Burger 'n Shake map

Burger 'n Shake

8.4 ยท 1109 recensies

Land van Cocagneplein 1D, Amsterdam

Burger 'n Shake
Burger 'n Shake Burger 'n Shake
Burger 'n Shake Burger 'n Shake
Burger 'n Shake

Over Burger 'n Shake

Aan de Land van Cocagneplein 1D in het gebied 'Oostpoort' in Amsterdam ligt Burger 'n Shake. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.109 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Burger 'n Shake accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 906 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Oostpoort hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Burger 'n Shake

Alle Burger 'n Shake restaurants

Benieuwd naar andere Burger 'n Shake restaurants in Nederland? Burger 'n Shake heeft in totaal 2 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Oostpoort) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Burger 'n Shake lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Burger 'n Shake restaurants
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.