Heinde & Ver

Heinde & Ver

Bij Heinde & Ver geniet je van een meerdere gerechten voor een vaste prijs. Zo kan je meerdere gerechten eten die je zelf uitkiest. Zo stel je zelf je hele avond samen!

Betaal bij de restaurants van Heinde & Ver met een MasterCard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Bekijk alle Heinde & Ver restaurants

Betaal met een creditcard bij Heinde & Ver

Heinde & Ver is een aal you can eat concept die in een ander jasje is gestoken dan normaal. Hier zijn de gerechten culinair en hoef je zelf je gerechten niet op te halen. 

Heinde & Ver Delft Restaurant
Heinde & Ver Noordwijkerhout Restaurant
Heinde & Ver Den Bosch Restaurant

Heinde & Ver Den Bosch

's-Hertogenbosch

Heinde & Ver Woerden Restaurant
Heinde & Ver Leusden Restaurant
Heinde & Ver Oisterwijk Restaurant
Heinde & Ver Leerdam Restaurant

Toch met een American Express betalen bij Heinde & Ver?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Heinde & Ver, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Controleer altijd of jouw Heinde & Ver restaurant een cadeaukaart accepteert.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Veelgestelde vragen over de supermarkten van Heinde & Ver

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Heinde & Ver al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Ja, bij Heinde & Ver kun je betalen met een creditcard. Bij meer dan 7 Heinde & Ver locaties in Nederland worden creditcards van MasterCard, VISA geaccepteerd. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

We geven per locatie aan welke creditcards er worden geaccepteerd. Bekijk hier alle Heinde & Ver locaties.

Bij Heinde & Ver kun je betalen met creditcards van MasterCard, VISA. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard. Daarnaast kun je ook betalen met pin en contant geld.

Er zijn op dit moment 0 locaties van Heinde & Ver waar je kunt betalen met American Express.

Aangezien de acceptatie met creditcards van American Express per vestiging kunnen verschillen, raden we aan om dit per locatie te controleren.

Er zijn op dit moment 7 locaties bij ons bekend van Heinde & Ver waar men kan betalen met een creditcard.

Zodra er nieuwe Heinde & Ver locaties geopend worden waar men kan betalen met een creditcard voegen wij deze toe aan CardMapr.

Met meer dan 86.000 fysieke winkelvestigingen in Nederland, missen wij ongetwijfeld een aantal locaties waar betaald kan worden met American Express, MasterCard of VISA.

Heb je een locatie van Heinde & Ver gevonden waar betaald kan worden met creditcard, maar staat deze niet op CardMapr? Voeg ze toe!