The Commons Restaurant Eindhoven map

The Commons Restaurant Eindhoven

7.6 ยท 96 recensies

Stationsweg 3, Eindhoven

The Commons Restaurant Eindhoven
The Commons Restaurant Eindhoven The Commons Restaurant Eindhoven
The Commons Restaurant Eindhoven The Commons Restaurant Eindhoven
The Commons Restaurant Eindhoven

Over The Commons

The Commons Eindhoven is gevestigd in The Student Hotel. Combineer je verblijf met een heerlijk hapje of ga gewoon eens langs!

Aan de Stationsweg 3 in het gebied 'Binnenstad' in Eindhoven ligt The Commons Restaurant Eindhoven. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 96 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, The Commons Restaurant Eindhoven accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 176 locaties in Eindhoven waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Binnenstad hebben we nog 275 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Mario van der Niet
Google Maps Logo

Mooi restaurant, even wat thee gedronken

Mario van der Niet 2 maanden geleden
Koen Kluft
Google Maps Logo

Vreselijk onaardige bediening. Nooit meer terug naar deze plek, vreselijk.

Koen Kluft 7 maanden geleden
Menno Blaauw
Google Maps Logo

Prima hoor. Maar 7 euro voor twee frisjes... beetje flauw

Menno Blaauw 7 maanden geleden
Fraulein S.
Google Maps Logo

Bediende wist niks over de gerechten en moest alles navragen. De tijd tussen het drankje en het eten (lunch) vond ik te lang duren. Een bagel met zalm voor 10 euro vind ik ook best duur. Niet voor herhaling vatbaar.

Fraulein S. 8 maanden geleden
Tom Jacobs
Google Maps Logo

Personeel spreekt hier geen Nederlands. En het duurde lang voordat ons hoofdgerecht op tafel stond. Chicken wings als voorgerecht waren niet voorradig. Maar verder: wat we aten en drinken was goed en redelijk geprijsd.

Tom Jacobs 9 maanden geleden
Erica Lankveld
Google Maps Logo

Heerlijk gegeten! Wat een persoonlijke aandacht wel niet kan doe . Je voelt je hier in elk geval alles behalve een nummer.

Erica Lankveld 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij The Commons

Goed nieuws! Bij The Commons Restaurant Eindhoven in Eindhoven kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
The Commons

Alle The Commons restaurants

Benieuwd naar andere The Commons restaurants in Nederland? The Commons heeft in totaal 3 vestigingen waaronder deze in Eindhoven (Binnenstad) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van The Commons lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle The Commons restaurants
City Guide

Wat te doen in Eindhoven

Designstad Eindhoven, waar ooit het hoofdkantoor van Philips was, is een bestemming die cultuurliefhebbers niet mogen missen.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Eindhoven. Meer van dit lees je in onze Eindhoven City Guide.