The Commons

3 locaties

8 · 686 recensies

Restaurant

The Commons is een restaurant waar je kunt genieten van lekker eten en goede drankjes in gezelschap van je vrienden. Het is een perfecte plek om te ontspannen en te relaxen na een lange dag.

Betaal bij de restaurants van The Commons met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij The Commons

Steeds meer merken als The Commons gaan creditcards accepteren. Nederland telt 3 The Commons locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle The Commons locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij The Commons

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij The Commons beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij The Commons
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij The Commons
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over The Commons in Nederland?

Gemiddeld geven klanten The Commons een 8. Ruim 686 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire The Commons reviews lees je hieronder.

Als je de kans hebt om hier te dineren en de lieve Allie te ontmoeten, dan staat je iets te wachten! De vriendelijkste ziel die de plek zo uitnodigend maakt. De wijn is ook geweldig!

Tyler T. 1 week geleden

Vrijwel aan het station gelegen is dit een handige plek om even af te spreken. Er is ruimte genoeg om even rustig te zitten en te praten of om iets te eten en te drinken. We komen hier zeker nog eens(...)

Ingeborg D. 2 weken geleden

het was heel goed het enige nadeel dat ik kan geven is dat het heel ver van het centrum verwijdert is en je daardoor heel veel tijd in metro’s en trams verliest , maar het personeel was enorm vriendel(...)

jonasheyneman 1 maand geleden

Prachtige locatie van dit restaurant en terras! Lekker gegeten en de service was spot on. Ik kom zeker terug!

Cas de G. 1 maand geleden

Goed verzorgde avond gehad, heerlijk genoten van het eten en top personeel! Ze hebben ook een terras dus deze zomer ga ik hier vaker terugkomen.

Milou 1 maand geleden

Geweldige sfeer, goede service en goed eten. Zeker aan te raden. Zal terug zijn!

Emiel V. 1 maand geleden

Wauw, wat een leuke locatie! Het personeel is superaardig en het eten is heerlijk. Ongecompliceerd gezellig!

Anneke C. 1 maand geleden

Ik hou van deze plek! Ik was aanwezig bij het Slay & Stay-evenement en had een geweldige avond. Prachtig om te zien dat ze inclusiviteit belangrijk vinden en ruimte creëren voor de Drag-gemeenschap. H(...)

Marrit S. 1 maand geleden

Leuke plek, open zitgedeelte met veel licht en een open keuken, niet heel (of te) fancy maar draagt ook bij aan de toegankelijkheid hier. Prijzen zijn gewoon goed, zeker voor de grootte van de portie(...)

Erik de W. 1 maand geleden
.block-infinite { background: #7da094 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #7da094 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #7da094 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #7da094 !important; } .hero, .reviews { background: #7da09410; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van The Commons

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over The Commons al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.