Boutique Suite hotel Lumière map

Boutique Suite hotel Lumière

8.8 · 506 recensies

Hooghuisstraat 31A, Eindhoven

Boutique Suite hotel Lumière
Boutique Suite hotel Lumière Boutique Suite hotel Lumière
Boutique Suite hotel Lumière Boutique Suite hotel Lumière
Boutique Suite hotel Lumière

Over deze locatie

Aan de Hooghuisstraat 31A in het gebied 'Binnenstad' in Eindhoven ligt Boutique Suite hotel Lumière. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 506 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Boutique Suite hotel Lumière accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 176 locaties in Eindhoven waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Binnenstad hebben we nog 275 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Boutique Suite hotel Lumière

Overnacht en boek je hotelkamer bij Boutique Suite hotel Lumière. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

kristel ardies
Google Maps Logo

Mooi hotel op een ideale uitvalsbasis om Eindhoven te ontdekken Parking dichtbij wel betalend, 22€ per dag

kristel ardies 1 maand geleden
Suzanne Heijblom
Google Maps Logo

Van te voren wist ik dat ik een kamer zou krijgen waar ik geen raam zou hebben, dit was voor 1 nacht geen probleem. De kamer was heel klein (80 cm rondom het bed en een badkamer van 3 m2 in totaal) en doordat het geen raam had werd de kamer een donker hol. Het bed was ook niet heel conforabel, ik had de dag erna meer rugpijn dan voorheen en ik kon een goede nacht rust wel gebruiken.

Suzanne Heijblom 2 maanden geleden
Dave van Veen
Google Maps Logo

Prima. Lekker ontbijt bij de buren

Dave van Veen 3 maanden geleden
Gabriella Bakker
Google Maps Logo

Niet zo een heel mooi hotel, beetje bunker achtig. Achterlijk duur voor een executive kamer waarvan het bad niet eens dichtgedraaid kan worden (dus het bad loopt leeg). Vervolgens zijn we uitgecheckt, duur eten/drinken in de koelkast vergeten, bellen 20 minuten later op en vervolgens zegt de receptie dat dat weggegooid is. Daar gaan tientallen euro’s gewoon de vuilnisbak in. Goed geregeld zeg!! 👍🏼👍🏼👍🏼

Gabriella Bakker 5 maanden geleden
John Scholten
Google Maps Logo

Redelijk hotel. Wij hadden een kamer zonder daglicht. Doet een beetje vreemd aan. Ontbijt was dik in orde

John Scholten 7 maanden geleden
Benipolidis 71
Google Maps Logo

Voor de prijs kon je ook niet veel verwachten , slapen in een bunker kwam bij me op. Het is prima ingericht etc maar het blijft een industrieel gebouw. Een schuifdeur bij de badkamer en toilet zou ik zelf niet doen. De ventilatie moet even goed schoongemaakt worden zag ik maar dat pakken ze op zei de overigens vriendelijk receptiemedewerkers. De ligging is wel top, zo vanuit de parkeergarage het hotel in.

Benipolidis 71 8 maanden geleden
Ivomwoan
Google Maps Logo

Sliep lekker, heel vriendelijke medewerkers!

Ivomwoan 10 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Boutique Suite hotel Lumière

Goed nieuws! Bij Boutique Suite hotel Lumière in Eindhoven kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Eindhoven

Designstad Eindhoven, waar ooit het hoofdkantoor van Philips was, is een bestemming die cultuurliefhebbers niet mogen missen.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Eindhoven. Meer van dit lees je in onze Eindhoven City Guide.