Hotel Benno map

Hotel Benno

7 · 296 recensies

Wilhelminaplein 9, Eindhoven

Hotel Benno
Hotel Benno Hotel Benno
Hotel Benno Hotel Benno
Hotel Benno

Over deze locatie

Aan de Wilhelminaplein 9 in het gebied 'Bergen' in Eindhoven ligt Hotel Benno. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 296 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hotel Benno accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 176 locaties in Eindhoven waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Bergen hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Hotel Benno

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Benno. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Julie Gilnay
Google Maps Logo

Foei Dominique... 🚌🧳

Julie Gilnay 9 maanden geleden
Eric Struijk
Google Maps Logo

Fijne mensen heerlijk gevoel egt SUPER

Eric Struijk 1 jaar geleden
Anna-Lee Roelans
Google Maps Logo

Locatie was top! Personeel heeeel vriendelijk en ontbijt was prima! Fijne ervaring gehad, dus zeker een aanrader.

Anna-Lee Roelans 1 jaar geleden
Frans Spierings
Google Maps Logo

Hotel Benno is al decennia lang een begrip. De gastvrije ontvangst, de servicegraad en de bijzondere uitstraling, maken het tot een plaats waar men graag terug komt. Goed verzorgde kamers in diverse prijsklasse en een heerlijk ontbijt in haar restaurant The Prince. WELKOM in hoofd letters.

Frans Spierings 2 jaar geleden
M Vos
Google Maps Logo

Om te beginnen weet ik dat het dichtbij de stad is en vandaar de prijzen wat hoger zijn en natuurlijk het concert van Guus mee telt met de prijs. Maar om nou voor die prijs in zó’n smerige kamer te moeten verblijven snap ik niet waarom. De gordijnen waren vies. Zaten allemaal vlekken op, we hadden mieren op het toilet, de bedden waren vies. Snachts stonden er mensen achteren te schreeuwen op de parkeerplaats en het was inmiddels half 2 snachts. Kort om voor 180 euro 1 nacht vind ik het belachelijk hoe slecht de kamers worden schoon gemaakt. Het enige wat een beetje positief was, dat was het ontbijt.

M Vos 3 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Hotel Benno

Goed nieuws! Bij Hotel Benno in Eindhoven kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Eindhoven

Designstad Eindhoven, waar ooit het hoofdkantoor van Philips was, is een bestemming die cultuurliefhebbers niet mogen missen.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Eindhoven. Meer van dit lees je in onze Eindhoven City Guide.