Anne&Max

11 locaties

8.2 · 6.320 recensies

Restaurant en Cafe's

Bij Anne&Max kan je goede biologische koffie drinken, lekker lunchen en/of in een woonkamer omgeving remote werken.

Betaal bij de restaurants van Anne&Max met een Mastercard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Anne&Max

Anne&Max is een cafe waar je terecht kan voor ontbijt en lunch, maar ook voor een goede koffie. Je bent er meer dan welkom om remote te werken. Anne&Max is er voor iedereen.

Zoeken

Alle Anne&Max locaties

Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Anne&Max in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Anne&Max een 8.2. Ruim 6.320 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Anne&Max reviews lees je hieronder.

Schönes Lokal. Haben dort super lecker gefrühstückt. Kann man nur weiterempfehlen. Echt toll. Hatten das Frühstück für zwei.

bine B. 3 weken geleden

Zeer goede en smakelijke café latte! Ook de appeltaart is een echte aanrader als je van kaneel houdt! Waar voor je geld is ook dik in orde! *****👍

Robert L. 3 weken geleden

Echt een geweldige plek. Het is erg mooi ingedeeld en de service is super. Ik kom hier graag en de drankjes/eten is verrukkelijk. Tor snel

Rik H. 3 weken geleden

Hier een kopje koffie gedronken. Zat erg rustig, mogelijkheid om op te laden, koffie was goed. Zelf een cortado genomen, wat niet op de kaart stond. Dus wellicht menu completer maken om verwarring te(...)

Wouter 3 weken geleden

We hadden een flat white, cappuccino en cupcake en het smaakte allemaal heerlijk. We hielden echt van Anne & Max, geweldige barista-kunst en een heel mooi interieur. We komen graag terug

Manuel 4 weken geleden

Beste koffie in maanden.

ron w. 1 maand geleden

Ik hou van deze plek, om een ​​kopje koffie te drinken of een hapje te eten. Serveerster is supervriendelijk en de sfeer is gezellig. Gaaf 😊

edda m. 1 maand geleden

Leuke plek en aardig personeel ❤️

Rob 1 maand geleden

Heerlijke lunch in prachtige ruimte, vriendelijke bediening

Sander van D. 1 maand geleden
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van Anne&Max

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Anne&Max al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.