De Japanner West map

De Japanner West

8.8 ยท 304 recensies

Bilderdijkstraat 203, Amsterdam

De Japanner West
De Japanner West De Japanner West
De Japanner West De Japanner West
De Japanner West

Over De Japanner

Aan de Bilderdijkstraat 203 in het gebied 'Da Costabuurt Zuid' in Amsterdam ligt De Japanner West. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 304 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Japanner West accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Da Costabuurt Zuid hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Linsey
Google Maps Logo

Eten vonden wij redelijk, ambiance oke.

Linsey 2 maanden geleden
Thijs Zwagerman
Google Maps Logo

Top tent, de beste service en eten uit de buurt! Ik raad de ika french fries zeker aan voor bij de borrel. De manager was uitermate verwelkomend en professioneel

Thijs Zwagerman 2 maanden geleden
Robbert Van Rijsbergen
Google Maps Logo

Aantal keer leuk gegeten nu ontzettend slecht behandeld. Kregen een tafel buiten in de snoeiharde wind toegewezen zonder verwarming of bescherming. Niet ok. Geen oplossing of excuses.

Robbert Van Rijsbergen 3 maanden geleden
Marion Nieuweboer
Google Maps Logo

Super goede service! Heel attent personeel, mega lekker eten! Ik kreeg zelfs een cheesecake inclusief vuurwerk cadeau voor m'n verjaardag, mega attent! Dikke aanrader!

Marion Nieuweboer 5 maanden geleden
Helen Hissink
Google Maps Logo

Heerlijk gegeten, uitstekende bediening, de calamari was the Best! Met een waanzinnige mayo. Gezellig ambiance, aanradertje dit!

Helen Hissink 6 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij De Japanner

Goed nieuws! Bij De Japanner West in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
De Japanner

Alle De Japanner restaurants

Benieuwd naar andere De Japanner restaurants in Nederland? De Japanner heeft in totaal 3 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Da Costabuurt Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Japanner lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Japanner restaurants
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.