Sopranos map

Sopranos

10 · 1.566 recensies

Stationsplein 9, Eindhoven

Sopranos
Sopranos Sopranos
Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos
Bekijk meer
Sopranos

Over deze locatie

Dineer als een echte gangster. Dit restaurant heeft een sfeer alsof je in de gangster serie "Sopranos" zit. Geniet van heerlijk vlees of een van hun vele andere smaakvolle gerechten.

Aan de Stationsplein 9 in het gebied 'Binnenstad' in Eindhoven ligt Sopranos. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.566 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Sopranos accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 185 locaties in Eindhoven waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Binnenstad hebben we nog 56 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

City Guide

Wat te doen in Eindhoven

Designstad Eindhoven, waar ooit het hoofdkantoor van Philips was, is een bestemming die cultuurliefhebbers niet mogen missen.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Eindhoven. Meer van dit lees je in onze Eindhoven City Guide.