Café Restaurant Rootz map

Café Restaurant Rootz

8.2 · 2522 recensies

Grote Marktstraat 14, Den Haag

Café Restaurant Rootz
Café Restaurant Rootz Café Restaurant Rootz
Café Restaurant Rootz Café Restaurant Rootz
Café Restaurant Rootz

Over deze locatie

Rootz, ook wel de Belg van Den Haag, is een cafe restaurant die eigen gebrouwen bier, gastbieren en lekker eten weet te combineren.

Aan de Grote Marktstraat 14 in het gebied 'Zuidwal' in Den Haag ligt Café Restaurant Rootz. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.522 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Café Restaurant Rootz accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 256 locaties in Den Haag waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Zuidwal hebben we nog 35 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Viavier
Google Maps Logo

Wij hadden hier een personeelsetentje in een aparte zaal boven. Gezellige sfeer, meeste personeel was vriendelijk hoewel sommigen er minder zin in leken te hebben. Wij hadden een driegangenmenu speciaal voor groepen met keuze uit vlees, vis en vegetarisch. Ik had een klein zalmhapje vooraf en de zalmmoot als hoofdgerecht, allebei lekker. De tijd tussen de gerechten was naar mijn smaak wel wat te lang, na 2,5 uur was het dessert er nog niet.

Viavier 2 maanden geleden
Sas Leenders
Google Maps Logo

Slecht!! Na 30 min nog niet kunnen bestellen. Bediening negeert je. Zijn weg gegaan. Was vroeger top maar helaas...niets van over. Eigenlijk niet 1 ster waardig.

Sas Leenders 7 maanden geleden
Melanie Bosch
Google Maps Logo

Vriendelijk personeel en een fijn terras!

Melanie Bosch 1 jaar geleden
ZELATIIC
Google Maps Logo

Heerlijk bier de keuze is reuze

ZELATIIC 1 jaar geleden
Raymond Visser
Google Maps Logo

Lekker gelunched, lekker brood in een sfeervolle omgeving

Raymond Visser 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Café Restaurant Rootz

Goed nieuws! Bij Café Restaurant Rootz in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Den Haag

Den Haag, ook wel The Hague en 's-Gravenhage genoemd. Hét centrum van de Nederlandse politiek. Den Haag is een gezellige en sfeervolle stad. Er is hier veel cultuur te ontdekken.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Den Haag. Meer van dit lees je in onze Den Haag City Guide.