Proeflokaal Bregje

27 locaties

8.1 · 17.277 recensies

Restaurant

Bij Proeflokaal Bregje kan je genieten van traditionele gerechten. Met haar variatie aan gerechten en dranken is er voor ieders wat wils.

Betaal bij de restaurants van Proeflokaal Bregje met een MasterCard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Proeflokaal Bregje

De kaart is toegankelijk voor iedereen en ze hebben lekkere gangen menu's in het weekend en doordeweeks. Zo is er voor altijd wel iets. 

Door vaste prijzen te hanteren en goede kwaliteit gerechten te serveren voelt Proeflokaal Bregje als thuis. Met 28 vestigingen kan je door heel Nederland genieten van dit concept.

 

Zoeken

Alle Proeflokaal Bregje locaties

Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Proeflokaal Bregje in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Proeflokaal Bregje een 8.1. Ruim 17.277 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Proeflokaal Bregje reviews lees je hieronder.

Super ervaring! 3 gangen menu voor €19,50 in het weekend, kwalitatief erg goed. Ik heb een fodmap dieet en er werd van te voren met me meegedacht- ik kreeg een briefje wat ik wel(...)

Andrea Wieffering 4 maanden geleden

Proeverij van heerlijke klasse. Goed restaurant met echt hele goede prijzen. Aanrader, echt!

Halewijn Vermeulen 6 maanden geleden

Genoten van een heerlijk drie gangen menu tegen een hele goede prijs! Heerlijk buiten gezeten en de bediening vroeg meteen of zij de terrasverwarming aan konden zetten voor ons. Er(...)

Mariska De Vries 6 maanden geleden

Was ff leuk. Lekker gegeten. Toch wel druk voor een maandag vond ik. Dus ze doen absoluut iets goed. Het is ook zeer betaalbaar zeker voor mensen met een kleine portemonnee een aan(...)

Ronald Hoekstra 7 maanden geleden

Heerlijk eten, gezellig zitten en vriendelijk en goed personeel! En dat allemaal voor een hele fijn prijs!

patricia klaver 9 maanden geleden

Het is hier altijd goed. Goeie service, goed eten, lekker drinken en een leuke sfeer op een mooie plek, ook om 's zomers een borrel op het terras te doen

Ritchie Keijsper 1 jaar geleden

Heerlijk eten bij Bregje. Vooraf aangegeven dat we nog weg moesten. Was geen enkel probleem. 3 gangen kwamen rustig achter elkaar aan zodat we op tijd weer konden gaan. Eten was vo(...)

René Elky 1 jaar geleden

Gezellig en goed eten hier. Een aanrader als je hier nog nooit geweest ben

Joop Boxma 1 jaar geleden

Lekker gegeten. 3 gangendiner voor € 15,50. Klantvriendelijke bediening. Eenvoudig via website te reserveren.

Jan 1 jaar geleden
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van Proeflokaal Bregje

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Proeflokaal Bregje al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.