De Japanner map

De Japanner

10 · 569 recensies

Albert Cuypstraat 228, Amsterdam

Gesloten

De Japanner
De Japanner De Japanner
De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner De Japanner
Bekijk meer
De Japanner

Over De Japanner

Knus restaurant met lange bar serveert lokaal, vers en seizoensgebonden fingerfoodmenu tot in de late uurtjes.

De Japanner is een restaurant dat authentieke Japanse gerechten serveert. De Japanner is een plek waar je kunt ontspannen en genieten van een heerlijke maaltijd.

Aan de Albert Cuypstraat 228 in het gebied 'Sarphatiparkbuurt' in Amsterdam ligt De Japanner. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 569 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Japanner accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1.023 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Sarphatiparkbuurt hebben we nog 17 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'De Japanner' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van De Japanner. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij De Japanner

Goed nieuws! Bij De Japanner in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #e8e7df url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #e8e7df 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #e8e7df 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #bab9b3 !important; }
De Japanner

Alle De Japanner restaurants

De Japanner is een restaurant dat authentieke Japanse gerechten serveert. De Japanner is een plek waar je kunt ontspannen en genieten van een heerlijke maaltijd.

Benieuwd naar andere De Japanner restaurants in Nederland? De Japanner heeft in totaal 3 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Sarphatiparkbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Japanner lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Japanner restaurants
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.