Thrill Grill

Thrill Grill

Betaal bij de restaurants van Thrill Grill met een MasterCard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Bekijk alle Thrill Grill restaurants

Betaal met een creditcard bij Thrill Grill

Steeds meer merken als Thrill Grill gaan creditcards accepteren. Nederland telt 2 Thrill Grill locaties waar betaald kan worden met creditcards van MasterCard, VISA. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Klik op een Thrill Grill hieronder om te zien met welke creditcard je kunt betalen.

Jouw restaurant niet gevonden? Klik hier om alle Thrill Grill restaurants bij jou in de buurt te bekijken.

Thrill Grill Restaurant

Thrill Grill

Amsterdam

Thrill Grill Restaurant

Thrill Grill

Haarlem

Toch met een American Express betalen bij Thrill Grill?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Thrill Grill, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Controleer altijd of jouw Thrill Grill restaurant een cadeaukaart accepteert.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Veelgestelde vragen over de restaurants van Thrill Grill

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Thrill Grill al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Ja, bij Thrill Grill kun je betalen met een creditcard. Bij meer dan 2 Thrill Grill locaties in Nederland worden creditcards van MasterCard, VISA geaccepteerd. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

We geven per locatie aan welke creditcards er worden geaccepteerd. Bekijk hier alle Thrill Grill locaties.

Bij Thrill Grill kun je betalen met creditcards van MasterCard, VISA. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard. Daarnaast kun je ook betalen met pin en contant geld.

Er zijn op dit moment 0 locaties van Thrill Grill waar je kunt betalen met American Express.

Aangezien de acceptatie met creditcards van American Express per vestiging kunnen verschillen, raden we aan om dit per locatie te controleren.

Er zijn op dit moment 2 locaties bij ons bekend van Thrill Grill waar men kan betalen met een creditcard.

Zodra er nieuwe Thrill Grill locaties geopend worden waar men kan betalen met een creditcard voegen wij deze toe aan CardMapr.

Met meer dan 86.000 fysieke winkelvestigingen in Nederland, missen wij ongetwijfeld een aantal locaties waar betaald kan worden met American Express, MasterCard of VISA.

Heb je een locatie van Thrill Grill gevonden waar betaald kan worden met creditcard, maar staat deze niet op CardMapr? Voeg ze toe!