De Pannekoekenbakker

4 locaties

8.5 · 6.066 recensies

Restaurant

De Pannekoekenbakker is een restaurant dat gespecialiseerd is in pannenkoeken. Het is een gezellige plek waar je met je familie of vrienden kunt genieten van een lekker ontbijt, lunch of diner. De pannenkoeken zijn natuurlijk 100% Dutch!

Betaal bij de restaurants van De Pannekoekenbakker met een MasterCard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij De Pannekoekenbakker

Steeds meer merken als De Pannekoekenbakker gaan creditcards accepteren. Nederland telt 4 De Pannekoekenbakker locaties waar betaald kan worden met creditcards van MasterCard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle De Pannekoekenbakker locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij De Pannekoekenbakker

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij De Pannekoekenbakker beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij De Pannekoekenbakker
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij De Pannekoekenbakker
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over De Pannekoekenbakker in Nederland?

Gemiddeld geven klanten De Pannekoekenbakker een 8.5. Ruim 6.066 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire De Pannekoekenbakker reviews lees je hieronder.

Heerlijk eten kan je er spms doen ze er voor de lol zout op er is goede service en ën leuke sfeer

M Smeenk 1 maand geleden

Leuk restaurant met goede bediening. Het eten was erg lekker met een zeer ruime menukaart

Edwin ten Brinke 2 maanden geleden

Was hardstikke lekker, heerlijke pannenkoeken en toetjes. Vriendelijke crew en een goeie sfeer ook leuk voor mijn neefje en nichtje

Justin Oude Avenhuis 2 maanden geleden

Fijne plek met goede bediening. Een enorm assortiment qua pannenkoeken (appel kruimel is een aanrader) en genoeg te doen voor de kids.

Bas Stooker 3 maanden geleden

Restaurant heeft een ruime en moderne sfeer. Ziet er netjes uit. Bediening is vriendelijk, maar mag alleen iets scherper zijn op lege glazen. Opvallend dat het restaurant op een vr(...)

Elbert Beverdam 3 maanden geleden

Gewoon top! Goede pannenkoeken en goede service (mijn kinderen hadden iets uitgekozen voor de ‘smul’muntjes, maar bedachten zich later dat ze toch iets anders hadden willen kie(...)

Anna Fermberger 6 maanden geleden

Zoals steeds zeer lekkere pannenkoeken gegeten. Ook de home made ice tea was heel lekker en smaakte op een warme dag! Ook de bediening was heel vriendelijk!

caroline versonnen 7 maanden geleden

Super lekker gegeten 1 minpuntje de pannenkoeken Kwamen iets te snel we hadden het stokbrood met kruidenboter nog niet op . Vandaag 6 maart 2022 weer gegeten bij de pannenkoekenba(...)

Monique Stegeman, Kamermans 10 maanden geleden

Het eten was er goed, goede bediening en een feest voor de kinderen, want je krijgt bij elke bestelling muntjes, die de kids kunnen inleveren voor cadeautjes.

Morsink 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; } .hero, .reviews { background: #00000010; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van De Pannekoekenbakker

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over De Pannekoekenbakker al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.