Kapper Barberios map

Kapper Barberios

9.6 ยท 167 recensies

Het College 21, Eindhoven

Kapper Barberios
Kapper Barberios Kapper Barberios
Kapper Barberios Kapper Barberios
Kapper Barberios

Over deze locatie

Aan de Het College 21 in het gebied 'Binnenstad' in Eindhoven ligt Kapper Barberios. Zoek je in de categorie kapper een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 167 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Kapper Barberios accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 186 locaties in Eindhoven waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Binnenstad hebben we nog 292 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Kapper Barberios

Goed nieuws! Bij Kapper Barberios in Eindhoven kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Eindhoven

Designstad Eindhoven, waar ooit het hoofdkantoor van Philips was, is een bestemming die cultuurliefhebbers niet mogen missen.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Eindhoven. Meer van dit lees je in onze Eindhoven City Guide.