Proeflokaal Bregje

27 locaties

8 · 20.565 recensies

Restaurant

Bij Proeflokaal Bregje kan je genieten van traditionele gerechten. Met haar variatie aan gerechten en dranken is er voor ieders wat wils.

Betaal bij de restaurants van Proeflokaal Bregje met een Mastercard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Proeflokaal Bregje

De kaart is toegankelijk voor iedereen en ze hebben lekkere gangen menu's in het weekend en doordeweeks. Zo is er voor altijd wel iets. 

Door vaste prijzen te hanteren en goede kwaliteit gerechten te serveren voelt Proeflokaal Bregje als thuis. Met 28 vestigingen kan je door heel Nederland genieten van dit concept.

 

Zoeken

Alle Proeflokaal Bregje locaties

Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Proeflokaal Bregje in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Proeflokaal Bregje een 8. Ruim 20.565 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Proeflokaal Bregje reviews lees je hieronder.

Heerlijk gegeten vlotte en aardige bediening. Als enige minpuntje : Alleen wat xtra parkeerruimte zou fijn zijn. Voor de rest uitstekend

Daydream51802978121 1 maand geleden

Eten was uitstekend, hele vriendelijke bediening. Voor heel weinig geld kan je hier gewoon goed eten Hoeveelheid niet teveel en niet te weinig

L7534LTreneb 1 maand geleden

Eerste keer bij Bregje in Woerden. Heel gezellig en sfeervol restaurant met goede bediening en heerlijk gegeten.

Eveline S. 1 maand geleden

Heerlijk eten, fijne bediening en leuke sfeer.

Jan T. 1 maand geleden

Met de familie wilden we vóór de film eten. De serveerster was erg begripvol en het team steunde haar met een snelle bezorging.

Henny R. 1 maand geleden

Komen regelmatig bij bregje eten is prima zijn ook met kerst geweest en dat was een geweldige sfeer aan de bediening kon je merken dat zij het ook naar hun zin hadden 👌👌👌👌👌

Cees van D. 1 maand geleden

Fijne eet locatie. Heel betaalbaar, waar voor je geld. Mooi terras, met in de zomer lang avond zon.

linda v. 1 maand geleden

erg lekker gegeten en vriendelijk personeel. kom zeker terug

brayen b. 1 maand geleden

Boven verwachting 3 gangenmenu voor €23 en nog lekker ook.

Erwin Van D. 1 maand geleden
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van Proeflokaal Bregje

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Proeflokaal Bregje al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.