Creditcard vergelijken in Nederland

Wat te doen in Den Haag?

Den Haag, ook wel The Hague en 's-Gravenhage genoemd. Hét centrum van de Nederlandse politiek. Den Haag is een gezellige en sfeervolle stad. Er is hier veel cultuur te ontdekken.

Den Haag heeft 218 locaties waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard of VISA. In deze City Guide lichten we de leukste restaurants, hotels en attracties uit die je in Den Haag kunt doen en beleven.

City Guide Den Haag

Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en de enige grote stad met strand direct aan de Noordzeekust. Den Haag is ook bekend om het kamertje. Dit is de werkkamer van de minister president. Het Haagse hof is dan hier ook. 

  • Goed te bereiken met OV
  • Centrum van de Nederlandse politiek
  • Dichtbij Scheveningen en Kijkduin
  • Rijk aan activiteiten

Leuke dingen om te doen in Den Haag

Scheveningen en Kijkduin liggen op duim afstand van Den Haag. Met de tram ben je binnen 20 minuten vanaf het centrum van Den Haag in Scheveningen of Kijkduin. Hier kun je genieten van de zon, strand en zee.

Vlakbij is het grootste winkelcentrum van Nederland. Mall of The Netherlands. Hier kan je winkelen tot je er bij neervalt.

Madorudam is een van de hotspots in Nederland. Hier kan je Nederland in het miniatuur. Erg leuk om samen met je kinderen een dag uit te beleven.

Wil je wat meer spanning in je dag? Dan is Familiepark Drievliet een leuke keus! Het pretpark heeft 31 attracties. Genoeg om de hele dag dus zoet te zijn. 

Wat zijn de leukste, beste en lekkerste restaurants in Den Haag?

Den Haag heeft een variatie van leuke restaurants. Zo kan je bij de Harbour Club lekker culinair eten of je laten verwennen bij Stan & Co. Geen zin om te koken of lekker iets mee te nemen naar het strand/park? Dan is Karsten en Kuipers perfect voor je. Hier kan je gezonden maaltijds afhalen of laten bezorgen. Zin om bier en eten te combineren? Bij Rootz kan je de lekkerste speciaal biertjes drinken tijdens het eten. 

The Harbour Club Den Haag Den Haag Restaurant

The Harbour Club Den Haag

The Harbour Club is pure luxe en klasse. Met een erg culinair menu en uitgebreide kaart aan dranken.

Loetje Den Haag Den Haag Restaurant

Loetje Den Haag

Denk je aan Loetje, dan denk je aan biefstuk. Ook in Den Haag eet je o.a. deze specialiteit. Voor ontbijt, lunch of dinner ben je bij Loetje aan het juiste adres.

Karsten en Kuiper B.V. Den Haag Restaurant

Karsten en Kuiper B.V.

Karsten en Kuiper staat voor gezond en lekker eten. Hier kan je je eten afhalen of laten bezorgen. Er worden zoveel mogelijk biologische producten gebruikt.

Proeflokaal Bregje Den Haag Den Haag Restaurant

Proeflokaal Bregje Den Haag

Proeflokaal Bregje is een wat meer traditioneel restaurant. De kaart is toegankelijk voor iedereen en ze hebben lekkere gangen menu's in het weekend en doordeweeks.

STAN&CO Den Haag Den Haag Restaurant

STAN&CO Den Haag

Stan & Co staat voor gezelligheid, lekker eten en vooral een glimlach. Het is een modern bedrijf met leuke gerechten. Zo hebben ze meerdere planken om samen te delen of robuuste gerechten om lekker in je eentje op te eten.

Café Restaurant Rootz Den Haag Restaurant

Café Restaurant Rootz

Rootz, ook wel de Belg van Den Haag, is een cafe restaurant die eigen gebrouwen bier, gastbieren en lekker eten weet te combineren.

Overnacht in de mooiste hotels in Den Haag

Een dagje strand pakken of leuk uitgaan kan erg goed in Den Haag. In deze hotels kan je de dag goed afsluiten en lekker slapen.

Den Haag heeft een overvloed aan hotel in het centrum maar ook op loop afstand van het strand. 

City Guides in Zuid-Holland

Wil je een dag in Den Haag combineren met een andere stad in Zuid-Holland? Met onze City Guides van populaire steden in Zuid-Holland ontdek je nog meer mooie restaurants, hotels, hotspots of dingen om te doen in de buurt van Den Haag.

Onze City Guides worden samengesteld door ons team, locals en tips vanuit de CardMapr community. Heb je zelf een tip voor Den Haag? Laat het ons weten via de contactpagina.

Bekijk alle City Guides van Nederland