de bak. Dit kon voor corona niet, maar nu ook niet. Geeft absoluut geen gevoel van goede hygiëne.

Lees verder

2/5

Goede locatie, vriendelijk personeel, vriendelijk ontvangen. Minpunt: Bubbelbad werkte de bubbels niet, aangegeven aan de receptie zeiden ze dat wij het verkeerd aan deden, maar wij weten ook hoe hoog het water moet staan en hoe op een knop te drukken. Gereserveerd voor het zwembad, scande de kaart en kon niet binnen. Dus hebben we niet gezwommen, niks van de wellness gezien wanneer ze zeiden dat het zonder reserveren was maar we konden niet binnen. Betaald voor de faciliteiten maar niks ervan kunnen proberen. Veel stof op de kamer ook. We hadden de kamer op ‘Do not disturb’ maar toch in de avond was het opgekuist. Ik raad dit hotel wel aan maar er zijn punten die beter konden. Het zal waarschijnlijk wel aan ons gelegen hebben, niet veel geluk 🙂

Lees verder

3/5

Dit hotel is zoals ze het zelf zeggen, uitstekend design. Is zeer centraal gelegen, dus je kan Rotterdam makkelijk te voet of metro (stopt voor de deur) bezoeken. De kamers waren ruim, praktisch ingericht en hun bedden zijn mega king size. Het personeel is bijzonder vriendelijk op alle niveau's. Parking is aan de deur, al is deze wel prijzig met 30€ per dag, maar ja het is ook wel handig. Het ontbijt is zeer netjes volgens corona regels aan tafel opgediend en de reactie snelheid van de obers is het Resto is top. Klein min puntje, room service had nog een stel sokken vergeten op onze kamer, maar verder deden ze hun taak prima. Zeker aanrader, Tophotel.

Lees verder

5/5

Vriendelijk personeel, leuke cocktailbar en lekkere cocktails. Er gingen wel enkele dingen fout. Vermoedelijk kregen we een verkeerde kamer (ander zicht), er lag er geen menu op de kamer voor room service (wat er blijkbaar wel moest zijn) en we hadden reservatie voor enkele treatments voor twee personen. Bleek dat we telkens een treatment per persoon kregen ipv samen. Dit zou het gevolg zijn van een "communicatiefout"

Lees verder

2/5

Prijzig met mooie kamers, maar je betaald vooral voor de locatie. Geboekt omwille van het zwembad maar daar kon door corona ocharme 4 man tegelijk binnen en alles was dus volledig volzet.. jammer Ben er eerder geweest en dat zwembad kan gerust meer dan 4 man aan hoor. Badkamer in de kamer maakt het wel goed met supergroot bubbelbad..het was een troost 😀

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Mainport Hotel

Goed nieuws! Bij Mainport Hotel in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Q-Park Koopgoot Rotterdam Vervoer

Q-Park Koopgoot

Bulgersteyn 5

C&A Rotterdam Mode

C&A

Coolsingel 80

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13

Andere Inntel Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Inntel Hotels nog meer locaties. Naast Mainport Hotel in Rotterdam kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Inntel Hotels locaties
Inntel Hotels Art Eindhoven Eindhoven Overnachting
Mainport Hotel Rotterdam Overnachting

Mainport Hotel

Rotterdam

Inntel Hotels Amsterdam Centre Amsterdam Overnachting
Inntel Hotels Amsterdam Zaandam Zaandam Overnachting
Inntel Hotels Rotterdam Centre Rotterdam Overnachting
Inntel Hotels Utrecht Centre Utrecht Overnachting