Anne&Max Den Haag Fahrenheitstraat Den Haag

Anne&Max Den Haag Fahrenheitstraat

Bij Anne&Max Den Haag Fahrenheitstraat gelegen aan de Fahrenheitstraat 472 in Den Haag kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Anne&Max Den Haag Fahrenheitstraat is één van de 90 locaties in Den Haag op CardMapr.

Anne&Max Den Haag Fahrenheitstraat

Fahrenheitstraat 472 in Den Haag

Betalen met creditcards bij Anne&Max Den Haag Fahrenheitstraat in Den Haag

In Den Haag aan de Fahrenheitstraat 472 bevindt zich Anne&Max Den Haag Fahrenheitstraat. Bij Anne&Max Den Haag Fahrenheitstraat kan betaald worden met Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Anne&Max Den Haag Fahrenheitstraat een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Anne&Max Den Haag Fahrenheitstraat

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Anne&Max Den Haag Fahrenheitstraat. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Anne&Max Logo

Categorie

Restaurant

Stad

Den Haag

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 217 0645
Routebeschrijving
Anne&Max Den Haag Fahrenheitstraat Den Haag
Anne&Max Den Haag Fahrenheitstraat Den Haag
Anne&Max Den Haag Fahrenheitstraat Den Haag

Recensies

Wat zeggen anderen over Anne&Max Den Haag Fahrenheitstraat?

Anne&Max Den Haag Fahrenheitstraat wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 254 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Vandaag hier lunch afgehaald voor mijn verjaardag, omdat mijn ouders op bezoek kwamen. Had een Club Sandwich, een Italiaanse sandwich en een Sandwich Eiersalade genomen. En ze waren allemaal erg lekker, kwaliteit zoals je van Anne&Max kan verwachten! Een absolute aanrader dus. En het take away systeem werkt ook echt top, bestelling geplaatst, even een rondje gelopen over de Fahrenheit, en toen ik terug kwam lagen de broodjes op mij te wachten om meegenomen te worden. Een geslaagde verjaardagslunch dus, mede dankzij Anne&Max :)

Lees verder

5/5

Leuke zaak, heerlijke kaart, vega vriendelijk. Wij hebben hier een ontbijt plateau besteld met wat extra's. Er is een hoekje voor kleine kinderen, waar ze zich goed kunnen vermaken. Qua akoestiek is het best rumoerig.

Lees verder

4/5

Vriendelijke mensen, lekkere koffie en als je wilt een broodje of wat lekkers, feestje!

Lees verder

5/5

Slechte ervaring. Lunch met dochter. Erg lang moeten wachten, maar goed kan gebeuren. Broodjes uitgekozen op grond van de ingrediënten die bij de broodjes op de kaart staan. Toen broodjes eindelijk kwamen bleek op het broodje zalm roomkaas te zitten (stond niet op de kaart) en er zat geen pesto op (stond wel op de kaart). Toen ik de man die bediende zei dat de roomkaas wat lastig is voor iemand die lactose intolerant is, was zijn reactie had je maar van toveren moeten zeggen. Ik zei als er staat mét pesto verwacht je geen roomkaas, dus handig om dit wel op de kaart te zetten. Zijn reactie we kunnen niet alle ingrediënten op de kaart zetten en als je lactose intolerant bent moet je dat vooraf zeggen. Oké zit wat in. Maar de toon waarop dit in een volle zaak gezegd werd was verre van sympathiek. Overigens wel een nieuw broodje zonder roomkaas (én zonder pesto) gekregen, maar werd wel bij gezegd dat het zonde was dat ze het andere broodje hadden moeten weggooien. Dan het andere broodje, club sandwich met o.a. avocado (stond vermeld op de kaart). Toen ik bij het afrekenen zei dat er geen avocado op het broodje zat (maar een waterige plakjes tomaat, maar heb ik niet gezegd) en dat dit (net zoals de pesto) wel op de kaart stond werd op een onsympathieke toon gezegd dat hij dit aan de keuken zal doorgeven. Ik vind dit een slechte service voor broodjes van € 11,- per stuk. Kortom laatste keer voor ons.

Lees verder

1/5

Leuke zaak! Ik kom hier altijd als ik wil studeren. De grote ramen en huiselijk interieur in combinatie met de koffiehuis-playlist geeft de zaak een relaxte sfeer. Zelfs tijdens de drukke brunch-tijden is de service snel en goed. De dranken zijn niet te duur en ook je geld waard. Anne&Max Fahrenheit is zeker een zaak waar ik vaker zal terug komen voor als ik weer eens moet studeren. De Chai Latte is zeker een aanrader!

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij Anne&Max Den Haag Fahrenheitstraat?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Anne&Max Den Haag Fahrenheitstraat, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog 90 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258