Burger 'n Shake map

Burger 'n Shake

8.4 · 1069 recensies

Land van Cocagneplein 1D, Amsterdam

Burger 'n Shake
Burger 'n Shake Burger 'n Shake
Burger 'n Shake Burger 'n Shake
Burger 'n Shake

Over Burger 'n Shake

Aan de Land van Cocagneplein 1D in het gebied 'Oostpoort' in Amsterdam ligt Burger 'n Shake. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.069 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Burger 'n Shake accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Oostpoort hebben we nog 11 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Haris A
Google Maps Logo

Mijn complimenten naar het team wat op woensdag avond de 27e heeft gewerkt. Er stond de hele avond een rij tot aan buiten, en toch kregen jullie het voor elkaar om iedereen optijd z'n eten te geven. Ik zag oprecht hoe hard jullie aan het werk waren en dat terwijl je nog vast. We waren oprecht verbaasd hoe hard het ging. Petje af 👍

Haris A 3 weken geleden
Lana Mae
Google Maps Logo

Ik bestel altijd via Deliveroo. Het is altijd top! Alles is ook netjes en goed verpakt. Patat is altijd vers en lekker warm! En de Harries mayonaise en brooklyne saus echt heerlijk!!! Beste burger restaurant in town!

Lana Mae 1 maand geleden
Karin Blom
Google Maps Logo

Lekker gegeten. De frietjes waren heerlijk crispy! Zeker aan te raden :)

Karin Blom 1 maand geleden
Vincent Ekkelboom
Google Maps Logo

Geweldige burgers! Zojuist een chicken 'n spicy met fries n bacon/cheese besteld. Zo ontzettend lekker!

Vincent Ekkelboom 2 maanden geleden
Rihab Oulad
Google Maps Logo

Lekkerste restaurant die ik tot nu toe heb gegeten! Hele leuke mensen ook , wat mij betreft eet ik daar elke dag 🤗🤗🤗

Rihab Oulad 2 maanden geleden
Nikee Rozendaal
Google Maps Logo

Juicy burgers met een goede bun en lekkere sauzen. Goede frietjes. En ook nog eens lekkere shakes. De prijs is eerlijk en meer dan redelijk, helemaal als het vergelijkt met andere burger zaken. Dat laat mij in ieder geval vaak terug komen.

Nikee Rozendaal 2 maanden geleden
N M
Google Maps Logo

Zelfs 1 ster is te veel voor deze baggertent. Gistermiddag hebben mijn man en ik een karamelzeezout milkshake gehaald. Niet veel later werden we beide kotsmisselijk. We zijn zo beroerd geworden. Blijkbaar hebben we een voedselvergiftiging opgeholpen door die rotzooi daar. Hele middag en avond gekotst door een milkshake. Zware afrader. Denk paar keer na voordat je besluit om hier te gaan eten of drinken.

N M 2 maanden geleden
Burger 'n Shake

Alle Burger 'n Shake restaurants

Benieuwd naar andere Burger 'n Shake restaurants in Nederland? Burger 'n Shake heeft in totaal 2 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Oostpoort) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Burger 'n Shake lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Burger 'n Shake restaurants
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.