De Pannekoekenbakker

4 locaties

8.5 · 6.956 recensies

Restaurant

De Pannekoekenbakker is een restaurant dat gespecialiseerd is in pannenkoeken. Het is een gezellige plek waar je met je familie of vrienden kunt genieten van een lekker ontbijt, lunch of diner. De pannenkoeken zijn natuurlijk 100% Dutch!

Betaal bij de restaurants van De Pannekoekenbakker met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij De Pannekoekenbakker

Steeds meer merken als De Pannekoekenbakker gaan creditcards accepteren. Nederland telt 4 De Pannekoekenbakker locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle De Pannekoekenbakker locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij De Pannekoekenbakker

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij De Pannekoekenbakker beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij De Pannekoekenbakker
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij De Pannekoekenbakker
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over De Pannekoekenbakker in Nederland?

Gemiddeld geven klanten De Pannekoekenbakker een 8.5. Ruim 6.956 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire De Pannekoekenbakker reviews lees je hieronder.

Zoet, hartig, voor kids, pizzapannekoek… Leuk concept. Vriendelijke bediening. Groot en aan 2 zijden terras. Speeltuin in de kelder voor kinderen bereikbaar via een klein huisje in het restaurant.

136anneliesl 1 maand geleden

We gaan regelmatig naar een vestiging van de pannekoekebakker. Deze keer was Holten aan de beurt. Omdat de kaart bij alle vestigingen gelijk is weet je wat je krijgt. En dat is geen teleurstelling! De(...)

wendy2204 2 weken geleden

Heerlijke pannenkoeken gegeten, alles klopte, sfeer, eten en service. Bedankt voor alles.

Leen S. 2 weken geleden

Super ervaring. Lekker gegeten. Leuk terras en goede service.

Bram van H. 2 weken geleden

Goede kwaliteit overheerlijke pannenkoeken. Gratis parkeren vlakbij, vriendelijk personeel en een enorme keus in pannenkoeken. Ze zijn echt heerlijk en er zijn grote en kleine pannenkoeken.

527raffiec 3 weken geleden

Onze vaste afsluiting van de vakantie is meestal uit eten bij de Pannenkoekenbakker. Altijd al goed gegeten, zelfs al was het Enermax druk. Nu was het druk maar niet extreem maar wat waren wij verrast(...)

Laurensjes 1 maand geleden

Dit is een rustiek restaurant met geweldige service en goede drankjes. De pannenkoeken zijn erg lekker en belegd met alles wat je maar wilt. Er is niets dat niet bestaat. Een kleine domper, de pannenk(...)

Rainer P. 1 week geleden

Super pannenkoeken en geweldig voor de kinderen om te spelen in de ondergrondse speeltuin!

Sanne R. 2 weken geleden

Lekker en gezellig vertoeven. Vriendelijk personeel

Anja V. 2 weken geleden
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; } .hero, .reviews { background: #00000010; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van De Pannekoekenbakker

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over De Pannekoekenbakker al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.