The Commons

3 locaties

8 · 661 recensies

Restaurant

The Commons is een restaurant waar je kunt genieten van lekker eten en goede drankjes in gezelschap van je vrienden. Het is een perfecte plek om te ontspannen en te relaxen na een lange dag.

Betaal bij de restaurants van The Commons met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij The Commons

Steeds meer merken als The Commons gaan creditcards accepteren. Nederland telt 3 The Commons locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle The Commons locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij The Commons

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij The Commons beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij The Commons
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij The Commons
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over The Commons in Nederland?

Gemiddeld geven klanten The Commons een 8. Ruim 661 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire The Commons reviews lees je hieronder.

Top tevreden van dit hotel, perfecte ligging pal aan het station, centraal ook voor alle uitstappen naar Dutch design week. Prachtig zicht vanuit de 17de verdieping. Compact ingerichte kamer, goede ma(...)

Alexander102013 4 weken geleden

Een weekendje naar Eindhoven wilden we. Met openbaar vervoer dus niet te ver van het station. Zo zijn we bij the Social Hub Eindhoven gekomen. De kamer was mooi en vooral schoon. Erg belangrijk. Het p(...)

barbaralA5432ZF 1 maand geleden

Geweldige plek om te stoppen voor koffie en verfrissing na een reis met de trein vanaf luchthavens. Altijd mijn eerste straatstop tijdens reizen met een geweldige koffiesfeer

Toni P. 1 maand geleden

Zeer lekker ontbijt, de Italiaanse jongens weten hoe ze moeten koken en zijn erg vriendelijk en gastvrij ??

Cristina 4 weken geleden

Zeer gezellig. Nette prijzen en leuk personeel.

Leon K. 2 maanden geleden

Heerlijke drankjes en goede snacks. Chille sfeer.

Namikii In K. 2 maanden geleden

Geweldige sfeer en goed eten! De porties zijn van een goede grootte, waardoor het een grote waarde is voor de prijs! Hun omeletsandwich voor brunch is geweldig en ik raad ten zeerste aan om de "bites"(...)

Tony S. 3 maanden geleden

Genoten van het eten, relaxte sfeer en parkeergelegenheid beschikbaar. Prijs is redelijk en de etensporties en smaak zijn goed. Had de zalmpokebowl, friet en vleesloze "kip"nuggets.

Adeel Q. 2 maanden geleden

Leuke sfeer, heerlijk ontbijt. Goede keuze

Magma M. 3 maanden geleden
.block-infinite { background: #7da094 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #7da094 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #7da094 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #7da094 !important; } .hero, .reviews { background: #7da09410; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van The Commons

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over The Commons al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.