Loetje

36 locaties

8 · 59.084 recensies

Restaurant

De lekkerste ossenhaasbiefstuk eet je bij Loetje. De biefstuk in jus met witbrood is dé specialiteit van dit restaurant.

Betaal bij de restaurants van Loetje met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Loetje

Al sinds 1979 eet je bij Loetje de lekkerste biefstukken van Nederland. Het begon allemaal in Amsterdam in Café Loetje door Ludwig 'Loetje' Klinkhamer en Dirk Klinkhamer. De ossenhaasbiefstukken van Loetje zijn erg populair en al lang niet meer alleen in Amsterdam te eten, maar door heel Nederland.

De overheerlijke biefstukken worden geserveerd in jus en witbrood. Naast de classic versie kan men ook gaan voor de Bali, Knoflook en De Rode Waard. Niet alleen voor een diner ben je bij Loetje aan het juiste adres, maar ook voor ontbijt en lunch staan er overheerlijke gerechten op de menukaart.  

Zoeken

Alle Loetje locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Loetje

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Loetje beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Loetje
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Loetje
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Loetje in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Loetje een 8. Ruim 59.084 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Loetje reviews lees je hieronder.

Eten was prima. We gingen voor een lunch Het brood was vers . Alleen jammer dat het zo dik was gesneden. Moeilijk eten

janette van m. 4 dagen geleden

Gebruik gemaakt van de grote parkeerplaats om te carpoolen

Leon B. 2 dagen geleden

Ontvangst met een glaasje bubbels voor moederdag. Zelf een tafel uitzoeken terwijl er is gereserveerd , zou in de geval de beste tafel buiten reserveren. Bediening vriendelijk, maar drankjes zou wel s(...)

Jan-Peter de l. 6 dagen geleden

Lekkere biefstuk en prima friet. Aardige jongen in de bediening. Het is er wat massaal als het druk is.

Sergio 1 week geleden

We kwamen hierheen met de bedoeling om eerst wat op het terras te zitten vanwege het mooie zonnige weer. Na een lekkere toegankelijke Chardonnay en een prima cocktail zijn we naar binnen verplaatst va(...)

575henkd 2 weken geleden

Lekker geluncht op een mooi lokatie aan de Reeuwijkse Plassen met mijn moeder. Twaalfuurtje bestond uit een kopje tomatensoep, kroket en een tonijnsalade. In de tonijnsalade zaten hele grote stukken r(...)

Mirjam H. 1 dag geleden

Ik moest even positief reageren als ik alle negatieve reacties lees. Ik zie veel mensen reageren vanuit de gedachte dat ze bij een Michelinster waardig restaurant aan het eten waren. Kom op zeg, doe n(...)

Chris S. 4 dagen geleden

Het eten was super,de service viel wat tegen! Dat personeels te kort blijft een dingetje. Voor de rest alles perfect

cornelis S. 6 dagen geleden

Voor de eerste keer kennis gemaakt met Loetje en absoluut geen spijt van. Alle vier hebben wij genoten van de heerlijke voorgerechten, daarna de fameuze ossenstaart biefstuk in verschillende variatie(...)

Relax791329 3 weken geleden
.block-infinite { background: #624227 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #624227 !important; } .hero, .reviews { background: #62422710; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van Loetje

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Loetje al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.