De Japanner

3 locaties

8.7 · 1.102 recensies

Restaurant

De Japanner is een restaurant dat authentieke Japanse gerechten serveert. De Japanner is een plek waar je kunt ontspannen en genieten van een heerlijke maaltijd.

Betaal bij de restaurants van De Japanner met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij De Japanner

Steeds meer merken als De Japanner gaan creditcards accepteren. Nederland telt 3 De Japanner locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle De Japanner locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij De Japanner

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij De Japanner beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij De Japanner
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij De Japanner
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over De Japanner in Nederland?

Gemiddeld geven klanten De Japanner een 8.7. Ruim 1.102 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire De Japanner reviews lees je hieronder.

Heerlijk gegeten met allerlei verschillende hapjes. Een aanrader.

walter te S. 3 weken geleden

Wat een prachtig restaurant. Fantastisch eten, geweldige service en de perfecte ambiance voor een ontspannen avondje uit. Het concept is food sharing, dus je moet ongeveer 3/4 gerechten krijgen voor m(...)

Maria 3 weken geleden

We hebben genoten van the Chef’s menu. Lekker veel verschillende heerlijke dishes. De aubergine, de spinaziesalade, de tataki’s, de steak, de bao, et cetera. Simply delicious.

Madelaine U. 3 weken geleden

Echt een uitstekende selectie gerechten en drankjes met een zeer goede en vriendelijke service. De sfeer is ook erg leuk, hoewel een beetje krap. Als je in Amsterdam bent en liefhebber bent van de Jap(...)

Frederic E. 2 weken geleden

Finger food. Fingerlicking good. Gezellige sfeer. Van alles geproefd en geprobeerd tot we vol zaten. Hier komen wij in ieder geval weer terug. Aanrader!

Madelaine U. 1 maand geleden

lekker, geweldig het enige is dat het soms een beetje te luid is naar mijn smaak

karolina d. 1 maand geleden

Werkelijk fantastisch diner in dit juweeltje van een restaurant. Mijn vriend en ik waren voor een lang weekend op bezoek in Amsterdam en dit restaurant werd aanbevolen door een lokale inwoner en het s(...)

Nicole G. 1 maand geleden

Leuk

Silvain b. 1 week geleden

Over het algemeen zorgde de combinatie van de serene strandomgeving, het warme personeel en fatsoenlijke sushi voor een onvergetelijke en plezierige maaltijd.

Kiavash S. 1 maand geleden
.block-infinite { background: #e8e7df url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #e8e7df 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #e8e7df 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #e8e7df !important; } .hero, .reviews { background: #e8e7df10; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van De Japanner

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over De Japanner al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.