Happy Tosti

1 locaties

10 · 1.356 recensies

Restaurant

Happy Tosti is de plek om lekkere, vers bereide tosti's en snacks te krijgen voor de lunch. Onze ingrediënten zijn vers en de porties zijn ruim!

Betaal bij de restaurants van Happy Tosti met een Mastercard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Happy Tosti

Steeds meer merken als Happy Tosti gaan creditcards accepteren. Nederland telt 1 Happy Tosti locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Zoeken

Alle Happy Tosti locaties

Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Happy Tosti in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Happy Tosti een 10. Ruim 1.356 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Happy Tosti reviews lees je hieronder.

We waren op zoek naar iets lekkers voor het ontbijt en vonden het hier. Heerlijke broodjes, vers, warm en super aardig personeel. Groentenchips worden altijd als toevoeging meegeleverd. Een kleine maa(...)

M. K. 2 weken geleden

Hele leuke en sfeervolle plek ook is er een leuk tuintje om te eten met mooi weer. Veel variatie aan heerlijke tosties en dranken, de smoothies zijn echt een aanrader. Zou er zo weer eten. Prijs is oo(...)

mignonn2023 1 maand geleden

Geweldig ontbijt om de dag te beginnen! We probeerden het trio tosti en waren aangenaam verrast door de selectie van tosti en sauzen. Portiegrootte was fors voor de prijs. Het personeel was vriendelij(...)

Cheng D. 1 maand geleden

We werden vriendelijk geholpen door heel aardig personeel. De glutenvrije tosti voor mijn partner was geen probleem en heerlijk. Ik had de tosti sate zeker een aanrader. Bij ons volgende bezoek aan De(...)

danny o. 1 maand geleden

Heel vrolijk en lief personeel, mooie kindvriendelijke binnentuin en lieten ons binnen terwijl we best laat in de middag aankwamen.

F7315VTjoelm 3 maanden geleden

Een heerlijk plekje om te lunchen. Service is heel klantvriendelijk, de bediening is goed ingespeeld op elkaar, zeker een locatie om naar terug te komen! Super pluspunt is dat de gewone tosti ook gewo(...)

Frouke Milet A. 2 maanden geleden

Pizzatoast 8,5/10 Mozzarellapanini 6,5/10 Sinaasappelsap 8/10 Limonade 5/10 Ik zou zeker nog een keer komen om andere broodjes te proeven

Ibrahim A. 2 maanden geleden

Ze doen hun naam echt eer aan. Je wordt happy van hun lekkere tosti's.

Michael van M. 3 maanden geleden

Heerlijk geluncht, vriendelijk personeel!

Debbie A. 3 maanden geleden
.block-infinite { background: #d8b484 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #d8b484 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #d8b484 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #d8b484 !important; } .hero, .reviews { background: #d8b48410; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van Happy Tosti

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Happy Tosti al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.