Loetje Den Haag Centraal map

Loetje Den Haag Centraal

8.6 · 724 recensies

Haagsche Bluf 23, Den Haag

Loetje Den Haag Centraal
Loetje Den Haag Centraal Loetje Den Haag Centraal
Loetje Den Haag Centraal Loetje Den Haag Centraal
Loetje Den Haag Centraal

Over Loetje

Denk je aan Loetje, dan denk je aan biefstuk. Ook in Den Haag eet je o.a. deze specialiteit. Voor ontbijt, lunch of dinner ben je bij Loetje aan het juiste adres.

Aan de Haagsche Bluf 23 in het gebied 'Zuidwal' in Den Haag ligt Loetje Den Haag Centraal. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 724 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Loetje Den Haag Centraal accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 256 locaties in Den Haag waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Zuidwal hebben we nog 35 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Maarten Spaan
Google Maps Logo

Gegeten op locatie Binckhorst. Mooie locatie, vriendelijk ontvangst! De verdere beleving viel ons wat tegen, besteld: als voorgerecht aspergesoep, hoofdgerecht ossenhaas met jus en ossenhaas bali daarnaast hadden we een fles rode wijn. Eten smaakte goed, niets mis mee! Wat ons tegenviel was het tempo van het serveren, niet te langzaam maar veel te snel. Na het opnemen van de bestelling stond letterlijk binnen een minuut de soep op tafel, alsof hier constant iemand op let werd na de laatste lepel soep direct de tafel weer afgeruimd en stond na een paar minuten het hoofdgerecht op tafel. Bij een fastfoodrestaurant is dit fijn, maar bij een restaurant waar je wil genieten van het eten en het avondje uit is dit wat ons betreft allemaal veel te gehaast. Wanneer hier wat meer rust in zou zijn komen we vast een keer terug op deze of een andere locatie.

Maarten Spaan 1 maand geleden
S. Verschoor
Google Maps Logo

Het eten was prima zoals gewoonlijk bij Loetje! De bediening was echter gênant. De tent schreeuwt vreetschuur en zo worden klanten ook behandeld. De ontvangst en serveerster waren chagrijnig, het eten werd nog net niet neergegooid en de timing was slecht. ‘Wilt u de borden even aangeven.’ Het was eigenlijk best komisch dus ik heb een leuke avond gehad! Maar ik moet het toch meenemen :p

S. Verschoor 1 maand geleden
Wim Vos
Google Maps Logo

Het eten was zoals altijd erg goed, echter gaat het ons om de hele belevenis. De vriendelijkheid van het personeel bij Loetje Haagse Bluf is ver te zoeken. Nagenoeg al het personeel liep met een lang gezicht en was enorm aan het opjagen. We waren in een groep van zes en het viel iedereen op. Relaxed uit eten is er dus niet bij, in ons gezelschap werd het bestempeld als vreetschuur en dat is echt jammer want de locaties en eten van Loetje zijn top! Mijn advies … wat meer vriendelijkheid en gooi het tempo iets omlaag.

Wim Vos 1 maand geleden
Cat O
Google Maps Logo

Shout out voor de meiden in de bediening van Loetje! Ik was met mijn naïeve hoofd lekker de stad in gegaan en had gereserveerd bij Loetje, zonder van te voren te vragen of ik daar kon kolven. Binnen 10 minuten werd er een ruimte geregeld en kon ik kolven. Was mijn eerste keer uit eten na de bevalling, de volgende keer check ik het van te voren maar het feit dat ze dit zo regelden. Echt toppers!!

Cat O 3 maanden geleden
Peter Burgwal
Google Maps Logo

Super vriendelijke bediening Lekker eten en erg gezellig. Wel is het beter om van te voren te reserveren om dat het ook druk kan zijn en teleurstelling te voorkomen dat je niet kan eten. Ze laten je aan de bar wachten en je krijgt wel wat drinken aangeboden als je moet wachten op een vrije tafel. Echt super een hospitality is denk ik een eis van Loetje want dit maak je niet vaak mee. Mij zien ze daar vaker heerlijk gegeten en nogmaals een super bediening Fabian, Linda bedankt voor jullie inzit. Wij komen terug met ons personeel tot volgend jaar in deze oh zo moeilijke tijden onze steun hebben jullie .

Peter Burgwal 5 maanden geleden
.block-infinite { background: #624227 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #4f3520 !important; }
Loetje

Alle Loetje restaurants

De lekkerste ossenhaasbiefstuk eet je bij Loetje. De biefstuk in just met witbrood is dé specialiteit van dit restaurant.

Benieuwd naar andere Loetje restaurants in Nederland? Loetje heeft in totaal 29 vestigingen waaronder deze in Den Haag (Zuidwal) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Loetje lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Loetje restaurants
Loetje Bergen
Loetje Rotterdam Kop van Zuid
Loetje Leiden
Loetje Paterswolde (Gr.)
Loetje Delft
Loetje
Loetje Rotterdam Kop van Zuid
Loetje Breda
Loetje Paterswolde (Gr.)
Loetje Delft
Loetje
Loetje Zwolle
Loetje Bergen
Loetje Amsterdam Centraal
Loetje Gorssel
Loetje Amsterdam in De Pijp
Loetje Utrecht
Loetje Den Haag Centraal
City Guide

Wat te doen in Den Haag

Den Haag, ook wel The Hague en 's-Gravenhage genoemd. Hét centrum van de Nederlandse politiek. Den Haag is een gezellige en sfeervolle stad. Er is hier veel cultuur te ontdekken.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Den Haag. Meer van dit lees je in onze Den Haag City Guide.