Loetje

31 locaties

8 · 47.027 recensies

Restaurant

De lekkerste ossenhaasbiefstuk eet je bij Loetje. De biefstuk in jus met witbrood is dé specialiteit van dit restaurant.

Betaal bij de restaurants van Loetje met een MasterCard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Loetje

Al sinds 1979 eet je bij Loetje de lekkerste biefstukken van Nederland. Het begon allemaal in Amsterdam in Café Loetje door Ludwig 'Loetje' Klinkhamer en Dirk Klinkhamer. De ossenhaasbiefstukken van Loetje zijn erg populair en al lang niet meer alleen in Amsterdam te eten, maar door heel Nederland.

De overheerlijke biefstukken worden geserveerd in jus en witbrood. Naast de classic versie kan men ook gaan voor de Bali, Knoflook en De Rode Waard. Niet alleen voor een diner ben je bij Loetje aan het juiste adres, maar ook voor ontbijt en lunch staan er overheerlijke gerechten op de menukaart.  

Zoeken

Alle Loetje locaties

Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Loetje in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Loetje een 8. Ruim 47.027 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Loetje reviews lees je hieronder.

Heerlijk biefstuk en patat. Altijd top!

Merel Hoffman 1 week geleden

Vriendelijk personeel, heerlijke ossenhaas. Goede locatie.

Han Van der ploeg 1 week geleden

Zeer klantvriendelijke bediening, mooi restaurant, schoon en zeer verzorgd. Eten was erg heerlijk en de kaart heel gevarieerd. We waren er met de lunch maar alles van de kaart moch(...)

Tatjana TSK 1 maand geleden

Heelijk gegeten zoals gewoonlijk bij Loetje! Biefstuk knoflook is één aanrader. De patat zijn ook erg krokant en je krijgt veel per portie. Ook zeer vriendelijk geholpen.

Soraya Lago Gonzalez 4 maanden geleden

Heerlijk eten en biefstuk die je bijna weg sabbelt. Vriendelijk personeel.

Bert Broeksnoek 4 maanden geleden

Fantastische bediening door Jequaya. Mooie kleine kaart, ruime porties en zeer goede kwaliteit. Minpunt: onze serveerster kreeg zichtbaar voor ons een reprimande van haar meerdere.(...)

henriettedegroot 5 maanden geleden

Hele vriendelijke service! Lekker eten en in de grote porties die we van Loetje gewend zijn. Mooie plek en pal naast het station. Goede plek om met een groep uit eten te gaan.

Yin Y. 9 maanden geleden

Heerlijk gegeten! Gebeld van te voren omdat we wat speciale wensen hadden (kinderstoel en plekje in hoekje vanwege het moeten geven van borstvoeding) werd goed rekening mee gehoude(...)

Elene Blaas - Top 9 maanden geleden

Heerlijk gegeten, natuurlijk de biefstuk met de overheerlijke Jus. Wij waren er op een donderdag, groot restaurant maar volle bak. Bediening vriendelijk en hadden alles heel goed o(...)

Cees Visbeen 10 maanden geleden
.block-infinite { background: #624227 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #624227 !important; } .hero, .reviews { background: #62422710; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van Loetje

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Loetje al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.