Happy Tosti

1 locaties

10 · 1.423 recensies

Restaurant

Happy Tosti is de plek om lekkere, vers bereide tosti's en snacks te krijgen voor de lunch. Onze ingrediënten zijn vers en de porties zijn ruim!

Betaal bij de restaurants van Happy Tosti met een Mastercard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Happy Tosti

Steeds meer merken als Happy Tosti gaan creditcards accepteren. Nederland telt 1 Happy Tosti locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Zoeken

Alle Happy Tosti locaties

Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Happy Tosti in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Happy Tosti een 10. Ruim 1.423 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Happy Tosti reviews lees je hieronder.

Perfecte service. Mooi voedsel. Heerlijke sfeer.

Tracy P. 1 maand geleden

Ik en mijn vriend zijn op bezoek, kwamen deze plek online tegen, probeerden het en. Het is absoluut vers en lekker. Onze service was geweldig, Barend's zeer vriendelijke smiley en behulpzaam. Bedankt(...)

Karolina R. 1 maand geleden

Moet bezoeken

HR G. 1 maand geleden

Hele lekkere tosti’s en erg vriendelijke bediening.

Donna 2 maanden geleden

Uitstekende tosti en zeer vriendelijk personeel. Een echte aanrader als je naar Den Haag gaat.

Rino R. 2 maanden geleden

Goede plek voor koffie en een snelle snack! We hadden koffie, warme chocolademelk en scones! Het was allemaal geweldig! Ook schattig decor met de schommels!

Mruga S. 4 maanden geleden

We waren op zoek naar iets lekkers voor het ontbijt en vonden het hier. Heerlijke broodjes, vers, warm en super aardig personeel. Groentenchips worden altijd als toevoeging meegeleverd. Een kleine maa(...)

M. K. 4 maanden geleden

Hele leuke en sfeervolle plek ook is er een leuk tuintje om te eten met mooi weer. Veel variatie aan heerlijke tosties en dranken, de smoothies zijn echt een aanrader. Zou er zo weer eten. Prijs is oo(...)

mignonn2023 6 maanden geleden

Geweldig ontbijt om de dag te beginnen! We probeerden het trio tosti en waren aangenaam verrast door de selectie van tosti en sauzen. Portiegrootte was fors voor de prijs. Het personeel was vriendelij(...)

Cheng D. 5 maanden geleden
.block-infinite { background: #d8b484 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #d8b484 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #d8b484 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #d8b484 !important; } .hero, .reviews { background: #d8b48410; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van Happy Tosti

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Happy Tosti al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.