TGI Fridays

1 locaties

8 · 1.617 recensies

Restaurant en Fastfood

TGI Fridays is gespecialiseerd is in hamburgers, hotdogs en andere Amerikaanse fastfoodgerechten. Het is een populaire plek voor een snelle hap en een biertje en staat bekend om zijn gezellige sfeer.

Betaal bij de restaurants van TGI Fridays met een MasterCard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij TGI Fridays

Steeds meer merken als TGI Fridays gaan creditcards accepteren. Nederland telt 1 TGI Fridays locaties waar betaald kan worden met creditcards van MasterCard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle TGI Fridays locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij TGI Fridays

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij TGI Fridays beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij TGI Fridays
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij TGI Fridays
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over TGI Fridays in Nederland?

Gemiddeld geven klanten TGI Fridays een 8. Ruim 1.617 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire TGI Fridays reviews lees je hieronder.

Vriendelijk personeel en lekker gegeten!

X Lin 2 weken geleden

Had een geweldige tijd op vrijdag in Rotterdam. Ze hadden leuke obers goed eten, overal goede vibes, ik raad het ten zeerste aan!

shani cumma 1 maand geleden

Grote selectie van gerechten. Vriendelijk personeel en altijd een geweldige sfeer. De plek zelf is erg schoon en er gelden hoge hygiënenormen. Drankjes en eten laten soms iets te(...)

Gerard Mulder 1 maand geleden

Heerlijk gegeten! De ribeye was perfect medium. Lekkere mac and cheese. Lekkere wijnen ook! Snelle bediening. Het was wellicht niet zo druk, maar ik werd snel geholpen. Vriendelijk(...)

Marianne Brandsen 2 maanden geleden

Een keer per jaar komen we naar Utrecht en kiezen we voor TGI. Na zo veel jaren was vorige jaar een tegenvaller. Gisteren hebben we ze een tweede kans gegeven. We hebben heerlijk g(...)

bonet190874 10 maanden geleden

Het team wat hier werkt is echt fantastisch. Ze hebben allemaal erg veel humor en zijn gastvrij. Het duurde wat lang voordat het eten op tafel stond, maar dat werd prima opgelost d(...)

Martine van der Pol 11 maanden geleden

Als diner TGI Fridays gekozen met 4 vrienden. Personeel is daar vriendelijk, eten was lekker (hoefde ook niet lang te wachten) en het was smaakvol, de cocktails waren erg lekker en(...)

M. 1 jaar geleden

Over het algemeen is alles goed. De wings, burgers, ribs en genoeg keuze ook. Mijn vriend en ik vonden echter wel dat er op de burger geen tot weinig saus had, terwijl wij een sign(...)

Dynamix86 6 maanden geleden

Wauwww, je zou denken een pasta kan nooit mis gaan. De pasta met kip en garnalen was zooo een afgang zeg. De saus was matig, heel flauw gelukkig maakte de kipfilet en de garnalen h(...)

Relika M. 1 week geleden
.block-infinite { background: #d91834 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #d91834 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #d91834 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #d91834 !important; } .hero, .reviews { background: #d9183410; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van TGI Fridays

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over TGI Fridays al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.