Restaurant Benz at Kazerne Eindhoven

Restaurant Benz at Kazerne

Bij Restaurant Benz at Kazerne gelegen aan de Paradijslaan 6 in Eindhoven kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Restaurant Benz at Kazerne is één van de 6 locaties in Eindhoven op CardMapr.

Restaurant Benz at Kazerne

Paradijslaan 6 in Eindhoven

Betalen met creditcards bij Restaurant Benz at Kazerne in Eindhoven

In Eindhoven aan de Paradijslaan 6 bevindt zich Restaurant Benz at Kazerne. Bij Restaurant Benz at Kazerne kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Restaurant Benz at Kazerne een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Restaurant Benz at Kazerne

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Restaurant Benz at Kazerne. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Eindhoven

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

040 207 3736
Routebeschrijving
Restaurant Benz at Kazerne Eindhoven
Restaurant Benz at Kazerne Eindhoven
Restaurant Benz at Kazerne Eindhoven

Recensies

Wat zeggen anderen over Restaurant Benz at Kazerne?

Restaurant Benz at Kazerne wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 20 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Het restaurant is netjes ingericht en het personeel vriendelijk, deels Engelstalig. De kwaliteit en 'verrassingswaarde' van de gerechten en wijnen viel enigszins tegen, gezien het prijsniveau. In deze prijsklasse (meer dan 200 euro voor twee personen) zijn in Brabant betere restaurants te vinden. Wij kozen voor het menu van 11 'servings' met bijpassende wijnen. Omdat 11 glazen best veel is, toch maar voor de halve glazen gegaan. Helaas telt men de amuzes en zelfs het brood mee als 'serving', dus eigenlijk was dit een 7-gangen menu. In totaal werden 5 glazen wijn geschonken, dus tweemaal een half glas moeten verdelen over twee gangen. Dat zou wel wat beter gecommuniceerd mogen worden. Aan het eind van de avond hadden we niet het idee vol te zitten. Dat was best lang geleden, terwijl we toch regelmatig in restaurants in verschillende klasses en verschillende landen komen. Jammer, gezien de presentatie van het restaurant en de prijsstelling hadden we meer verwacht.

Lees verder

3/5

We hadden al verschillende goede verhalen over de jonge Zweedse chef gelezen. Tijdens de Dutch Design Week waren er lunch mogelijkheden, dus maar meteen geboekt. Het restaurant is gevestigd in het koetshuis van de voormalige marechaussee-kazerne. De inrichting is strak en praktisch, aangekleed met enkele kunst voorwerpen. Achterin de open keuken waaraan ons tafeltje grensde zodat we de chef in actie zagen, leuk. Er is slechts een menu, uitgeserveerd in 12 “servings”, dat was makkelijk. Als aperitief een brut champagne van Laurent Perrier die uitstekend beviel. Een tweeluik verscheen. Krokantjes van boekweit met een frisse dip van rogge mayonaise, origineel. Ernaast een bundeltje van bitter groene salade met een dressing van zuring die we moesten eten als een Hollandse nieuwe. Oeps, daar moet je van houden. De eerste begeleider werd met kennis van zaken gepresenteerd. Een natuurwijn uit de Alsace gemaakt van Muscat, de L’intrepide van Laurent Bannwarth, troebel met een aroma dat aan witbier deed denken, in de mond hoog in zijn zuren met een prikje op de tong, speciaal! Uit de keuken een tweeluik. Plakjes zoetzure koolrabi keurig gepresenteerd in de vorm van een s waarop dotjes gerookte koolrabi afgewerkt met korenbloemetjes, lekker fris en vegetaal. In een schaaltje blokjes zacht gegaarde aardappel met onrijpe druifjes in een sausje van gebrande ui. Een originele smakencombinatie die door de wijn een stuk spannender werd. (7,5) Door met een van de hoogtepuntjes van de middag. Hollandse garnalen gekruid met een geconcentreerde garnalensaus waartussen enkele krokante garnalenkoppen, erop blaadjes van de Oost-Indische kers, salty fingers, stukje oesterblad en schaafsel van de Nederlandse kopie van de Belper Knolle. Mooie volle smaken met in mijn beleving zelfs een subtiele toets van leer. De wijn kwam hiernaast iets te kort. (8,5) Een Italiaanse Pecorino van Velenosi Rêve, mooi vol met aangename mineraliteit. Op het bord een strakke presentatie. Zacht gegaarde heilbot op een bedje van romige tarwe waaronder een crème van gefermenteerde knoflook en peterselieolie. Een speciale mondbeleving door de tarwe die een bite had, de knoflook crème was krachtig, deze zorgde ervoor dat de wijn lekkerder werd. De smaak van de heilbot ging op in het geheel. (7,75) Voor bij het pièce een proeverij. Een heerlijke chardonnay Savigny les Beaune 2015 van Bellene. Een hele speciale Gewürztraminer 2012 van Gérard Schueller. En een Pinot Noir Elios 2017 natuurwijn van J.M Dreyer. Ik had de lende van de dubbeldoelkoe gewisseld. Hiervoor pompoen gegaard op de houtskoolgrill, in een pompoen-ponzusaus, ernaast dunne plakjes knolselderie verrijkt met beenmerg, brunoise van knolselderij, spruitenblaadjes en geraspte Zweedse truffel. De pompoen was echt lekker bereid, de Gewürztraminer maakte er nog iets speciaals van. (7,25) De dessertwijn was een spätlese Merlot 2017 van Kracher, mooi rond met tonen van rijp rood fruit. In de kom een stukje gestolde melk waaromheen verschillende soorten vers rood en zwart fruit in een sausje van rozenbottel. Hele pure smaken. (7,25) De tweede topper van de middag was het romige limoen ijs, afgewerkt met olie van tijm, heerlijke karamel van wortel en krokantjes van paarse wortel. Een mooie presentatie die ook nog eens verrassend lekker smaakte. Een prima afsluiting. (8,5) Bediening was uitstekend verzorgd, keurige uitleg van wijn en spijs door de ervaren sommelier, die duidelijk iets minder formeel dan als voorheen. Samengevat was het een originele ervaring. Ben zelf iets minder liefhebber van vegetarische gerechten maar de chef laat hier met twee top gerechten zien dat er potentie is. De wijnen waren sterk gekozen, vooral de natuurwijnen die de gerechten spannender maakte. Een adres voor de geoefende eter en wijnliefhebber. Hier gaan we nog meer van horen. Bedankt.

Lees verder

4/5

We hebben gisteren een hele leuke avond gehad. Ze hebben een menu van 7 gangen. Je kunt niet a-la carte bestellen, en dat is helemaal geen probleem met zo'n goede chef. Tijdens het reserveren kon ik aangeven of we dieetwensen of allergieën hadden, de avond voor we er gingen eten werden we gebeld om dit nog een keer te vragen. Wij hebben bij het menu ook het wijnarrangement genomen. Bij elke gang was zowel het eten als de wijn een goede verassing. Het lekkerste vond ik de Koolrabi met aardappel en karnemelk. Dat was een heel verfijnd gerechtje met veel smaak. Ook de andere gangen met oa dryaged dubbeldoel rund, de zeebaars en de wortel karamel waren super. Bij een gang mocht je zelf kiezen uit twee wijnen, bij een andere gang kreeg je twee kleine glazen wijn om te zien wat dit met de smaak doet. De keuken is open en je ziet de concentratie en de rust. De bediening is goed en attent. Super bedankt Rasmus, Alexander, Georgia en Mark. het was een leuke avond! Het aantal plaatsen is beperkt dus reserveren is aan te raden.

Lees verder

5/5

Een heel verrassend bezoek. Wij tweetjes, in een licht bezet, zeer stijlvol restaurant, en dan een top culinair menu van 11 gangen. Het was in één woord geweldig! Dit doe je niet elke dag en het was niet goedkoop, maar klasse heeft z'n prijs. We kregen een palet van verassingen, een spel van smaak, textuur en met veel zorg geplaceerde gerechtjes. Soms bekend, als de boterzacht eendenborst met een smaaakintens sausje ernaast gedruppeld, maar het overige waren culinaire kunststukjes van heel ongewone combinaties. Al met al een aanrader.

Lees verder

5/5

Omdat we niet exact voldeden aan jullie 'aanname' van een klant die reserveert bij Benz, werden we door de jongeman aan de deur -zonder 'echt' te luisteren- doorverwezen naar het 'andere' restaurant. Ook de sommelier voelde erg stroef aan toen hij bij binnenkomst een glas champagne opdrong. Alsof er geen andere keuze was en je gierig zou zijn wanneer je het niet neemt. Mocht er dan nog een interessant verhaal aan vasthangen, maar een zeer klassieke in niets verrassende champagne had ik niet geassocieerd met deze plek. Het vervolg van de wijnen was gelukkig wel veel beter. De bordschikking, het smaakpallet, we hadden het net allemaal wat spannender, mooier, origineler verwacht. We zijn niet omver geblazen en dat zou toch wel mogen voor deze prijs. En dat handgetekende menu zou ik snel inruilen, voor een (minstens) vriendelijke knik van de 'chef' of korte rondgang bij de tafeltjes na afloop van het menu. In een restaurant dat zo goed als leeg was bij onze binnenkomst, met een keuken die niet opener kan ingericht worden, was de reactie van de chef, toen jullie hem expliciet aan ons voorstelden....helemaal niets. Neen, dan voel je je niet echt welkom en bepaalt dat erg het vervolg van de avond. Hier is nog erg veel ruimte voor verbetering.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant Benz at Kazerne

Goed nieuws! Bij Restaurant Benz at Kazerne in Eindhoven kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Eindhoven

Benieuwd naar andere locaties in Eindhoven waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Eindhoven zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Eindhoven
Lidl Eindhoven Supermarkt

Lidl

Woenselse Markt 38

Sopranos Eindhoven Restaurant

Sopranos

Stationsplein 9

Jumbo Eindhoven Supermarkt

Jumbo

Stationsplein 24-01

Burger King Eindhoven Fastfood

Burger King

Neckerspoel 10

de Bijenkorf Eindhoven Eindhoven Mode
Aktiesport Eindhoven Eindhoven Sportwinkel