Proeflokaal Bregje

27 locaties

8 · 19.653 recensies

Restaurant

Bij Proeflokaal Bregje kan je genieten van traditionele gerechten. Met haar variatie aan gerechten en dranken is er voor ieders wat wils.

Betaal bij de restaurants van Proeflokaal Bregje met een Mastercard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Proeflokaal Bregje

De kaart is toegankelijk voor iedereen en ze hebben lekkere gangen menu's in het weekend en doordeweeks. Zo is er voor altijd wel iets. 

Door vaste prijzen te hanteren en goede kwaliteit gerechten te serveren voelt Proeflokaal Bregje als thuis. Met 28 vestigingen kan je door heel Nederland genieten van dit concept.

 

Zoeken

Alle Proeflokaal Bregje locaties

Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Proeflokaal Bregje in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Proeflokaal Bregje een 8. Ruim 19.653 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Proeflokaal Bregje reviews lees je hieronder.

Fijn personeel, complimenten voor de dames en zekerStef. Het eten was prima. Gezellige sfeer ook zeker wel.

E8995ENestherv 1 maand geleden

Proeverij Bregje in Woerden voldeed ruim aan mijn verwachtingen. De prijs-kwaliteit verhouding is goed. Lekker gegeten en met name de jonge mensen in de bediening zijn een compliment waard.

rbY2844RG 1 maand geleden

Ik heb daar met mijn kinderen en kleinkinderen geluncht vanwege mijn verjaardag.

Henk O. 4 weken geleden

Heerlijk gegeten !

Dimphy H. 1 maand geleden

Supermooie locatie, heerlijk vers eten en top service! Wat wil je nog meer

Ussf R. 1 maand geleden

We hadden niet veel tijd om te eten ivm een concert. Personeel van Bregje dacht mee en gaf ons voorrang bij het uitserveren van de gerechten. Hierdoor snel kunnen eten en waren we ruim op tijd bij ons(...)

Randolph B. 1 maand geleden

Lekker gegeten vriendelijke en deskundige bediening

Stefan A. 1 maand geleden

Leuke gezellige sfeer. En eten is uitstekend

Enrico D. 1 maand geleden

Wat een leuke avond, zeg. Eten voor een leuke prijs, dus we dachten dat dat ook wel aan het eten te merken zou zijn. Dat was niet zo, het eten was lekker. De cocktails waren oké, niet over de top, maa(...)

angeliquevkn 1 maand geleden
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van Proeflokaal Bregje

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Proeflokaal Bregje al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.