Bastion Hotels

32 locaties

8 · 31.291 recensies

Restaurant en Overnachting

Een goed bed, vriendelijk ontvangst en een goede nachtrust, daar staat Bastion Hotels voor. Geen gekke snufjes, maar een fijne en goede overnachting.

Betaal bij de restaurants van Bastion Hotels met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Bastion Hotels

Bastion Hotels is een Nederlands hotelketen met 33 hotels in heel Nederland. Hier betaal je niet de hoofdprijs, maar krijg je wel een goede kamer. "Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg" is hun motto en daarom staat Bastion Hotels als een huis. 

Zoeken

Alle Bastion Hotels locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Bastion Hotels

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Bastion Hotels beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Bastion Hotels
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Bastion Hotels
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Bastion Hotels in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Bastion Hotels een 8. Ruim 31.291 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Bastion Hotels reviews lees je hieronder.

We had a great time, rooms were very nice and clean, staff was extremally pleasant. Great place to stay, would recommend

Aleksandar H. 3 dagen geleden

Super personeel! Persoonlijk heb ik een super goede vriendschap opgebouwd met Maher en Chams, het eten is super lekker en de kamer zijn super proper en altijd fris.

jari c. 3 dagen geleden

Goed bed en goede douche en een bureau met stoel in de kamer. Spullen kon je achterlaten in een hok als je wat vroeg bent en kamer nog niet beschikbaar is; deze is echter niet beveiligd. Makkelijke ve(...)

403klaasp 2 weken geleden

Goed hotel. Wij waren er voor een show in 013 zaal Next. Kamer prima en ontbijt prima. Enige nadeel is dat 's avonds het OV deze hoek niet goed bedient, maar een taxi vanuit het centrum is redelijk qu(...)

add787 3 weken geleden

Prima hotel voor een prima prijs. Nette kamer, prima douche. Gelegen aan drukke weg maar vanwege de dubbele ramen geen last van geluidshinder. Aardig personeel, meer dan voldoende parkeerruimte in eig(...)

Marcel P. 1 week geleden

Goed en goedkoop

Joukje W J. 1 week geleden

Klantenservice is hier top. Absoluut perfect. Al het personeel was alleen maar aardig en behulpzaam. De kamers zijn prima. De bedden echter... als je van een zacht, zacht bed houdt, zul je het geweldi(...)

Kelly T. 1 week geleden

Net hotel met het vriendelijk personeel. Gelegen op op een handige locatie langs de snelweg.

Jean-Louis J. 2 weken geleden

Schone kamers. Het hotel ziet leuk uit. Eetzaal ook mooi. Heerlijk diner gehad. Let op, Kok is er pas vanaf 18 uur. Zeer vriendelijk personeel. Kortom een aanrader. Wij hebben geen last van verkeersla(...)

305jannyh 1 maand geleden
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van Bastion Hotels

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Bastion Hotels al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.