The Breda Group

5 locaties

8.4 · 2.193 recensies

Restaurant

The Breda Group is een hotelketen die bekend staat om zijn klasse en stijl. Hotelgasten kunnen genieten van een ontspannen verblijf in een van de prachtige kamers, of in het hotel restaurant.

Betaal bij de restaurants van The Breda Group met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij The Breda Group

Steeds meer merken als The Breda Group gaan creditcards accepteren. Nederland telt 5 The Breda Group locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle The Breda Group locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij The Breda Group

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij The Breda Group beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij The Breda Group
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij The Breda Group
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over The Breda Group in Nederland?

Gemiddeld geven klanten The Breda Group een 8.4. Ruim 2.193 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire The Breda Group reviews lees je hieronder.

Een beetje prijzig maar echt heerlijk

Zoé P. 3 weken geleden

Geweldige kebab en geweldige sauzen. Het personeel was vriendelijk en de eetzaal waarin het was was geweldig. Zeer aan te bevelen

Elliott M. 1 maand geleden

Dit is een Italiaans restaurant en een uitblinker in culinair oogpunt! Ik heb een bijna bovennatuurlijke beleving gehad in termen van bediening door de onvergeeflijke Maria, viertalig en enorm charma(...)

777alxl 2 weken geleden

We hadden wat te vieren. Wat is Klein Breda een fijne plek om dat te doen. Erg gezellige setting. De (engelstalige) bediening was supervriendelijk en geïnteresseerd. De gerechten waren goed op smaak,(...)

jokedewolde 1 maand geleden

Er is voor elk wat wils, van kaviaar en oesters tot kreeft, truffelpasta en steaks. Oesters met komkommer, limoen en jalapeño zijn zeker een specialiteit en moet je proberen. Wijnkaart is super. De se(...)

Iuliia G. 1 maand geleden

Goede sfeer en service. Het eten was prima met een geweldige wijnkaart, hoewel ons lam een ​​beetje zout was. Leuke ervaring in het algemeen.

Daniel C. 2 weken geleden

Een tafel is oké, wat extra krap om op te zitten.

Oliver K. 1 maand geleden

Een fantastische gastronomische ervaring. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.

Van L. 2 weken geleden

Er is voor elk wat wils, van kaviaar en oesters tot kreeft, truffelpasta en steaks. Oesters met komkommer, limoen en jalapeño zijn zeker een specialiteit en moet je proberen. Wijnkaart is super. De se(...)

Iuliia G. 1 maand geleden
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; } .hero, .reviews { background: #00000010; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van The Breda Group

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over The Breda Group al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.