De Japanner

3 locaties

8.7 · 1.162 recensies

Restaurant

De Japanner is een restaurant dat authentieke Japanse gerechten serveert. De Japanner is een plek waar je kunt ontspannen en genieten van een heerlijke maaltijd.

Betaal bij de restaurants van De Japanner met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij De Japanner

Steeds meer merken als De Japanner gaan creditcards accepteren. Nederland telt 3 De Japanner locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle De Japanner locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij De Japanner

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij De Japanner beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij De Japanner
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij De Japanner
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over De Japanner in Nederland?

Gemiddeld geven klanten De Japanner een 8.7. Ruim 1.162 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire De Japanner reviews lees je hieronder.

Leuke band die jumptown

jan m d. 1 maand geleden

We waren daar voor livemuziek en optredens. De plaats heeft een leuke sfeer. En van wat ik om me heen zag, moet het eten ook uitstekend zijn. Het personeel is erg aardig en aangenaam. Als een clubsfee(...)

simon j. 1 maand geleden

Leuk en trendy. Leuk personeel en lekker gegeten. Nu voor de 2e keer geweest. Tip: Barkrukken met rugleuning voor aan de hoge tafels en bar 😁

Pascale H V. 1 maand geleden

Grote selectie van sake en cocktails. Het personeel was erg behulpzaam bij het uitzoeken welke sake bij het eten dat we bestelden paste en ze waren behoorlijk accuraat. De plaats heeft een geweldige s(...)

Aditya K. 1 maand geleden

Uitstekende Resto-Bar!

Mathieu B. 2 maanden geleden

Heerlijk gegeten, super lieve service!

Rudy&Nicole de V. 2 maanden geleden

Coole en hippe sfeer voor het diner. Het is een concept voor het delen van borden en ze bevelen elk 3 gerechten aan. De rundvleestataki en de rauwe zeebaars zijn de lekkerste gerechten die we hebben g(...)

G. 2 maanden geleden

Uitstekend Japans eten met een twist, zoveel geweldige vegetarische opties. Service was zoooo geweldig, ga zeker voor het degustatiemenu, je zult niet teleurgesteld worden. Fantastische sashimi-zalm m(...)

Martha I. 2 maanden geleden

Hiphop-muzikale sfeer in een streetfood-setting. Tafels en gasten zaten bij elkaar, best gezellig in de winter. Vrij verfijnde keuken in kleine bordjes om te delen. Een paar goede bieren om het allema(...)

Stanislas K. 2 maanden geleden
.block-infinite { background: #e8e7df url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #e8e7df 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #e8e7df 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #e8e7df !important; } .hero, .reviews { background: #e8e7df10; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van De Japanner

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over De Japanner al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.