De Japanner

3 locaties

8.7 · 1.238 recensies

Restaurant

De Japanner is een restaurant dat authentieke Japanse gerechten serveert. De Japanner is een plek waar je kunt ontspannen en genieten van een heerlijke maaltijd.

Betaal bij de restaurants van De Japanner met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij De Japanner

Steeds meer merken als De Japanner gaan creditcards accepteren. Nederland telt 3 De Japanner locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle De Japanner locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij De Japanner

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij De Japanner beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij De Japanner
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij De Japanner
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over De Japanner in Nederland?

Gemiddeld geven klanten De Japanner een 8.7. Ruim 1.238 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire De Japanner reviews lees je hieronder.

Probeer hun cocktails. Ze zijn heerlijk, net als het eten. Ik ben allergisch voor schaaldieren en ze hebben een lijst met voedingsmiddelen die mogelijk besmet zijn. Dus dat was enorm attent. Zal zeker(...)

Rohini K. 1 maand geleden

Goed maar te duur

Davide I. 4 weken geleden

Koele sfeer, het eten is doordrenkt met goede saus alsof de ruimte doordrenkt is met de ‘coole japan’-esthetiek. Miso geglazuurde aubergine was de perfecte starter voor een ietwat beperkt maar goed sa(...)

Abdo H. 1 maand geleden

Ik vind het best lastig om goede sushi te vinden in Amsterdam na jaren in New York te hebben gewoond. Deze plek biedt solide goede sushi, maar niets bijzonders. De kwaliteit is goed, er zijn ook ander(...)

Olga van V. 1 maand geleden

Leuke strandtent waar leuke ijmibo borrels gehouden worden

Michel H. 1 maand geleden

Het is de enige locatie op het strand, maar super leuk! Eten is van goede kwaliteit, mooie flesjes bier en de service is geweldig!

Martinbz 1 maand geleden

Het was heerlijk weer dus wij zaten buiten, de service was super goed en super gezellig. We begonnen met de edamame boontjes en de zalm tataki. De zalm tataki was zeker weten onze favoriet!

Aylin A. 1 maand geleden

Very nice restaurant! The food was very delicious, service was excellent!

Christoph P. 1 maand geleden

Erg lekker, bedankt!

Tobias M. 2 maanden geleden
.block-infinite { background: #e8e7df url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #e8e7df 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #e8e7df 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #e8e7df !important; } .hero, .reviews { background: #e8e7df10; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van De Japanner

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over De Japanner al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.