Creditcard vergelijken in Nederland

Wat te doen in Eindhoven?

Designstad Eindhoven, waar ooit het hoofdkantoor van Philips was, is een bestemming die cultuurliefhebbers niet mogen missen.

Eindhoven heeft 125 locaties waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard of VISA. In deze City Guide lichten we de leukste restaurants, hotels en attracties uit die je in Eindhoven kunt doen en beleven.

City Guide Eindhoven

Designstad van Nederland! Eindhoven barst van de creativiteit, unieke hotspots en innovatie. De stad heeft ongekende evenementen georganiseerd, waarbij design en technologie worden gecombineerd, en het is ook een stad waar je kunt winkelen en dineren. De combinatie van moderne metropool en Brabantse sfeer maakt Eindhoven tot één van de spannendste steden van Nederland.

  • Goed te bereiken met OV
  • Designstad
  • Eindhoven Airport
  • Brabantse sfeer
  • Veel terrasjes 

Leuke dingen om te doen in Eindhoven

Stratumseind (Stratum) is een lange straat met meer dan 50 horecagelegenheden die wekelijks meer dan 25.000 bezoekers trekken. De traditionele cafés aan het Wilhelminaplein zijn perfect voor een middagje op een terras of voor een nacht dansen op live muziek.

Op het '18 september Plein' in het centrum van de oude binnenstad van Eindhoven staat een futuristisch gebouw dat direct opvalt. Het heet "De Blob" en is ontworpen door de Italiaanse architect Massimigliano Foksas. Dit organisch gevormde gebouw is de entree van het prachtige winkelcentrum "De Admirant".

Dunkin' Donuts Eindhoven Donutwinkel

Wat zijn de leukste, beste en lekkerste restaurants in Eindhoven?

City Guides in Noord-Brabant

Wil je een dag in Eindhoven combineren met een andere stad in Noord-Brabant? Met onze City Guides van populaire steden in Noord-Brabant ontdek je nog meer mooie restaurants, hotels, hotspots of dingen om te doen in de buurt van Eindhoven.

Onze City Guides worden samengesteld door ons team, locals en tips vanuit de CardMapr community. Heb je zelf een tip voor Eindhoven? Laat het ons weten via de contactpagina.

Bekijk alle City Guides van Nederland