De Pizzabakkers

De Pizzabakkers

Betaal bij de restaurants van De Pizzabakkers met een American Express (AMEX), MasterCard of VISA creditcard.

Geen zin om te koken? Gaan we voor een mals biefstukje, Italiaase pizza, maaltijd salade of bepaalt de chef het? Met deze lijst aan restaurants vind jij ongetwijfeld een restaurant bij jou in de buurt. Eetsmakelijk!

Bekijk alle De Pizzabakkers restaurants
De Pizzabakkers Logo

Betaal met een creditcard bij De Pizzabakkers

Steeds meer merken als De Pizzabakkers gaan creditcards accepteren. Nederland telt 23 De Pizzabakkers locaties waar betaald kan worden met creditcards van American Express, MasterCard of VISA.

Bekijk alle locaties bij jou in de buurt.

De Pizzabakkers - Nijmegen Restaurant
De Pizzabakkers Arnhem Restaurant
De Pizzabakkers Copernicusstraat Restaurant
De Pizzabakkers De Pijp Restaurant
De Pizzabakkers Delft Restaurant
De Pizzabakkers Haarlem Restaurant
De Pizzabakkers Haarlemmerdijk Restaurant
De Pizzabakkers Hilversum Restaurant

Betaal met American Express creditcard bij De Pizzabakkers

Volgens ons de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij De Pizzabakkers beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Veelgestelde vragen over de restaurants van De Pizzabakkers

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over De Pizzabakkers al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Ja, bij De Pizzabakkers kun je betalen met een creditcard. Bij meer dan 23 De Pizzabakkers locaties in Nederland, worden creditcards van American Express (AMEX), MasterCard of VISA geaccepteerd.

We geven per locatie aan welke creditcards er worden geaccepteerd. Bekijk hier alle De Pizzabakkers locaties.

Bij De Pizzabakkers kun je betalen met creditcards van American Express (AMEX), MasterCard of VISA. Daarnaast kun je ook betalen met pin en contant geld.

Er zijn op dit moment 0 locaties van De Pizzabakkers waar je kunt betalen met American Express.

Aangezien de acceptatie met creditcards van American Express per vestiging kunnen verschillen, raden we aan om dit per locatie te controleren.

Er zijn op dit moment 23 locaties bij ons bekend van De Pizzabakkers waar men kan betalen met een creditcard.

Zodra er nieuwe De Pizzabakkers locaties geopend worden waar men kan betalen met een creditcard voegen wij deze toe aan CardMapr.

Met meer dan 86.000 fysieke winkelvestigingen in Nederland, missen wij ongetwijfeld een aantal locaties waar betaald kan worden met American Express, MasterCard of VISA.

Heb je een locatie van De Pizzabakkers gevonden waar betaald kan worden met creditcard, maar staat deze niet op CardMapr? Voeg ze toe!