Burger 'n Shake

2 locaties

8 · 1.963 recensies

Restaurant

Burger 'n Shake is een uniek restaurant dat gespecialiseerd is in heerlijke burgers en milkshakes. Onze burgers zijn gemaakt van de beste ingrediënten en onze shakes zijn gemaakt van verse melk en ijs.

Betaal bij de restaurants van Burger 'n Shake met een Mastercard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Burger 'n Shake

Steeds meer merken als Burger 'n Shake gaan creditcards accepteren. Nederland telt 2 Burger 'n Shake locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Zoeken

Alle Burger 'n Shake locaties

Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Burger 'n Shake in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Burger 'n Shake een 8. Ruim 1.963 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Burger 'n Shake reviews lees je hieronder.

De burger was ongelooflijk lekker en sappig, en de knapperige frietjes waren een heerlijke toevoeging. Het personeel was erg vriendelijk en meegaand, wat bijdraagt ​​aan de algehele plezierige ervarin(...)

Masoumeh S. 2 weken geleden

Ik eet elke 3 of 4 maanden op deze plek. Een van de beste hamburgers? in Amsterdam, Frans fris? in verschillende varianten, lekker en vers. De beste ervaring die ik gisteren had 28° buiten en ik heb e(...)

Adela-Maria B. 1 week geleden

Het eten was heerlijk je kreeg ook je eigen bestelling op je eigen plaat ik ben niet zo een burger lief hebber zelf ik vond het lekker

Tom B. 1 week geleden

Ongelooflijke Brooklyn-saus en uitzonderlijke currysaus! De hamburgers waren erg goed, een beetje gaar maar niet storend. De huisgemaakte frietjes waren heerlijk. Goede ontvangst, goede sfeer :)

Bouaouam I. 1 week geleden

Het is echt een geweldige tent er werken ook ontzettend lieve en knappe blonder dames!! Ik was super tevreden met de service en het eten was echt verrukkelijk! Echt een aaanraaaaderrrrrr….

sandralodenwijkl 2 maanden geleden

Het eten was echt super snel, warm en vers geleverd. Credits na de lieve dames die het hebben gemaakt!! Ook nog is door en super lieve bezorger geleverd. Ik ga zeker vaker bestellen hier en ik raad ie(...)

Amal C O. 2 maanden geleden

Goede hamburgers, vers pasteitje, smeltende kaas, heel vers. Milkshake was ook lekker MAAR hotdog is ronduit smerig, het voelde rauw en gewoon walgelijk.

Coconut H. 1 maand geleden

Het is een fatsoenlijke burger voor de prijs die je betaalt. Gelegen op een gunstige locatie met een solide interieur.

Markus A. 1 maand geleden

Het eten is lekker en super vriendelijk personeel. Kregen koffie van de zaak. Super service

Nanouk B. 2 maanden geleden
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; } .hero, .reviews { background: #00000010; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van Burger 'n Shake

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Burger 'n Shake al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.