TGI Fridays

1 locaties

8 · 1.678 recensies

Restaurant en Fastfood

TGI Fridays is gespecialiseerd is in hamburgers, hotdogs en andere Amerikaanse fastfoodgerechten. Het is een populaire plek voor een snelle hap en een biertje en staat bekend om zijn gezellige sfeer.

Betaal bij de restaurants van TGI Fridays met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij TGI Fridays

Steeds meer merken als TGI Fridays gaan creditcards accepteren. Nederland telt 1 TGI Fridays locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle TGI Fridays locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij TGI Fridays

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij TGI Fridays beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij TGI Fridays
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij TGI Fridays
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over TGI Fridays in Nederland?

Gemiddeld geven klanten TGI Fridays een 8. Ruim 1.678 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire TGI Fridays reviews lees je hieronder.

Heerlijke burgers, goed van smaak. Ook net voor sluitingstijd heel fijn geholpen. Top

Monica B. 2 weken geleden

Super aardige bediening en snelle service

Adrie V. 2 weken geleden

Wist niet dat er een Friday's in Nederland was, we liepen er per ongeluk tegenaan. Goeie ambiance zoals we die kennen van Friday's, lekker eten, vriendelijke bediening, en als leuk extraatje had de ba(...)

Rob van W. 2 weken geleden

Leuke sfeer in het centrum van Utrecht. Het eten was erg goed, maar de drankjes waren beter. Ze hebben veel keuzes aan cocktails?

Claudia C. 1 maand geleden

Geweldige en vriendelijke bediening. Echt leuke sfeer, het voelt alsof je in een Amerikaans restaurant bent. Ik raad de Warrior Burger aan, goede kwaliteit en royale kwantiteit.

Gustavo B. 2 maanden geleden

Heerlijk gegeten zoals altijd. Service is snel, bestellen via de tablet is top! Wel miste we het contact met het personeel. En we miste wat gerechten van de kaart, er zijn wat gerechten er vanaf gehaa(...)

Ashley van D. 2 maanden geleden

Vriendelijk personeel en lekker gegeten!

X L. 4 maanden geleden

Had een geweldige tijd op vrijdag in Rotterdam. Ze hadden leuke obers goed eten, overal goede vibes, ik raad het ten zeerste aan!

shani c. 5 maanden geleden

Grote selectie van gerechten. Vriendelijk personeel en altijd een geweldige sfeer. De plek zelf is erg schoon en er gelden hoge hygiënenormen. Drankjes en eten laten soms iets te lang op zich wachten(...)

Gerard M. 5 maanden geleden
.block-infinite { background: #d91834 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #d91834 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #d91834 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #d91834 !important; } .hero, .reviews { background: #d9183410; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van TGI Fridays

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over TGI Fridays al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.