Bastion Hotels

32 locaties

8 · 32.990 recensies

Restaurant en Overnachting

Een goed bed, vriendelijk ontvangst en een goede nachtrust, daar staat Bastion Hotels voor. Geen gekke snufjes, maar een fijne en goede overnachting.

Betaal bij de restaurants van Bastion Hotels met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Bastion Hotels

Bastion Hotels is een Nederlands hotelketen met 33 hotels in heel Nederland. Hier betaal je niet de hoofdprijs, maar krijg je wel een goede kamer. "Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg" is hun motto en daarom staat Bastion Hotels als een huis. 

Zoeken

Alle Bastion Hotels locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Bastion Hotels

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Bastion Hotels beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Bastion Hotels
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Bastion Hotels
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Bastion Hotels in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Bastion Hotels een 8. Ruim 32.990 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Bastion Hotels reviews lees je hieronder.

Eerlijk gezegd, ik kom naar dit hotel steeds vaker en boek altijd de king deluxe kamer. Het voelt gewoon als thuiskomen. Als iemand me om een aanbeveling vraagt, dan is dit het eerste wat in me opkomt(...)

dlO4651RL 1 maand geleden

Mijn verblijf in het Bastion Hotel in Utrecht was absoluut fantastisch. Vanaf het moment dat ik aankwam, werd ik overladen met gastvrijheid en vriendelijkheid door het personeel. Ze deden er alles aan(...)

794stefh 1 maand geleden

Het zou een pre zijn dat er een extra kussen op de kamer was ,douche is lekker schoon en het is niet zo gehorig op de kamer je hoort het voorbij razend verkeer niet echt, de ligging is goed bereikbaar(...)

Trail47050264552 1 maand geleden

Was leuk

Roberto E. 4 weken geleden

Eten was goed. Bediening behulpzaam zeker na het aangeven van allergie. Leuke sfeer. Kom zeker terug

Sanne K. 4 weken geleden

Wat een lieve mensen die werken in dit hotel! Toen wij vroeg aankwamen, omdat mijn zoon een middagslaapje moest doen, was de kamer nog niet klaar. Er werd meteen actie ondernomen om het zo snel mogeli(...)

Maaike R. 1 maand geleden

Prima kamer, goed bed. Attente receptie medewerkers, aardig ontbijt personeel. En ontbijt goed en erg uitgebreid. Weliswaar is de ligging in de buurt van de snelweg, maar daar heb je niet zoveel last(...)

Hans C. 3 weken geleden

Geweldig hotel en een goede ligging. Ruim opgezet met voldoende parkeergelegenheid. Vriendelijk personeel en behulpzaam. Lekkere koffie en drankjes aan de bar. Uitgebreid ontbijtbuffet met en vers g(...)

A3502TNmarcog 1 maand geleden

Kussens zijn te zacht, ze ondersteunen de achterkant van de nek niet. Het onderlaken is te klein waardoor de matras in contact komt met het lichaam, niet erg hygiënisch Anders is de kamer schoon.

j.m L. 4 weken geleden
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van Bastion Hotels

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Bastion Hotels al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.