Proeflokaal Bregje

27 locaties

8 · 18.354 recensies

Restaurant

Bij Proeflokaal Bregje kan je genieten van traditionele gerechten. Met haar variatie aan gerechten en dranken is er voor ieders wat wils.

Betaal bij de restaurants van Proeflokaal Bregje met een MasterCard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Proeflokaal Bregje

De kaart is toegankelijk voor iedereen en ze hebben lekkere gangen menu's in het weekend en doordeweeks. Zo is er voor altijd wel iets. 

Door vaste prijzen te hanteren en goede kwaliteit gerechten te serveren voelt Proeflokaal Bregje als thuis. Met 28 vestigingen kan je door heel Nederland genieten van dit concept.

 

Zoeken

Alle Proeflokaal Bregje locaties

Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Proeflokaal Bregje in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Proeflokaal Bregje een 8. Ruim 18.354 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Proeflokaal Bregje reviews lees je hieronder.

Wij hadden ruim van tevoren een specifieke tafel gereserveerd, maar helaas was de reservering niet helemaal goed gegaan. Wij hebben dankzij Rachel alsnog de gewenste tafel kunnen(...)

Sietske Vd A 3 weken geleden

Een erg leuke eet tent en goed betaalbaar.

Kevin Ko 1 maand geleden

Lekker en betaalbaar uit eten en drinken

Edwin Stuiver 2 maanden geleden

Heerlijk gegeten en gedronken voor (té) weinig geld. Fijne bediening en sfeervolle ruimte.

Liesbeth van Goor-Rensen 4 maanden geleden

Heerlijk gegeten leuk spontaan personeel hebben het naar onze zin gehad ,leuk concept waarin je eenvoorgerecht ,hoofdgerecht en toetje voor een meer dan goede prijs nig kunt krijge(...)

hessr2018 5 maanden geleden

Super gegeten 3 gangen heerlijk .Bediening een dikke 10! Aanrader helemaal nu er kermis is.👍👍👍👍👍

J5768ZUdirkd 7 maanden geleden

Super ervaring! 3 gangen menu voor €19,50 in het weekend, kwalitatief erg goed. Ik heb een fodmap dieet en er werd van te voren met me meegedacht- ik kreeg een briefje wat ik wel(...)

Andrea Wieffering 8 maanden geleden

Proeverij van heerlijke klasse. Goed restaurant met echt hele goede prijzen. Aanrader, echt!

Halewijn Vermeulen 10 maanden geleden

Genoten van een heerlijk drie gangen menu tegen een hele goede prijs! Heerlijk buiten gezeten en de bediening vroeg meteen of zij de terrasverwarming aan konden zetten voor ons. Er(...)

Mariska De Vries 10 maanden geleden
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van Proeflokaal Bregje

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Proeflokaal Bregje al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.