De Japanner map

De Japanner

9 · 445 recensies

Albert Cuypstraat 228, Amsterdam

De Japanner
De Japanner De Japanner
De Japanner De Japanner
De Japanner

Over De Japanner

Aan de Albert Cuypstraat 228 in het gebied 'Sarphatiparkbuurt' in Amsterdam ligt De Japanner. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 445 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Japanner accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Sarphatiparkbuurt hebben we nog 10 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

L Admiraal
Google Maps Logo

Ik heb gegeten bij de Japanner in west met mijn vriend. We zijn wat betreft eten redelijk snel tevreden allebei. We zochten een restaurantje op, op basis van google reviews. Ik begrijp niet waar de lovende reviews vandaan komen. Het eten was oké, maar kwa smaak viel het me wel echt tegen. We hebben 10 gerechtjes besteld. Alles was heel basic en gewoon echt niet bijzonder. Chicken katsu is een kipschnitzel in stukjes gesneden met niks extra’s erbij.. Ook de sushi echt heel kaal en saai, in de supermarkt ziet de opmaak er aantrekkelijker uit. Als ik dan kijk wat ik kwa prijs betaal, vind ik het echt heel duur. Bediening was ook niet fantastisch, wel vriendelijk maar ik moest steeds mn hand meerdere keren opsteken om iemand aan de tafel te krijgen, uit zichzelf kwamen ze niet. En wat ik ook echt zonde vind was dat de toiletten heel smerig waren. Alles bij elkaar ben ik niet tevreden en omdat ik zelf waarde hecht aan reviews bij het uitzoeken van een restaurant wil ik er toch eerlijk mijn mening over geven.

L Admiraal 2 weken geleden
Roos de Jong
Google Maps Logo

Wederom een lekker avondje gehad bij de Japanner! Goede bediening, heerlijke sake en het eten was verrukkelijk. Mis de aubergine en de paddenstoelen gerechten niet!!

Roos de Jong 1 maand geleden
Melissa Huizinga
Google Maps Logo

Ons laten verassen met de chefspecial menu. Heerlijk gegeten en lekker coctails! Ook gezellig druk. Tot snel!

Melissa Huizinga 2 maanden geleden
Joris Brakkee
Google Maps Logo

Heerlijke cocktails en sushi. De haring met ponzu saus was geweldig! Kom hier zeker terug.

Joris Brakkee 2 maanden geleden
Sandra Stellinga
Google Maps Logo

Topzaak . Guido , één van de eigenaren , zo’n fijn mens . , masseert op verzoek je nek tijdens het eten . Aanrader …

Sandra Stellinga 3 maanden geleden
Cyrille Segers
Google Maps Logo

Lekker! Leuk jong gemotiveerd team/ adequaat, spontaan. Fijne avond gehad met top eten en bediening!! Dank X

Cyrille Segers 3 maanden geleden
Bram Willems
Google Maps Logo

Heel lekker, chef menu en je eet heel de kaart!

Bram Willems 6 maanden geleden
K S
Google Maps Logo

Leuk concept en lekker gezellig, alleen zaten we wel erg dicht op de tafel naast ons en naast de wc wat een beetje onsmakelijk is. Verder had ik diezelfde avond last van acute misselijkheid en overgeven. Denk dus dat er iets niet helemaal goed was met het eten.

K S 7 maanden geleden
Jim Koeleman
Google Maps Logo

Heerlijke plek waar je ook prima alleen kunt eten en laat op de avond. Keuken is nu open tot half twaalf! Leuke bediening

Jim Koeleman 10 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij De Japanner

Goed nieuws! Bij De Japanner in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
De Japanner

Alle De Japanner restaurants

Benieuwd naar andere De Japanner restaurants in Nederland? De Japanner heeft in totaal 3 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Sarphatiparkbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Japanner lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Japanner restaurants
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.