Proeflokaal Bregje

27 locaties

8 · 21.226 recensies

Restaurant

Bij Proeflokaal Bregje kan je genieten van traditionele gerechten. Met haar variatie aan gerechten en dranken is er voor ieders wat wils.

Betaal bij de restaurants van Proeflokaal Bregje met een Mastercard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Proeflokaal Bregje

De kaart is toegankelijk voor iedereen en ze hebben lekkere gangen menu's in het weekend en doordeweeks. Zo is er voor altijd wel iets. 

Door vaste prijzen te hanteren en goede kwaliteit gerechten te serveren voelt Proeflokaal Bregje als thuis. Met 28 vestigingen kan je door heel Nederland genieten van dit concept.

 

Zoeken

Alle Proeflokaal Bregje locaties

Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Proeflokaal Bregje in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Proeflokaal Bregje een 8. Ruim 21.226 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Proeflokaal Bregje reviews lees je hieronder.

Helemaal goed. Voor een zeer redelijke prijs met zeven man gegeten. Alles smaakte echt goed. Vriendelijke service. Super.

Diegrotekale 1 maand geleden

Vriendelijke ambiance, leuke kaart, snelle bediening en lage prijzen. Valt er niets te mopperen dan? Ach, de presentatie van een 12-uurtje is voortreffelijk, maar 'eten zonder knoeien' van langgerekte(...)

Harry-int- 1 maand geleden

Top service.. lekker eten aan een schappelijke prijs

jacky v. 3 weken geleden

Heerlijk gegeten en super vriendelijk personeel. Gezellig restaurant .

Miranda V. 1 maand geleden

Het is een proeflokaal soms is het heerlijk. De burger en de spare ribs zijn mijn favoriet

mystictrash 1 maand geleden

Heerlijk gegeten, super gezellig personeel. Was er voor het eerst maar zeker voor herhaling vatbaar.

Mark van P. 4 weken geleden

Eten was prima te doen, alleen voor een grote eter echt te weinig. Het was er gezellig druk- we waren met 14 personen maar de bediening heeft zich goed gehouden! Al met al- prima!

Nellie C. 4 weken geleden

Gezellig restaurant. Eten was heerlijk. Helaas lang moeten wachten op eerst drankjes. Zouden ook stokbrood vooraf krijgen helaas niet gehad. Daar nog omgevraagd maar helaas. Na iets meer dan uur de vo(...)

REM &. 4 weken geleden

Heel lekker eten voor een betaalbare prijs

Martin De V. 4 weken geleden
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van Proeflokaal Bregje

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Proeflokaal Bregje al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.