Heinde & Ver

7 locaties

8.3 · 5.792 recensies

Restaurant

Bij Heinde & Ver geniet je van een meerdere gerechten voor een vaste prijs. Zo kan je meerdere gerechten eten die je zelf uitkiest. Zo stel je zelf je hele avond samen!

Betaal bij de restaurants van Heinde & Ver met een Mastercard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Heinde & Ver

Heinde & Ver is een aal you can eat concept die in een ander jasje is gestoken dan normaal. Hier zijn de gerechten culinair en hoef je zelf je gerechten niet op te halen. 

Zoeken

Alle Heinde & Ver locaties

Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Heinde & Ver in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Heinde & Ver een 8.3. Ruim 5.792 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Heinde & Ver reviews lees je hieronder.

Bij Heinde in Oisterwijk komt het goede Brabantse leven samen. Je kunt er heerlijk eten, de bediening is vlot en de sfeer ontspannen en vriendelijk. Een echte aanrader voor een avondje uit. Fam Bakke(...)

Fearless06672113948 1 dag geleden

Leuke en aangename accomodatie, vlot systeem van bestellen, lekker gegeten. Aangename drukte, correcte prijs. Een aanrader !!!

S5841SCmarcs 3 weken geleden

Erg lekkere kleine hapjes inclusief drinken voor een goede prijs.

Jeannette de B. 16 uur geleden

Vriendelijk personeel,

Beppie B. 1 week geleden

Prima eten drinken gezellig en prima vriendelijke bediening. Beslist de moeite waard.

Peter Van G. 13 uur geleden

Onbeperkt kleine hapjes eten. Lekker, dat zeker. Mooi opgeknapt, maar ook echt veel zitplaatsen gecreëerd om rendabel te zijn. Toch redelijke privacy

Dekken,Herman H. v. 3 dagen geleden

Fijn concept met tapas formaat eten, maar wel uit verschillende wereldkeukens.

Irma 3 dagen geleden

Goed eten, betaalbaar en dus zeker voor herhaling vatbaar! Vriendelijk personeel. Konden iets sneller met de drankjes komen ( inbegrepen bij prijs) en als ze komen, niet tijdens een speech en daar doo(...)

Patjuh D. 5 dagen geleden

Je kan er heel lekker eten een aanrader voor iedereen en het personeel is vriendelijk

Addy S. 1 week geleden
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van Heinde & Ver

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Heinde & Ver al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.