Dunkin' map

Dunkin'

8 · 511 recensies

Piazza 25, Eindhoven

Dunkin'
Dunkin' Dunkin'
Dunkin' Dunkin'
Dunkin'

Over Dunkin' Donuts

Trek in een donut en een koffie to-go? Bij Dunkin' haal je de lekkerste donuts van Nederland.

Aan de Piazza 25 in het gebied 'Binnenstad' in Eindhoven ligt Dunkin'. Zoek je in de categorie donutwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 511 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Dunkin' accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 176 locaties in Eindhoven waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Binnenstad hebben we nog 275 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Maria Felicia
Google Maps Logo

Erg jammer dat wanneer je voor halve volle melk kiest van het merk campina, voor een smoothie, ze dan vervolgens een of ander goedkoop / merkloos merk melk gebruikt word om je smoothie klaar te maken. Ze geven je als klant de keuze om zelf je melk uit te kiezen en komen daarna hun belofte niet na .

Maria Felicia 1 maand geleden
Enzo van Lieshout
Google Maps Logo

Als je net uitbetaald bent en je hebt nog niet gegeten, en je hebt zin in een zoete hap, dan hebben ze zoizo wel iets voor jou, ik weet niet echt welke lekker zijn dus ik hoop altijd gewoon dat ik de goede kies 6 donuts is moeilijk kiezen, Maar het mooiste nog aan de Dunkin donuts is dat in het Piazza is het in Eindhoven legaal om te skaten, een prachtige overkapte plek met een mooi vloertje Dat is wel het beste aan deze Dunkin donuts

Enzo van Lieshout 3 maanden geleden
Glenn
Google Maps Logo

Prijzig, maar de beste donuts die je kan vinden! (Naar mijn relatief beperkte ervaring.)

Glenn 3 maanden geleden
Oscar Sokolowski
Google Maps Logo

Leuke donut zaak, had probleem met mobiel betalen ( ik mocht van medewerkster telefoon snel opladen daar ) en gelukkig donuts kunnen afrekenen! :) complimentjes

Oscar Sokolowski 4 maanden geleden
Koen Dulfer
Google Maps Logo

Vriendelijk personeel, behulpzaam, lekkere donuts, koffie schijnt ook lekker te zijn.

Koen Dulfer 4 maanden geleden
Esther tje
Google Maps Logo

Lieve mensen van dunkin' donuts, Ik had mij erg verheugd op jullie mooie assortiment Halloween donuts en heb dan ook een bestelling voor levering gedaan. Deze had op 29 oktober tussen 17.00 en 22.00 geleverd moeten worden. Ik had daarvoor een Track en Trace code moeten krijgen. Die kreeg ik niet dus ik heb gemaild. Geen reactie. Een bericht via Facebook Messenger. Ook niets. De volgende ochtend krijg ik een Track en Trace. De levering zou op 30 oktober plaatsvinden tussen 9.07 uur en 11.20u. Er kwam wederom niets. Ik probeer de vervoerder te bereiken.Niets. Ik probeer jullie te bereiken. Ook niets. Niemand neemt zijn telefoon op. Ik hoor graag van jullie hoe jullie dit op gaan lossen. Wat iets zegt mij dat die Halloween donuts er niet zijn met Halloween. Neem even contact op. Groetjes Esther

Esther tje 7 maanden geleden
sebastiaan vandenberghen
Google Maps Logo

Lekkere donuts, dat wel maar je moet er de fout afgeroepen volgnummers wel bijnemen.

sebastiaan vandenberghen 11 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Dunkin' Donuts

Goed nieuws! Bij Dunkin' in Eindhoven kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Dunkin' Donuts

Alle Dunkin' Donuts donutwinkels

Trek in een donut en een koffie to-go? Bij Dunkin' Donuts haal je de lekkerste donuts van Nederland.

Benieuwd naar andere Dunkin' Donuts donutwinkels in Nederland? Dunkin' Donuts heeft in totaal 35 vestigingen waaronder deze in Eindhoven (Binnenstad) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Dunkin' Donuts lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Dunkin' Donuts donutwinkels
Dunkin'
Dunkin' Goes
Dunkin'
Dunkin
Dunkin’
Dunkin'
Dunkin'
Dunkin'
Dunkin'
Dunkin'
Dunkin'
Dunkin'
Dunkin'
Dunkin'
Dunkin'
Dunkin'
Dunkin'
Dunkin' Donuts
City Guide

Wat te doen in Eindhoven

Designstad Eindhoven, waar ooit het hoofdkantoor van Philips was, is een bestemming die cultuurliefhebbers niet mogen missen.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Eindhoven. Meer van dit lees je in onze Eindhoven City Guide.