Montimar

6 locaties

10 · 6.037 recensies

Restaurant

Montimar is een restaurant dat zich richt op de Mediterrane keuken. De sfeer is een mix van Franse brasserie en Spaans maison.

Betaal bij de restaurants van Montimar met een MasterCard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Montimar

Steeds meer merken als Montimar gaan creditcards accepteren. Nederland telt 6 Montimar locaties waar betaald kan worden met creditcards van MasterCard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle Montimar locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Montimar

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Montimar beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Montimar
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Montimar
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Montimar in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Montimar een 10. Ruim 6.037 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Montimar reviews lees je hieronder.

Met 25 personen heerlijk gegeten en genoten van de prettige sfeer bijzonder fijn restaurant en een dikke pluim voor de gerechten!

WATRYUP 3 maanden geleden

Heerlijk gegeten in ontspannen sfeer. Ruime keuze, goed van smaak en een mooie opmaak van het gerecht. Personeel super vriendelijk en behulpzaam

Jack Olthuis 4 maanden geleden

Een gezellig restaurant waar het s avonds heerlijk zitten en eten is op het terras en onder de grote parasols. Lekkere gerechten op het menu. Vriendelijk personeel die erg enthousi(...)

Frans Haas 5 maanden geleden

Geweldige bediening! Zéér klantvriendelijk en klant gericht. In overleg is er van alles mogelijk mbt aanpassingen van het eten/porties vanwege allergieën is andere medische oorzake(...)

Bibi van der Heijden 5 maanden geleden

Zoals, tot op heden, bij iedere Montimar ook in Oss weer voortreffelijk gegeten voor een kleine prijs. Fijne ambiance en erg vriendelijk personeel. Montimar blijft ons steeds weer(...)

Mme Birke 7 maanden geleden

super eten voor cafetariaprijs goed georganiseerd en vriendelijk personeel. Restaurant vol en begrijpelijk voor deze kwaliteit en prijs. Geef niet snel fooi, maar hier wel en super(...)

PiB02 10 maanden geleden

Echt een aanrader en super lekker eten en niet duur. Mooi luxe opgediend. Fijne bediening en komen zeker terug als wij weer in de buurt zijn.

Joke Oosterbroek 1 jaar geleden

Dit weekend voor de derde keer heerlijk gegeten bij Montimar. Het eten was erg lekker en heel betaalbaar! Het restaurant zit daarom ook altijd vol. Het is aan te raden om heel tijd(...)

Evie # 1 maand geleden

Leuk sfeervol restaurant met een vlotte en zeer vriendelijke bediening. De gerechten zijn betaalbaar, kwalitatief goed, prima porties en erg lekker. Aanrader!

Louise d 3 maanden geleden
.block-infinite { background: #232323 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #232323 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #232323 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #232323 !important; } .hero, .reviews { background: #23232310; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van Montimar

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Montimar al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.