Heinde & Ver

7 locaties

8.3 · 4.649 recensies

Restaurant

Bij Heinde & Ver geniet je van een meerdere gerechten voor een vaste prijs. Zo kan je meerdere gerechten eten die je zelf uitkiest. Zo stel je zelf je hele avond samen!

Betaal bij de restaurants van Heinde & Ver met een Mastercard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Heinde & Ver

Heinde & Ver is een aal you can eat concept die in een ander jasje is gestoken dan normaal. Hier zijn de gerechten culinair en hoef je zelf je gerechten niet op te halen. 

Zoeken

Alle Heinde & Ver locaties

Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Heinde & Ver in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Heinde & Ver een 8.3. Ruim 4.649 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Heinde & Ver reviews lees je hieronder.

Hier etentje gehad met collega's, echt heerlijk gegeten en ook de bediening was prima, kortom echt een aanrader, en wat een fantastische locatie en pand.

Ron N. 1 week geleden

Leuk voor bruiloften en partijen

Jurjen B. 1 week geleden

Heerlijk gegeten. Het vlees was erg mals en de bediening vlot en aardig.

Niels V. 5 dagen geleden

Heinde & Ver, Wij hebben al bij meerdere filialen in het land mogen eten, wanneer soms over tafel staan als je bijna niet kan zitten is dat hier totaal niet de tafels zijn perfect ingedeeld en er is g(...)

coco_loco 1 week geleden

Nu voor de tweede keer geweest. Leuke eigenaars en personeel. Voor een een leuke avond moet je daar zijn, en heerlijk eten..

Marcel H. 1 week geleden

lekker allemaal! kleine hapjes om te delen. EU34.50 all in pp.

Mark R. 1 week geleden

We zijn de laatste keer geweest 19 mei kaart was net veranderd en het warm eten was lauw heb dit door gegeven aan gastvrouw voor de rest prima eten was weer gezellig . Nadeel is dat als je minder val(...)

Helma Z. 2 weken geleden

Heerlijk gegeten veel keuze , goed en fijn personeel

Debbie S. 1 week geleden

Lekkere en gevarieerde gerechtjes vanuit alle windstreken van de wereld. Mooi om te zien dat de vegetarische gerechten als eerste op de kaart staan. Het mogen er nog meer zijn van mij, zeker omdat dez(...)

Pim L. 1 week geleden
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van Heinde & Ver

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Heinde & Ver al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.