Dudok

5 locaties

8.4 · 10.074 recensies

Restaurant

Dudok is de plek waar je lekker eten kunt genieten. Het restaurant biedt een keur aan heerlijke gerechten die perfect zijn voor een night out.

Betaal bij de restaurants van Dudok met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Dudok

Steeds meer merken als Dudok gaan creditcards accepteren. Nederland telt 5 Dudok locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle Dudok locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Dudok

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Dudok beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Dudok
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Dudok
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Dudok in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Dudok een 8.4. Ruim 10.074 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Dudok reviews lees je hieronder.

Prachtige plek, rondom in het park... goede en fijne bediening en heerlijk eten. Voor herhaling vatbaar En dan die rust heerlijk

735nelr 2 dagen geleden

Vlakbij de Euromast, in een mooi park ligt ‘Dudok in het park’., ondergebracht in een romantisch rijksgebouw. Bij mooi weer kan je gezellig buiten op het terras zitten. Vandaag zaten we binnen. Mooie(...)

patriciagK5044RD 1 maand geleden

Mooie en heerlijke taartjes! Ik werd erg vriendelijk geholpen in de Patisserie.

Manon D. 2 weken geleden

Ik bezocht het café met mijn vriend in de ochtend in de laatste week van 2023. Ik at "appeltaart met slagroom" omdat dit populair is in Dudok en ook traditioneel eten in Nederland. In de ochtend was h(...)

Nakanishi M. 1 week geleden

Prima gegeten. Goede prijs/kwaliteit verhouding. De sfeer vond ik wat minder. Een erg grote hal, hierdoor was het iets luidruchtig.

Maarten S. 1 week geleden

De houding van de ober was erg goed. Levering van fastfood

陳芳春 2 dagen geleden

Mooi bedrijf met duidelijk concept. De appeltaart is landelijk bekend om de kwaliteit. Na alle jaren is de leestafel er nog steeds. Dat maakt de sfeer compleet. Even weg uit de drukte, goed gesprek me(...)

Nextlevel B. 2 dagen geleden

En in Nederland eet je appeltaart bij Dudok.

Henri N. 5 dagen geleden

Erg lief en gezellig personeel!

Fleur Van L. 1 week geleden
.block-infinite { background: #38571a url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #38571a 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #38571a 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #38571a !important; } .hero, .reviews { background: #38571a10; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van Dudok

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Dudok al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.