Anne&Max

11 locaties

8.2 · 5.870 recensies

Restaurant en Cafe's

Bij Anne&Max kan je goede biologische koffie drinken, lekker lunchen en/of in een woonkamer omgeving remote werken.

Betaal bij de restaurants van Anne&Max met een MasterCard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Anne&Max

Anne&Max is een cafe waar je terecht kan voor ontbijt en lunch, maar ook voor een goede koffie. Je bent er meer dan welkom om remote te werken. Anne&Max is er voor iedereen.

Zoeken

Alle Anne&Max locaties

Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Anne&Max in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Anne&Max een 8.2. Ruim 5.870 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Anne&Max reviews lees je hieronder.

Ondanks drukte - waardoor we een poosje moesten wachten - toch super. De linzensoep en focaccia met pesto waren heerlijk warm en vers en verrukkelijk van smaak. Genoten van de koff(...)

lil 1 maand geleden

Zeer goed!!

Martin Rijkers 1 maand geleden

Hele fijne plek voor koffie/thee etc. Uiterst vriendelijk personeel, we werden heel hartelijk ontvangen en bediend. Zit op een top locatie.

MAS Bel 1 maand geleden

Heerlijk geluncht een huisgemaakte salade, erg smaakvol en rijkelijk gevuld met gezonde ingrediënten. Daarna een perfecte cappuccino. Echt een aanrader om naartoe te gaan om in ee(...)

Lilian Bos 4 maanden geleden

Op een dinsdagmiddag lekker geluncht bij Anne&Max. Het personeel is erg vriendelijk en snel. Het broodje was erg lekker, maar er zat niet zo veel beleg op. Ze hadden hier niet de s(...)

Julian Hartman 4 maanden geleden

Prachtige koffietent aan het water. Heerlijk ontbijten met een glas Mimosa erbij. Gerechten zien er geweldig uit en smaken super. Dikke aanrader voor ontbij, lunch of een koffie.

Martijn Achterop 6 maanden geleden

Leuke plek in het centrum van Alkmaar langs het water. Niet alledaagse gerechten en drankjes. Vriendelijke en kundig personeel.

John Dartie 6 maanden geleden

Droomcroissant! mmm goede sfeer, heerlijke koffie en ook te schattige theepotjes.

Esther Haarman 11 maanden geleden

Heerlijke plek om te lunchen op een prachtige locatie. Je kunt er ook heerlijk in de zon zitten.

Ritchie Keijsper 1 jaar geleden
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van Anne&Max

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Anne&Max al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.